Merhaba.Emzirme sayını azaltarak gece emzirmeyi yavaş-yavaş sonlandıra bilirsiniz.Gündüz emzirmeye devam etseniz iyi olur,anne süte 2 yaşına kadar bebeklerimizin hakkı.
Yaz olduğu için sıcaktan belki de benim oğlum da son günler öğlem ve akşamlar iyi yemiyor.Ona yaptığım yemek yerine benim yediğim yemeği yemek istiyor.Yemek saatimiz savaş alanı gibi oluyor.Küçük canlarıyla şimdiden yemek seçiyorlar.
Benim oğlum da fazla uyuyan bebek değil,9:30-dan sonra uykuya geçiyor,1 ya 2 defa uyanıyor,sabah 6:00-6:40 arası uyanıyor,bu gün 7:30-da uyandı,şaşırdım.Son zamanlar gündüz 2.uykusunu memede yapıyor.Gece emzirmesini kesdikten sonra gündüzler memede çok kalıyor.Bu beni rahatsız ediyor,bensiz uyumasını isterdim.
saç yolma,vurma,ısırma bir dönem benim oğlumda da vardı,şimdi geçti,ama arada vurduğu,cimciklediği oluyor.Öp dediğimizde ısırıyordu,bir kaç gün önce farkettim ki,artık yapmıyor,ağzını kocaman açıp yaklaşmasını şimdiden özlemişim.Bir şeyleri yere vurması,atması da normal bir durum,sanırım büyüdükce geçecek o da,sadece sabır.Şimdi bizi yorsalar da,büyüdüklerinde özleyeceğiz bu hallerini
Reklamı nereden izliyor,televizyondanmı?Telefon,tablet çocukları agresif yapıyor diye biliyorum.Onun etkisi ola bilirmi?