Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlete gidiyorum canım .. Allah sağlık versin ama iki hafta sonra bı daha gdicem o zmn erkek derse o zmn emin olcam .. ikiside başım üstüne yeterki saglikli olsunlar .. ama bnde bı emin olamadimAyy peki rutin kontrollerin devlette mi özelde mi oldu? Devlet hastanelerinin cihazları çok iyi değil ya o yüzden so
20 haziran da bizim evlilik yıldönümümüz ben ne kadar tatlı olur o gün doğsa demiştim de eşim o ikimizin özel günü o gün olmasın ya dedi hahahahaDoktor benim de sat 16 Eylül diye düzeltti. Kendi doğum günüme denk gelsin istiyordum 21 haziran ol.adi
Devlete gidiyorum canım.. bı dahaki kontrolde bı daha sorcam kizmi erkekmi gerçi kapalı kutu onlarda ne goruyosa o an onu dyo Gine en iyi rabbim bilir yeterki saglikli olsunlarSağlıkla gelsin çok şaşırdım günümüzde cihazların yanılma payı çok az daha doğrusu doktorlar öyle bir anlatıyo ki cihazlar çok iyi net görüyoruz yanılmayız falan insan beklemiyo siz özelemi yoksa devlete mi gidiyorsunuz ?
Böyle düşünen erkekler çok nadirdir ben 4 kilo aldım. Ama 80 ile hamile kaldım. O yüzden çocuk alsin20 haziran da bizim evlilik yıldönümümüz ben ne kadar tatlı olur o gün doğsa demiştim de eşim o ikimizin özel günü o gün olmasın ya dedi hahahaha
Çocukla alakalı bence ya .benim oğlan 12 haftadan beri sürekli gösteriyor bamyasiniAyy peki rutin kontrollerin devlette mi özelde mi oldu? Devlet hastanelerinin cihazları çok iyi değil ya o yüzden sordum.
21+4 te 434 gr çıktıKızlar son kontrole gidenler bebişlerinizin kilosunu öğrendinizmi. Kaç gr olmuşlar. Benim bebiş için 400gr dedi
58 le hamile kaldım şuan 65 olmuşum bebekte cumartesi günü 434 gr dıkızlaar herkese selam, şimdiye kadar kaçar kilo aldınız acaba nasıl gidiyor kilo alımlarınız?
-11 kilodayım ben daha hiç almadım ama artık vermem de durdu son 1.5 aydırkızlaar herkese selam, şimdiye kadar kaçar kilo aldınız acaba nasıl gidiyor kilo alımlarınız?
326 gram benimki 19 hafta Bugün tamKızlar son kontrole gidenler bebişlerinizin kilosunu öğrendinizmi. Kaç gr olmuşlar. Benim bebiş için 400gr dedi
Bende 4 kilo almışım58 le hamile kaldım şuan 65 olmuşum bebekte cumartesi günü 434 gr dı
Benimde 21+1 400gr dı demekki aynı ilerliyor bebişler21+4 te 434 gr çıktı
Ben de 4 kilo aldım ya 6. aydan sonra coşuyomuş kilolar çok korkuyorumBende 4 kilo almışım
valla yapacak bişey yok dikkat edelim alırsakta doğum sonrası sıkı diyet yaoacak artıkBen de 4 kilo aldım ya 6. aydan sonra coşuyomuş kilolar çok korkuyorum
2 kaşık Pekmez ile 1 kaşık saf zeytinyağını ısıtıp ılık olarak iç öksürüğü keserKızlar günaydın, boğazım çok ağrıyor öksürük geniz akıntısı mahvetti beni, bal zencefil zerdeçal karışımı almamda bir sakınca olur mu, normalde hep bu karışımı boğaz ağrısı için yapardım ama şimdi bilemedim, doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı
Maşallah baştan beri erkek dense yadirgamiyicam .. kızımla oğlum 14. Haftada net bı şekilde göstermişti .. buda hep kızı 18 e kadar şimdi erkek .. yani emin olamiyorum halaÇocukla alakalı bence ya .benim oğlan 12 haftadan beri sürekli gösteriyor bamyasini
Oğlum da haziranda doğmuştu ilk bir ay tek kat ama uzun kollu body ler giydirmiştim. Çünkü temmuzda bile geceleri serin olabiliyor. Sonra havalar ısınınca sadece bi kısa kollu body ile dolandı bütün yaz :)Kızlar bebek için hastane seti aldınız mı? Kısa kollu mu alsam uzun mu çok kararsız kaldım
Haziran ayında kısa mı giydirilir yoksa bebek üşür diye uzun mu oluyor?