Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar,19.5 aylık bebeği olanlar son azılardan bir haber var mı?Benim oğlum 3 gündür mızmız,sürekli kucakta olmak istiyor.2 gün önce sinirlendiğinde kafasını yere vuruyordu.Günülikle diş çıkardığı zaman böyle yapıyor.
Sabah 9 da uyanıyordu. 3 gündür 7.45 de uyanır oldu yine banamisin demiyor o kadar zor uyutuyorum ki çile resmen... 11.12 saat akşama uyumadan ayakta duruyor ve hep enerjik anlamadım gitti.
Merhaba kızlar,19.5 aylık bebeği olanlar son azılardan bir haber var mı?Benim oğlum 3 gündür mızmız,sürekli kucakta olmak istiyor.2 gün önce sinirlendiğinde kafasını yere vuruyordu.Günülikle diş çıkardığı zaman böyle yapıyor.
ay yok şimdi tabloya bakınca fark ettim. 2. azıları çıkarmamış daha. toplam 18 dişi var 2-3 aydır. ama 10 gündür aşırı kötü diş mi hastalık mı anlamadım 5 gündür antibiyotik içmesine rağmen iyileşmiyor