- 25 Ağustos 2009
- 1.566
- 1.440
Doktorlar onu öneriyo ama ben açılma yaptığını duydum o yüzden bileniniz var mı diye sormak istedimBen yaptırmak istiyorum. Önce bir kadın doğum doktoruna soracağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorlar onu öneriyo ama ben açılma yaptığını duydum o yüzden bileniniz var mı diye sormak istedimBen yaptırmak istiyorum. Önce bir kadın doğum doktoruna soracağım.
Başka bir grupta ya da burda okudum galiba . Haftası önemliymiş. 3 hafta sonra gideceğim doktora . Bu haftalarda giden arkadaşlar varsa sorarlarsa önceden bilgilenmis oluruzDoktorlar onu öneriyo ama ben açılma yaptığını duydum o yüzden bileniniz var mı diye sormak istedim
Karar verdiginiz ismi bebek doguncaya kadar söylemeyin diyorlar.sebebi birinin negatif şeyler soyleyip sizi isimden sogutmasıymış herkesin sevdigi isimler farklı oluyor.ama bebek doğunca kimse isme pek takılmıyo bebeği seviyormuşIlk Baran istedim cok bahane buldular. Pamir istedim onu da eşim istemedi. Bende en son Aras'a karar verdim. Bakalım nolacak
Bu hafta başladı bacak ağrım geceleri daha cok hissediyorum.100 mg mag kullanıyorum.haftaya dr ye gidince soyleyecem belki dozu arttirirArada nadiren benimde oluyor.pazartesi Dr a söyleyeceğim. Muhtemelen magnezyum başlatır.
bu öyle mantıklı geldi ki ben hemen ablalarıma soruyorum onlar genelde beğenmiyorKarar verdiginiz ismi bebek doguncaya kadar söylemeyin diyorlar.sebebi birinin negatif şeyler soyleyip sizi isimden sogutmasıymış herkesin sevdigi isimler farklı oluyor.ama bebek doğunca kimse isme pek takılmıyo bebeği seviyormuş
20 ocakta ben 5 aylık falan olucam neredeysebu arada tetanoz aşısıyla ilgili kendi doktorum yaptır demişti aile hekimliğinden hemşire aradı, 20 ocak gibi yapalım dedi. bi sıkıntı oldu aşılarda ben de toplatıldı diye gördüm dedim. o da toplatıldı yenileri geldi bitti sizinki tekrar gelecek dedi.
Yaa neden toplatıldı acaba zarar vermesin bide benim dr um yaptır dedi ama korkuyorumbu arada tetanoz aşısıyla ilgili kendi doktorum yaptır demişti aile hekimliğinden hemşire aradı, 20 ocak gibi yapalım dedi. bi sıkıntı oldu aşılarda ben de toplatıldı diye gördüm dedim. o da toplatıldı yenileri geldi bitti sizinki tekrar gelecek dedi.
Tetanoz aşısı sizden daha çok bebek için aslında. Doğum esnasında kullanılan aletlere karşı hem sizi hem onu koruyormuşYaa neden toplatıldı acaba zarar vermesin bide benim dr um yaptır dedi ama korkuyorum
ay ben de bilmiyorum ama toplatıldıktan sonra yeni gelenler yapılmış bile inşallah bir şey olmaz ben de yaptıracağımYaa neden toplatıldı acaba zarar vermesin bide benim dr um yaptır dedi ama korkuyorum
Benim doktorum da detaylı ultrasona gelmeden sağlık ocağından ilk dozu yaptır öyle gel dedi, 20+5 olacağım bir sonraki randevuda ondan önce yapılmış olacak yaniKızlar tetanoz aşısı olan yada olcak olan var mı
Sağlık ocağındaki ebe olacağın zaman arayacağım demişti bu ay içinde olurum sanırımKızlar tetanoz aşısı olan yada olcak olan var mı
Pozisyondan kaynaklı sanırım benim sırtüstü yattığımda çok fazla oluyorKızlar günaydın sırt ağrısı yaşayan var mı? Özellikle uyurken sabahları kalkarken çok yaşıyorum ama gün boyu hiç bişe yok var mı öneriniz neler yapabilirim?
bir markanın son kullanma tarihleri geçmiş oyüzden toplatılmışYaa neden toplatıldı acaba zarar vermesin bide benim dr um yaptır dedi ama korkuyorum
Ben de ilk o zamanlar hissetmeye başladım. Şuan tam 17 haftalık. Artık daha net ve hergün hissediyorum mutlaka. Başlarda sırt üstü yatarken hissediyordum en netKızlar ne sorucam size içinizde bebeğin hareketlerini net bir şekilde hisseden var mı? Ben 15+5 te ve 15+6 da tekme attığını hissettim ama o günden sonra bi daha da hissetmedim karnımı dürtüyorum tepki vercek mi diye vermiyo sizlerde durum ne ?
kesinlikle akşam da su içerim o uyku vs derlen kaç saat susuz kalmış olurum.Yıllardır diyetisyene gittim. Artık yeni moda olarak mı aksam su içmeyin diyorlar şaşırdım. Nese herkes bildiğinden devam etsin.
Ben işe gitmediğimde sabah ve akşam yiyorum. 2 kere de ana öğün . İşe gittiğimde 3 ana 2 ara yapıyorumKızlar bir şey soracağım sizin beslenme düzeniniz 3 ana 3 ara şeklinde mi?
Diyetisyenim illa ki uyacaksın diyip bu tarz liste verdi ama yok mümkün değil
Ben 2 ana 2 ara yapabiliyorum en fazla
Sabah kahvaltıyı geç yapıyorum ara öğün sonra akşam sonra yatmadan da meyve süt kefir vs
Yani öğle yemeği yiyemiyorum zaten mide ağrısı hazımsızlık var sürekli
İnşallah zarar vermiyorumdur bebeğe
Ben sormuştum aile hekimine sormuştum. Tarihi bitmeye yakın olanlar toplatildi bizde ki asilarda sıkıntı yok demişti.tarihine bakabilir miyim diye sorarsinizYaa neden toplatıldı acaba zarar vermesin bide benim dr um yaptır dedi ama korkuyorum