- 30 Mayıs 2015
- 4.687
- 10.546
- 33
amiiiinn inşallah canım tabiii gelip bakmalılar en azındanNe güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gelip bebeğe ve bana bakacaklarsa konuşmalara dayanabilirim güzel dileklerin icin teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiinn inşallah canım tabiii gelip bakmalılar en azındanNe güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gelip bebeğe ve bana bakacaklarsa konuşmalara dayanabilirim güzel dileklerin icin teşekkürler
Aminnn inşallahMaalesef pahalı oluyor ama çok faydalı , şifa olsun inşallah
Aynen benim aileme ancaben söylersem öğrenirler çünkü hepsi türkiyede ben yurtdışındayım kimsem yok yanımda yani görüntümdende anlayamazlarZamani gelince öğrenirler
Amin canım çok sagolAllah yardımcın olsun canım herkesin belirtisi farkli
Hahaha iyi yapmış ilk gebelikmiay inanmıyorum kızlar benimkini dıdının dıdısı bile öğrendi uçan kuşa bile söylemiş olabiliriz
Bide benim gebeliklerime alışıklar pek şaşımazlar herhaldesayısı fazla oluncaHahaha iyi yapmış ilk gebelikmi
yaaa bizim ilk bi de tüp bebekle olunca, öğrenip herkese söyledikten 2 hafta sonra keseyi gördük gerisini siz düşününBide benim gebeliklerime alışıklar pek şaşımazlar herhaldesayısı fazla olunca
Hahaha benimde ilk iki gebeliğim tedaviyle oldu sonrasını durduramadık devamı geldikçe geldiyaaa bizim ilk bi de tüp bebekle olunca, öğrenip herkese söyledikten 2 hafta sonra keseyi gördük gerisini siz düşünün
ay maşallahh kaç olduHahaha benimde ilk iki gebeliğim tedaviyle oldu sonrasını durduramadık devamı geldikçe geldi
6.Cı kuzum olacak inşay maşallahh kaç oldu
Her yer söylemiyor erken aslında 12.hafta bende bu hafta gitcem soracam genelde 12 de söylüyolarsada yanılma payı baya yüksekmiş sadece erkek bebekler kıza göre daha belirgin oluyormuşSelam kızlar cinsiyet öğrenen oldumu, ben devlete gidiyorum 18 haftadan önce söylemek yasakmış, ama özele gidenler 12.haftadan öğrenebiliyor. Özele gidip öğrenen varmı merak ediyorum. Kizimizmi çok olacak acaba oğlumuzmu
9 haftalığım ben de iki haftadır bulantım vardı şimdilerde daha iyiyim kasık ağrısı hamileliği ilk öğrendiğim haftalarda ve öncesinde vardı şimdi yok sizin varsa dikkat etmenizde fayda var bebeğin aşağıda olduğu durumlarda olabiliyormuş9 haftamız bitdi,9+2-deyim,kasığımda hafif ağrı var,aynı haftalarda kimlerde böyle oldu?Benle aynı haftalarda olanlar durumlar nasıl?
yaaaa öyle çok sevindim ki maşallah size ve kuzularınıza6.Cı kuzum olacak inş
Evet ben de aynı durumdayım.yakın oturuyo falan olsak kesin anlarlardı zaten yüzlerine bakıp yok diyemezdım.suan sadece telden iletişim kurabildigimiz için rahatımAynen benim aileme ancaben söylersem öğrenirler çünkü hepsi türkiyede ben yurtdışındayım kimsem yok yanımda yani görüntümdende anlayamazlar
Bende de durum aynı 8.haftam bitti yorgunluğum azaldı,mide bulantım durdu.25inde randevum var ama biraz tedirginim.uyku halim çok olmadı zaten.sadece gece 3 wc seansı kaldı. Cuma şu bebeği görsem rahat uyucamBenim mide bulantım, koku hassasiyetim, goguslerimdeki hassasiyet 8. Haftadan itibaren tık diye kesildi. bı sorun yok dün kontroldeydim. Ama bende çok korkmuştum.
Çok teşekkür ediyorum canım. Rabbim hepimizin kuzularını tüm kötülüklerden, kötü insanlardan muhafaza etsin.yaaaa öyle çok sevindim ki maşallah size ve kuzularınıza