- 9 Ekim 2022
- 982
- 714
- 40
Mesela şimdi ölçtümKaç çıkıyor canım tansiyonun
140
110 çıktı yine yüksek seninki kaç çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela şimdi ölçtümKaç çıkıyor canım tansiyonun
Ona hiç dikkat etmedim ama bugün mesela 20 dakika kadar yürüdüm ondan sonra gördüm. Bir de benim hamile külotlarımın çoğu siyahtı belki de onlarda farkedemedim. Ten rengi giyince gördüm bi süre açık renk giyip bakcam iyice sıklığınaBenimkide su olabilir mi cok gelio dedigimde simdiye su mu kalirdi deyip gülmüstü.o zaman cok kızmıstim aslinda ama sonradan bu kadar sakin ve olumlu olmasi beni rahatlatti yoksa daha cok takardim heralde kafaya.Sizin mesela camasirinizda islaklik idrarinizi yaptiktan sonra mi oluo daha cok benim gibi?Ben baskidan dolayi idrar kacirdigimi düsünmeye basladim çünkü sizinki de öyle bi durum olabilir
Benim suyum için en son gittiğimde daha iyi olabilir demişti. O yüzden taktım aslında ya suysa diye. Haftaya gidicem ne diyecek bakalım İnşallah sıkıntımız yoktur
Su degildir insallah cok kafaniza takmayin ya akintidir cok duydum cunku hamilelerde su kivaminda akinti arastirdihgm icin ya da idrardir, kacinci haftaniz bilmiyorum ama icinizi ferah tutun birde turnusol kagidi alip koyun ben de zaman zaman cok kafaya takiyorum ama benim cok uzun zamandir oldugu icin mutlaka simdiye bir sikinti olurdu deyip icimi ferahlatiyorum sizinde haftaya kontrolunuzde su miktarinizda ciddi bi düsüş yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum insalllah sag salim vaktinde kavuşalim bebeklerimizeOna hiç dikkat etmedim ama bugün mesela 20 dakika kadar yürüdüm ondan sonra gördüm. Bir de benim hamile külotlarımın çoğu siyahtı belki de onlarda farkedemedim. Ten rengi giyince gördüm bi süre açık renk giyip bakcam iyice sıklığına
Keşke idrar olsa valla su olmasın da ne olursa olsun
İnşallah, çok teşekkür ediyorum 27+4 deyimSu degildir insallah cok kafaniza takmayin ya akintidir cok duydum cunku hamilelerde su kivaminda akinti arastirdihgm icin ya da idrardir, kacinci haftaniz bilmiyorum ama icinizi ferah tutun birde turnusol kagidi alip koyun ben de zaman zaman cok kafaya takiyorum ama benim cok uzun zamandir oldugu icin mutlaka simdiye bir sikinti olurdu deyip icimi ferahlatiyorum sizinde haftaya kontrolunuzde su miktarinizda ciddi bi düsüş yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum insalllah sag salim vaktinde kavuşalim bebeklerimize
İnşallah bebeğe bi zararı olmadan atlatırız şu süreci her dr gittiğimde çok geriliyorum Rabbim şifa versin bizlere150 büyük
90 küçük yüksekti dün
Amin canım inş tek çabamız ve uğraşımız bebişler için.İnşallah bebeğe bi zararı olmadan atlatırız şu süreci her dr gittiğimde çok geriliyorum Rabbim şifa versin bizlere
Benim de o seviyelere çıktığı oluyor ams şimdiye kadar bebekte bi sıkıntı çıkmadı inşallah çıkmaz da Allaha emanetizAmin canım inş tek çabamız ve uğraşımız bebişler için.
