• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
benimki de aynı canım. biz tvde youtubeda doğa için çal videolarıyla uyutuyoruz bir süredir. ona çok alıştı. tvde gördüğü kadarıyla simgesin ezberlemiş hemen telefon bulunca youtube u açtığını fark edip şok olduk. çok fenalar.
ben atması konusunda kızıyordum mesela bulaşık yıkarken bir şeyler getirip pattt lavaboya fırlatıyordu. ben kızdıkça daha çok ve bilerek yapmaya başladı. sonraları umursamamaya çalıştım biraz azaldı çok şükür. gerçekten tehlikeliler balkondan patates fırlattı birkaç defa 🤣 ay aslında komik ama işte 🤣
Merhabalar. Benim oglanda youtubedan halay videolarında sallayarak uyutuyoruZ. Maalesef doğumdan önce düşündüğümle yaptığım aynı değil. Telefondan YouTube açıyor whatsapatan görüntülü arama yapıyor.. Bu duruma geldik ve hiç mutlu değilim. Açmayincq istediğini her şeyi firlatiyor ağlıyor. Feryat figan . Veee en kötüsü babası bir video izletmiş sürekli onu izlemek.istiyor. videoda karakterler yuksekten düşüyor atlıyor. Bu da kendini koltukta yere atıyor. Dün pencereye tirmanmis yakaladım .bugünde balkondan at beni diyir. Youtubedan şimdi bütün o tür videoları sildim . Acaba bir psikoloğa götürsem mi😔😔

Back