- 29 Eylül 2022
- 312
- 273
En son 18+ larda kız dedi bugün 21+ erkek dedi ben şok kızım hala diyo anne o kızdır sen gorursunEn son kaçıncı haftanda kiz demistiler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son 18+ larda kız dedi bugün 21+ erkek dedi ben şok kızım hala diyo anne o kızdır sen gorursunEn son kaçıncı haftanda kiz demistiler canım
Aaa nasıl yaniBen bugün ayrintiliya girdim bizim kız oldu erkek
Bende deneyim yav bakalım iyi gelecek miBen onun için ne yapmıyorum biliyormusun pilates topuna oturuyorum hareketler yapmıyorum bacaklarım için çünkü baştan beri magnezyum kullanıyorum huzursuz bacak sendromu var bende zaten gebelikte iyice arttı.hatta magnezyum sülfat tuzuyla ılık su hazırlayıp ayaklarımı sokuyorum vs.ama pilates topu üzerinde bacak hareketleri çok yaradı
bilmiorum ama bi ara hıçkırıodu elini ağzına götürüp geri alıodu çok güzeldiHafiften gülümseme mi var.
20+5En son kaçıncı haftanda kiz demistiler canım
Kaç haftalik burada bu güzel bebek
Biz de kızımızın adını Nergis koymayı düşünüyoruzKızlaaarr herkese günaydın kontrolü olanların umarım bugün kontrolleri iyi geçer ve sıkıntılı haberler almayacağınız bir gün olur listeye isim sütunu ekledim isim belirleyen arkadaşlar beni etiketleyin listeye ekleyelim kararsız olanlara belki fikir vermiş oluruz
Epsom tuzu diye geçiyor trendyolda falan var ordan alıp buraya getirdim yanımda valla kullan çok faydalı canımBende deneyim yav bakalım iyi gelecek mi
Bu bende oldu burada Dr Dr gezdim hepsi dedi ki hormonlardan..tr de güvendiğim bir osteopati uzmanı var ona sordum oda evet dedi fakat hareketler söylemişti onları yaptım.bulursam adını yazayım YouTube dan bak sende yap onun dışında ben akupunktur yaptırdım anca rahatladım bu arada bu ağrı oluyor gerçekten bir süre sonra geçiyor sonra yeniden oluyor hormonlardan olunca böyle devam ediyor belini zorladığın işinde ağrının yeri bölgesi karışmıştır muhtemelenKızlar ben de taşınırken belimi zorladım galiba 2 3 haftadır belimin sol tarafı çok ağrıyor kalçama doğru yayılıyor hatta yürürken topallamama bile neden oluyor bazen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne ayakta çok kalabiliyorum sürekli pozisyon değiştirmem lazım yoksa kitleniyorum napıcam böyle
Yani belki de hamilelikten dolayı olucağı vardı oldu ben zorlamaya bağlıyorum bilmiyorum ki geçer inşallahBu bende oldu burada Dr Dr gezdim hepsi dedi ki hormonlardan..tr de güvendiğim bir osteopati uzmanı var ona sordum oda evet dedi fakat hareketler söylemişti onları yaptım.bulursam adını yazayım YouTube dan bak sende yap onun dışında ben akupunktur yaptırdım anca rahatladım bu arada bu ağrı oluyor gerçekten bir süre sonra geçiyor sonra yeniden oluyor hormonlardan olunca böyle devam ediyor belini zorladığın işinde ağrının yeri bölgesi karışmıştır muhtemelen
18. Haftaya kadar kızdı bugün ayrintiliya erkek dedi cinsiyetine bacım .. sağlıkla gelsin yeterki kendimi kıza hazirladim hep şaşkınımAaa nasıl yani
Ayy peki rutin kontrollerin devlette mi özelde mi oldu? Devlet hastanelerinin cihazları çok iyi değil ya o yüzden sordum.18. Haftaya kadar kızdı bugün ayrintiliya erkek dedi cinsiyetine bacım .. sağlıkla gelsin yeterki kendimi kıza hazirladim hep şaşkınım
Her iki isimde çok güzel. Eşime bütün isimleri saydım. Hergün farklı isimlerle geldim karşısına ama hiçbirini beğenmedi Sonunda birgün sohbet dinliyorduk. Bir hadis okundu. Büşra kelimesi geçti hadiste. Müjdeleyici demek. Heh buldum Büşra dedi . Ama gel benim gönlüme sor kabul edemedim bir türlü ismi. Isınamadım .. ayy olmadı da diyemedim. Şimdi bana Büşra nin annesiiii diye seslene seslene alıştım sanki bilemedim işte öyleKızlar ismin düşündünüzmü bebişlerinize, biz erkek olursa ömer asaf, kız olursa ayşe nida diyorduk. Cinsiyetimiz kız ayşe nida düşünüyoruz
Eşinin taktiğide fena sayılmaz büşranın annesi süper taktik her çocuk ismiyle doğuyor zaten kimbilir biz doğuma kadar kaç isim değiştiririzHer iki isimde çok güzel. Eşime bütün isimleri saydım. Hergün farklı isimlerle geldim karşısına ama hiçbirini beğenmedi Sonunda birgün sohbet dinliyorduk. Bir hadis okundu. Büşra kelimesi geçti hadiste. Müjdeleyici demek. Heh buldum Büşra dedi . Ama gel benim gönlüme sor kabul edemedim bir türlü ismi. Isınamadım .. ayy olmadı da diyemedim. Şimdi bana Büşra nin annesiiii diye seslene seslene alıştım sanki bilemedim işte öyle
aman dikkat edin kalca nekrozu olmasin。 ben kizimda 2 bucuk ay cektim onuKızlar ben de taşınırken belimi zorladım galiba 2 3 haftadır belimin sol tarafı çok ağrıyor kalçama doğru yayılıyor hatta yürürken topallamama bile neden oluyor bazen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne ayakta çok kalabiliyorum sürekli pozisyon değiştirmem lazım yoksa kitleniyorum napıcam böyle
Benimde göğüslerim çok kaşınıyor ve çok acıyor nedenseBu arada göbek deliği gerilen varmı? Bikacgundur gobekdeligim geriliyor ve aciyor
Canım benim kıza Gökçe Beyza düşünüyoruz, çift isimden hiç hoşlanmıyorum bi çift isim furyası var ortada, gelecekte herkes çift isimli olacak ama oğlum Beyza ismini duymuş illa Beyza olacak nuh diyor peygamber demiyor, benimde hevesim hep Gökçe isminde kalıyor, mecbur Gökçe Beyza koyacak gibiyizKızlaaarr herkese günaydın kontrolü olanların umarım bugün kontrolleri iyi geçer ve sıkıntılı haberler almayacağınız bir gün olur listeye isim sütunu ekledim isim belirleyen arkadaşlar beni etiketleyin listeye ekleyelim kararsız olanlara belki fikir vermiş oluruz
Ekin, Emir, Eser, Ezel de var ama o biraz popülerkizlar ezgi ile uyumlu akliniza gelen erkek ismi varmi isimsiz kalacak bebem
İnşallah canımYani belki de hamilelikten dolayı olucağı vardı oldu ben zorlamaya bağlıyorum bilmiyorum ki geçer inşallah