- 10 Ekim 2019
- 2.829
- 2.344
- 34
Bende biraz büyük . Doktora gideceğim belki o bir şey soylerBendede küçük bi yara izi gibi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende biraz büyük . Doktora gideceğim belki o bir şey soylerBendede küçük bi yara izi gibi var
Kızlar selaam uykular yine gitti ya bi ara gecede iki kalkışa düşmüştük şimdi yine uyanıp bir saat uğraşıyorum sonra bir saat sonra yine uyanıyor altta dördüncü diş şişmiş ondan diyorum ama çok fena kaç haftadır bu şekildeyiz eşimle de aramız berbat kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ama napıcaz nasıl geçiçek
Canım.bende oyuncak araba veriyorumAllah sabır versin okurken ben yoruldum geçici bir dönem tabii ki muhtemelen diştir onu huzursuz eden şey . Yemek konusunda bizim rutinimiz telefondan çizgi film açarak biliyorum kötü örneğim ben bu konuda ama ona rağmen oğlum çiğnemesi gereken şeyi çiğniyor yutması gerekeni yutuyor neyse ki gelişti o özelliği ama rutinimiz çizgi film eşiliğinde yemek oldu
Bildiğin oynuyorlar bizle. Benim oglanda önünde bir şey varsa önce yüzüme bakıyor, pis pis gülüyor yere atiyor valla bizim mutfak halısı iyice pislendi.Kendimi geçecek bu günler diye teselli ediyorum. Hayır , yapmayalım dediğimde gözü doluyor.
Bir de tabağını artık önüne koymuyorum bizim masaya koyuyorum .çatalını ya da kaşığını eline veriyorum bir küçük dilim meyve ya da yiyecek koyuyorum ,onu kendi alıp yiyor. Bitirince 2. parçayı koyuyorum . Daha az atıyor . Başka türlü tabağı gözüme bakarak yere ters çeviriyordu
selim 1 saat önce uyudu daha yerimden kalkamadım kendime gelmeye çalışıyorum
ay inşallah diştir evde çakiyle yaşıyorum gibi oldu resmen kaçıyorum ondanAllah sabır versin okurken ben yoruldum geçici bir dönem tabii ki muhtemelen diştir onu huzursuz eden şey . Yemek konusunda bizim rutinimiz telefondan çizgi film açarak biliyorum kötü örneğim ben bu konuda ama ona rağmen oğlum çiğnemesi gereken şeyi çiğniyor yutması gerekeni yutuyor neyse ki gelişti o özelliği ama rutinimiz çizgi film eşiliğinde yemek oldu
Ben 10 da uyuttum noldu .yarım saatte bir çığlık atarak uyaniyorselim 1 saat önce uyudu daha yerimden kalkamadım kendime gelmeye çalışıyorum
ah kuzum benim ne oluyor bu haziran bebişlerineBen 10 da uyuttum noldu .yarım saatte bir çığlık atarak uyaniyor
Atak matak ,diş misah kuzum benim ne oluyor bu haziran bebişlerine
Uyumuyor ki uyuyayım
Allah sabır versin valla. Uyku düzenleri iyice gitti sıcakta etkiliUyumuyor ki uyuyayım
Sabah 3:30 ta uyudu bizim hi. Klimayı sabah 10 da açıyoruz, 04:00 te kapatıyoruz,küçük hanım terlemesin diye.Allah sabır versin valla. Uyku düzenleri iyice gitti sıcakta etkili
Benimki de öyle, gece yoğurt, karpuz filan yemek istiyor. Verdim bir kaç kez ama alışkanlık yapsın da istemiyorum. Uzun uyanık kaldığında yiyecek veriyor musunuz?uykuya dalamıyor gece her kalktığında emzirip yerine koyuyordum şimdi koyunca uyanıyor bugün ikimiz de af edersiniz mal gibiyiz