Bazen uyutmayacak kadar batıyor. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Kalp atışı için 7. Hafta diyorlar. Ama keseyi görürüz heralde.Benimde oluyor canim yaa.. içten içe bir sizi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen uyutmayacak kadar batıyor. Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Kalp atışı için 7. Hafta diyorlar. Ama keseyi görürüz heralde.Benimde oluyor canim yaa.. içten içe bir sizi gibi
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET BEKLENEN
DOĞUMTARİHİ@nurss5 21.08.2022 4+6 07.06.2023 Nur06nur 34 24.08.2022 31.05.2023 23 25.08.2022 5+3 @HAYATYASAMM 32 26.08.2022 6+1 6+1 02.06.2022 @MaviMujdem 33 27.08.2022 5+0 6+2 03.06.2023 @bebeoz 31 27.08.2022 5+0 6+2 03.06.2023 @Kirpapatyasi23 27 28.08.2022 5+1 @Minicik Minnak 39 28.08.2022 5+4 04.06.2023 Arianaa 30 29.08.2022 5+4 05.06.2023 S Sakura1533 25 29.08.2022 6+1 05.06.2023 True_orange 28 30.08.2022 M Meldorf 32 30.08.2022 03.06.2023 @1limoncicegi 25 31.08.2022 @kahvelihatunn 31.08.2022 5+1 @dogahayat 33 31.08.2022 5+2 07.06.2023 @hy1984 38 31.08.2022 5+3 @sedef1018 29 31.08.2022 5+6 07.06.2023 @epilya04 01.09.2022 08.06.2023 @sevdaluk1911 25 01.09.2022 08.06.2023 @balkopugumay 29 01.09.2022 @Cansu Merve 28 01.09.2022 5+4 08.06.2023 @mathildays 31 02.09.2022 07.06.2023 @Deli hatun45 32 04.09.2022 5+3 11.06.2023 @modiwakeetkisi 31 05.09.2022 @Sumela573 31 05.09.2022 5+4 @Memureanne90 32 07.09.2022 P papatyaannesi 30 07.09.2022 14.06.2023 @mackalii 23 09.09.2022 @Ginnys 11.06.2023 sankflorian 38 04.09.2022 4+3 11.06.2023
Bana da oluyor hatta akşamları daha çok oluyor ama normal benceKızlar ara ara kasıklarda ağrı batma oluyor normal mi en başından beri böyle
Sat yaş kese yada kalp atışı gördüysen hangi haftaysa onu birde beklenen doğum tarihini yazarsan eklerim benKızlar bende listeye bilgilerimi eklemek istiyorum nasıl yapabilirim
Gebelik işi üzüntüye gelmez, karnındaki bebeğini düşün ve sakin ol, iftara elbet bir gün ortaya çıkar, kendinden eminsen Allah biliyor nasıl olsa doğrusunu, o bi yolunu bulur beni kurtarır de ona sığın, beline yastık koy ayakların havada kalacak şekilde dinlen, kanama olursa hemen acile gitSelam kızlar 5 haftalığım bu gece kayınvalidem bana bir iftira attı ve aşırı derecede üzüldüm. Akşamdan beri de yoğun karın ağrım var. Adet ağrısı gibi değil ama. Sizce bir şey olmuş mudur tüp bebek son umudumdu
Az az sık sık ye :) valla benimde pek ağzımın tadı yok arada bulantı yokluyor.Bu haftalarda mide sorunu yaşayan varmı, benim ağzımın hiç tadı yok, çok acıkıyorum basım dönüyor sersemliyorum biraz yemek yersem de midemden rahatsız oluyorum, hep meyve yemek istiyorum, bazı yemeklerin kokusu beni tiksindirmeyebaşladı, böyle belirtilerim var
İftira er geç ortaya çıkıyor.. Sakin kalmaya çalış bak çocuğun olsun diye uğraşmışsın. Allah'ın izniyle al kucağına inşallahSelam kızlar 5 haftalığım bu gece kayınvalidem bana bir iftira attı ve aşırı derecede üzüldüm. Akşamdan beri de yoğun karın ağrım var. Adet ağrısı gibi değil ama. Sizce bir şey olmuş mudur tüp bebek son umudumdu
Bende de oluyor hatta iki gün önce inşaat vardı karnımın içinde :))Kızlar ara ara kasıklarda ağrı batma oluyor normal mi en başından beri böyle
Ahhh bu analık halleri :) bende bulantı yokluyor sadece çok şükür ileri kısma daha geçmedik.. Az az sık sık yemeği öneriyorlar bir de zorla yeme o da kötü yapıyor.. Geçiyor yaa zamanlaa :)))Kızlar benim sabah bulantıları başladı sanırım kahvaltıda ne yediysem çıkardım umarım sürekli olmaz
Benimde kusma yok ama ağzımda tat yok biraz mide bulantısı var, aşırı acıkıyorum asim dönüyor sersemliyorum ve kokulara hassasiyetim olustuKızlar benim sabah bulantıları başladı sanırım kahvaltıda ne yediysem çıkardım umarım sürekli olmaz
Az yiyorum zaten çok yiyemiyorum, dr a dedim mutfak kokusundan uzak dur kraker ye dedi ama mutfaktan uzak durursam yemegi kim yapacakAz az sık sık ye :) valla benimde pek ağzımın tadı yok arada bulantı yokluyor.
