- 30 Mayıs 2015
- 4.687
- 10.543
- 33
çok geçmiş olsun korktum şimdi yaaa parkı yalıyor resmen benim oğlumMerhaba kızlar. Bizde el ayak ağız hastalığı geçirdik 15 gün önce. Özellikle ağız içi yara doluydu . 10 gün hiçbirsey yiyip icemedi. Bu sürede 11.200 gram olan bebeğim 10.400 e düştü. Şimdi yavaş yavaş iştahı yerine geliyor. Aman dikkat edin. Parktan gelince bebelerinizi yıkayın hiç olmadı ellerini yıkayın
Bizdeki güncellemeler şu şekilde. Artık duyduğu kelimeleri tekrar ediyor. Etrafı karıştırmayı çok seviyor. İnsanların kucağına gitmiyor ama benim kucağimda cilveler yapıyor. Bu ara kulak arkası egzemamiz çok arttı. Mustela stelepio diye bı krem var en iyi gelen bu ondan sipariş ettim bekliyorum. Ben çok zayıfladım. Kayınvalidem bana acınacak gözlerle bakıyor iki gün önce eşimi ugurladim yurtdışına . Üç evladimla kaldık yine . Biraz temizlik yapıyoruz şimdi ardından okul alışverişi yapacağız. Bizden böyle . Daldan dala kondum . Bakmayın kusuruma
hemencecik toparlanır inşallah minik.
benimki de sesler çıkarıyor ama anlamlı kelimesi yok. sadece kuzu ne diyor?diyoruz me diyo o kadar komik ki.
ben de aşırı zayıfladım artık takmayıp yiyip içmeme bakmaya çalışıyorum.
allah yardımcınız olsun. inşallah kolaylıkla geçer gider bu süreç.