- 25 Ağustos 2009
- 1.566
- 1.440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bugün doktor ters rahim dedi. Şok oldum. Bu zamana kadar hep doktora gitmisim kimse bişi dememisti. Bel ağrın kasik ağrın çok olur. Ama korkalacak bı durum yok dedi.9+4 ama ultrasonda 9+6 çıktı. Bide hem zıplıyor hemde ellerini bacaklarını oynatiyorduBenim de iki gündür belim ağrıyordu doktora gittim rahim büyüyor ve ters rahim olduğu için ağrı olabilir dedi. Kanama olmadığı sürece ağrı olabilir normal dedi. Magnezyum 12 haftadan önce vermek istemiyorum dedi. 9+4 olmuşuz
Merhaba bende bugun doktora gittim kontrol amacli ters rahim dedi ki daha once 2 3 kadin doguma gitmistim kontrol icin ilk defa duydum ve sok oldum daha once olsa doktorlar soylemezmiydi veya bu ters rahimin olumsuz yonu nedir ?Bana da bugün doktor ters rahim dedi. Şok oldum. Bu zamana kadar hep doktora gitmisim kimse bişi dememisti. Bel ağrın kasik ağrın çok olur. Ama korkalacak bı durum yok dedi.9+4 ama ultrasonda 9+6 çıktı. Bide hem zıplıyor hemde ellerini bacaklarını oynatiyordu
Benimde son gittiğimde öncekine göre bir kaç gün gerideydi doktor milimetrik ölçümler yapıyoruz illa +,- bir kaç gün fark olabilir normal dedi. Bebeğin pozisyonu bile etkiler ölçümüHerkese merhaba, kızlar bir sorum olacak. Benim bebişin ilk haftalarda ultrasondaki boyutlarıyla son adet tarihime göre hesaplanan gebelik haftası uyumluydu. 8. haftada ultrasona göre gebelik haftasının 4 gün ilerde olduğunu söyledi doktor. Şimdi ise 11. haftamda ultrasona göre 12+1 olduğunu söyledi. Doktorum sorun olmadığını söylüyor ama içime bir şüphe düştü. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Şimdi kese de 7+1 le uyumlu olmasına rağmen mi bebek yok ? Yoksa sat a göre mi 7+1 kese geride mi ? Kese belli bir mm gelince bebek yada oluşum görmeyi bekliyorlar erken dönemse görünmeyebiliyor. boş gebelik olabilir de olmayabilir de bir sonraki ultrasonda anlaşılır biz tam bir şey dersek yanıltmış olabiliriz. Sen olumlu ve pozitif düşün hep.merhaba 7+1 gebelık kese var ama bebek yok neden olabılır sızce bos gebelık mı kese buyumus bu arada
Yinde de insan korkuyor ağrı olunca. Çok şükür herşey yolunda.Bana da bugün doktor ters rahim dedi. Şok oldum. Bu zamana kadar hep doktora gitmisim kimse bişi dememisti. Bel ağrın kasik ağrın çok olur. Ama korkalacak bı durum yok dedi.9+4 ama ultrasonda 9+6 çıktı. Bide hem zıplıyor hemde ellerini bacaklarını oynatiyordu
Çarşamba günü kontrol var bakalım devammi edicek yoksa birakcak miKızlar çoğumuz 12.haftadayız folikasit naptınız devam mı bıraktınız mı?
Normal bir durummus. 10 kadından 30 unda gözükür dedi. Sadece bel ağrın ve kasik agrin çok olur dedi. Düşüğe neden olmaz dedi. Hatta benim adet sancilarim çok oluyordu onun nedeni de buymuş. Normal doğum olabilir. Yani ters diyince tepetaklak ters düşünmeyin. Normalde rahim bizim gobegimize doğru biraz egikken şimdi belimize doğru üst noktası biraz eğik. Google'da görsellerde bulabilirsinizMerhaba bende bugun doktora gittim kontrol amacli ters rahim dedi ki daha once 2 3 kadin doguma gitmistim kontrol icin ilk defa duydum ve sok oldum daha once olsa doktorlar soylemezmiydi veya bu ters rahimin olumsuz yonu nedir ?
Erkek bebekler bu haftalarda daha net belli oluyo kızlar belirsiz bakalım bize ne diycekKızlar günaydın, 12+6 günlük ben dün 2 li tarama yaptırdım. Ultrosonla baktılar birde kan aldılar. Kan sonucu 10 gün sonra çıkcakmış. Bebeiş ultrosonda gayet normal gözüküyor dedi. %78 erkek dedi bende bakınca erkek oldugunu anladım:)
Ben daha yaptırmadım da yaptıranlardan biliyorum önce ultrasonda burun kemiğiyle ense kalınlığına bakıyor bebeğin genel durumuna falan sonra kan alıyorlar sonuçlar 10 15 güne çıkıyor 2 li down sendromu gibi kalıtsal hastalıklar için yapılıyor isteğe bağlı zorunluluk yok çıkan sonuç kesin değil olasılık belirtiyorKızlar aranızda 2 li teste giren var mı? Biraz bilgi verirmisiz? Kaç, dk sürüyo nelere bakılıyor sonuc ne zaman cıkıyo gibi. Yarın ikili teste gidicez Allahın izniyle. Çok heyecanlıyım heyecandan yemek borun yanıyo
Anladım canım teşekkür ederimBen daha yaptırmadım da yaptıranlardan biliyorum önce ultrasonda burun kemiğiyle ense kalınlığına bakıyor bebeğin genel durumuna falan sonra kan alıyorlar sonuçlar 10 15 güne çıkıyor 2 li down sendromu gibi kalıtsal hastalıklar için yapılıyor isteğe bağlı zorunluluk yok çıkan sonuç kesin değil olasılık belirtiyor
Ben fetal dna yaptıracağım. Bu cumartesi kontrolüm var doktorum yönlendirecek. Muhtemelen haftaya yaptırmış olurumTers rahim olayını daha önce duymamıştım, herhangi bir sakınca oluşturmamasına çok sevindim.
ben de yakında özel bir hastaneden doğum paketi alacağım, ikili test zamanı yaklaşmış, ama en son gittiğim doktor daha kesin bir sonuç isterseniz fetal DNA yaptırın dedi, aranızda daha önce yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı?
Bana doktorum elindeki bitince demir kalsiyum içeren başka hap verdi ona başla dediKızlar çoğumuz 12.haftadayız folikasit naptınız devam mı bıraktınız mı?
Kim dedi yasak diye ? Benim doktorum yasak demedi ama küçük olduğu için daha göremedik cinsiyetini 16. Haftada gittiğim de öğrenirim insAllah gösterirseSelam kızlar cinsiyet öğrenen oldumu, ben devlete gidiyorum 18 haftadan önce söylemek yasakmış, ama özele gidenler 12.haftadan öğrenebiliyor. Özele gidip öğrenen varmı merak ediyorum. Kizimizmi çok olacak acaba oğlumuzmu
Maşallah canımTeyzeler merhabaaaa bugün kontrolümüz vardı çok uykucu bir bebişim olucak sanırım hep uyuyo kaçıncı dürtmeye anca uyandı ensemiz inceymiş birde kalp atışını dinledik ilk defa sesli 157 atıyomuş kıza benzetti ama değişebilir dedi şuan sadece tahmin