İftira er geç ortaya çıkıyor.. Sakin kalmaya çalış bak çocuğun olsun diye uğraşmışsın. Allah'ın izniyle al kucağına inşallah
Bende de oluyor hatta iki gün önce inşaat vardı karnımın içinde :))
Ahhh bu analık halleri :) bende bulantı yokluyor sadece çok şükür ileri kısma daha geçmedik.. Az az sık sık yemeği öneriyorlar bir de zorla yeme o da kötü yapıyor.. Geçiyor yaa zamanlaa :)))
Ben ilk hamileliğimde mutfağın kapısından geçemedim o derece dolabı açınca öğürmem başlıyordu dolap o kadar kötü kokuyorduki bana o yüzden anlıyorum. valla eşim yaptı düzelene kadar yemekleri. Yemek yapmayı bırak yemeği görünce ağlıyordum :) Ben çaysız yapamam mesela çaydan tiksinmiştim :)) Bir kaç ay sonra düzeliyor. Sağlıklı gelsinler de bunlarda geçiyor :)) Yarın kızım 2 yaşına giriyor zaman su misali geçiyor.Az yiyorum zaten çok yiyemiyorum, dr a dedim mutfak kokusundan uzak dur kraker ye dedi ama mutfaktan uzak durursam yemegi kim yapacak
Kizmiydi diye soracaktım, sonda kızım demissin, genelde kızsa mide sorunları yaşanıyor, erkek çocuk olunca çok problem olmuyor dikkat ettiğim kadarıyla, ben oğluma hamileyken, hamile değil gibiydim sadece karnım büyüyordu, kaynanam arada sorardı canin bisey cekmiyormu diye yoook diyordum, hiç tiksinmedim hatta hamilelik öncesinde tiksindiğim şeyleri bile yiyordum. Şuan karnimdakilerden en az biri ya kiz yada ikiz olduğu için sorun yaşıyor olabilirim diye düşünüyorum. Kaynanamda öyle diyor oğlanlarda hiç bilmedimde kızımda çok mide sorunu yaşadım mahvolduydum diyorBen ilk hamileliğimde mutfağın kapısından geçemedim o derece dolabı açınca öğürmem başlıyordu dolap o kadar kötü kokuyorduki bana o yüzden anlıyorum. valla eşim yaptı düzelene kadar yemekleri. Yemek yapmayı bırak yemeği görünce ağlıyordum :) Ben çaysız yapamam mesela çaydan tiksinmiştim :)) Bir kaç ay sonra düzeliyor. Sağlıklı gelsinler de bunlarda geçiyor :)) Yarın kızım 2 yaşına giriyor zaman su misali geçiyor.
Sat 04.09.2022Sat yaş kese yada kalp atışı gördüysen hangi haftaysa onu birde beklenen doğum tarihini yazarsan eklerim ben
Hahahah şimdi düşününce hak verdim ablamın oğlu var prenses gibi hamilelik geçirdi. Ben birde çalışan bir anneyim kızıma hamileyken pandemi patladığı için biraz rahat etmiştim pandemi tek bana yaradı yani :)Kizmiydi diye soracaktım, sonda kızım demissin, genelde kızsa mide sorunları yaşanıyor, erkek çocuk olunca çok problem olmuyor dikkat ettiğim kadarıyla, ben oğluma hamileyken, hamile değil gibiydim sadece karnım büyüyordu, kaynanam arada sorardı canin bisey cekmiyormu diye yoook diyordum, hiç tiksinmedim hatta hamilelik öncesinde tiksindiğim şeyleri bile yiyordum. Şuan karnimdakilerden en az biri ya kiz yada ikiz olduğu için sorun yaşıyor olabilirim diye düşünüyorum. Kaynanamda öyle diyor oğlanlarda hiç bilmedimde kızımda çok mide sorunu yaşadım mahvolduydum diyor
Benide ufak bi yokluyor kızımda olduğu kadar yok inşallahta olmaz :))Hayırlı sabahlar hanımlar. Bulantı bendede var ama,hala kızlarımdaki kadar şiddetli değil. Genelde farklı saatlerde oluyor ama oluyor her gün mutlaka
Ya evet gerçekten bende oğlumda prenses gibiydim, haşlanmış yumurtayı gebelik dışında hiç sevmezdim onu bile iştahlı iştahlı yedim, hiç tiksinmedim, sadece son haftalara dogru hafif mide yanmam oldu onuda saclandigi için dediler, arada bir aklıma bal gelirdi sadece azcik azcik bal yerdim gebelik sekerim vardı o yuzden azcik. Suan tatlı hiç çekmiyor canım meyve yemek istiyorum, meyve de çok sevmem normalde hele elma erik ağzıma sürmem şuan, elma armut mor erik, ayva şeftali çekiyor canım bolca, Allah öncelikle hayırlı evlat versin cinsiyetleri hiç umrumda değil ama belirtilere göre ikizlerin ya ikisi yada biri kız gibi duruyor. Sağlıkla doğup büyüsünler inşallahHahahah şimdi düşününce hak verdim ablamın oğlu var prenses gibi hamilelik geçirdi. Ben birde çalışan bir anneyim kızıma hamileyken pandemi patladığı için biraz rahat etmiştim pandemi tek bana yaradı yani :)
Benide ufak bi yokluyor kızımda olduğu kadar yok inşallahta olmaz :))
Merhabalar bende doktor muayenesinden geldim şimdi.Sat yaş kese yada kalp atışı gördüysen hangi haftaysa onu birde beklenen doğum tarihini yazarsan eklerim ben
Benim midem bulanmıyor ama aşırı rahatsız ve huzursuz yemek yedikten sonra çok şişiyorum bazen bulanır gibi de oluyo ama asla çıkaramıyorumBu haftalarda mide sorunu yaşayan varmı, benim ağzımın hiç tadı yok, çok acıkıyorum basım dönüyor sersemliyorum biraz yemek yersem de midemden rahatsız oluyorum, hep meyve yemek istiyorum, bazı yemeklerin kokusu beni tiksindirmeyebaşladı, böyle belirtilerim var