İçinizi ferah tutun ne kadar sakin o kadar iyi. Ben 29 haftalık oldum bende de az az başladı olabiliyor çocuk baskı yapıyor idrar kesesine. Tabiki ihmal edilecek bişey değil ama endişe de etmeyin bebek strese girmesinOna hiç dikkat etmedim ama bugün mesela 20 dakika kadar yürüdüm ondan sonra gördüm. Bir de benim hamile külotlarımın çoğu siyahtı belki de onlarda farkedemedim. Ten rengi giyince gördüm bi süre açık renk giyip bakcam iyice sıklığına
Keşke idrar olsa valla su olmasın da ne olursa olsun
Yüksek ya sarımsak yemeyi (bütün olarak hap gibi) dene canım ve doktoruna haber ver bence çook geçmiş olsunMesela şimdi ölçtüm
140
Pazartesiye randevu bulabildim hemen gidip soracağım valla :) sadece ultrasondan bakarak anlaşılıyor mu acaba yoksa alttan falan bi şeyle mi bakılıyo merak ettim.İçinizi ferah tutun ne kadar sakin o kadar iyi. Ben 29 haftalık oldum bende de az az başladı olabiliyor çocuk baskı yapıyor idrar kesesine. Tabiki ihmal edilecek bişey değil ama endişe de etmeyin bebek strese girmesin
Bir de ek olarak anestezi yöntemini seçebiliyor musunuz konuştunuz mu hiç onu da merak ediyorum benKızlar sezeryan için gün alanlar kendi isteginizlemi sezeryana yoneldiniz herhangi bi durumdan doktor mu yonlendirdi ? Ve gün alanlar devlette minbunkadar erkenden gün verdiler
Çok sağol canım not alıyorum zaten bakalım nasıl bir tedavi verecek. Büyük ihtimal tablet sayısını ikiye çıkarırYüksek ya sarımsak yemeyi (bütün olarak hap gibi) dene canım ve doktoruna haber ver bence çook geçmiş olsun
Cnm şimdi çıktım doktordan çok şükür benim bebişte herşey normal fakat NST ye bağladılar neden bu kadar bekledin haber vermek için dedi bence sende bir doktoruna yaz haber verKızlar 30. Haftaya girdik.
4 gündür hareketlerinde tuhaflık hissediyorum.
Geçen haftaki tekmeleri çok kuvvetliyken 4 gündür çok cılız güçsüz geliyor tekmeleri.
Tekme atıyor, hareket ediyor ama
önceki hareketlerine göre daha az hareketli ve tekmeleri güçsüz atıyor.
Bu bu haftalarda bebeklerin kuvvetli tekmeleri ve en hareketli olduğu dönemleriymiş.
Haftaya doktor kontrolüm var ama içim içimi yiyor.
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Uzun zamandır yükselmiyordu 13.9 14. 9 çıkmıştıMesela şimdi ölçtüm
140
Ahh inşallah düzelirsin bir an önceÇok sağol canım not alıyorum zaten bakalım nasıl bir tedavi verecek. Büyük ihtimal tablet sayısını ikiye çıkarır
Ben doğum tercihim sezeryan dedim. Doktorumda direk gün verdi. Belki çalıştığım için rapor düzenlemesi yaptı onun için olabilir. Ben özelden gün aldım.Kızlar sezeryan için gün alanlar kendi isteginizlemi sezeryana yoneldiniz herhangi bi durumdan doktor mu yonlendirdi ? Ve gün alanlar devlette minbunkadar erkenden gün verdiler
Bende doluluk hissi var belki aynı şeydir farklı hissediyoruzdur :) böyle orası olduğu gibi dolu baskı var gibi değişik anlatamıyorum tamKızlar 30 haftaligim bende karninizda burkulma biri biseyı sıkıyormus hissi oluyor mu 10-15 sn kadar, bende 25 den beri vardi ama cok nadir olurdu 2 gundur cok sık hissediyorum bebegin dönme vs gibi bir hareketi mi yoksa kasilma mı acaba?
Anestezi şeklini konuştunuz mu peki? Anestezi şekli önceden mi konuşuluyo acaba yoksa ameliyat esnasında anestezi uzmanı mı karar veriyoBen doğum tercihim sezeryan dedim. Doktorumda direk gün verdi. Belki çalıştığım için rapor düzenlemesi yaptı onun için olabilir. Ben özelden gün aldım.