Yara ucuna sürmek için en iyisi kantoron .. ayrıca bebişin poposuna da kimyasal birşey kullanmak yerine kantoron kullanmayı düşünüyorum bu sefer. Ama ekstradan alıcam bı tane pişik kremi bakalım.
Ben daha 30-35 bine bebek arabası gormedim. Nette gördüklerim sanırım en fazla 15 bin civarlarindaydi. Bu kadar bütçeniz varsa en iyisini sececeginize eminim.
İyi günlerde kullanın.
Netten bakiim ürünleri almayın ya.. bepanthol sipariş ettim geçenlerde kendim için. Üzerinde barkod son kullanım tarihi vs. Hiçbiri yok. Merdiven altı ürün göndermişler. Ama tipkisi aynısı.
İki evladimda da Dalin kullandım. O mis gibi kokuya bayılıyorum. İkisinde bı sıkıntı yaşamadım. Tabi içerik konusunda o zamanlar hiçbir bilgim yoktu. Bundan 10 sene öncesinden bahsediyorum
şimdi daha dikkatli olmaya çalışacağım. Ama güzelde koksun istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Bunu bekliyoruz hadi bakalım :)
Buzdolabı poşeti derken? Nasıl yapılıyor bu?
Çok geçmiş olsun. Ben evin içinde çoğunlukla ayaktayım. Hala daha ayakta durmaya devam ediyorum. Bakacak kimsem yok şuanda. (Varda yok) insaAllah hayirla atlatırız. Ama benim gönlüm rahat güzel bir şekilde tamamlayacağız bu süreci.
Bide yabancı ülkelerde hamile bayanlar bel destekli hamile kemeri takıyorlar. Aramızda kullanan varmı bilmiyorum ama erken doğumu onluyormua, çatlak , göbek sarmaksi, bebeği karında taşımada kolaylık sağlıyormuş. Ben bugün eski ninelerimizin usulü kuşak sardım belime mutfakta işlerimi öyle yaptım. Çok rahat hissettim tavsiyedir.