Hazır kek alacağına ben tarif vereyim kendin yap, ben keki tavada pisiriyorum fırınsız yapıyorum pastaları pamuk gibi oluyor, kim yese çok beğeniyor, tarif istiyorlar, kremayı göz kararı yapıyorum ama yarın oğlum için pasta yapacam cuma günü de onun doğum günü, olcerek yapiyim sana net olcu vereyim istersen.
Dusunuyorum rabiki pastasindan yesin minik bi parça, kendim yapıyorum sonuçta içerik belli
Benim kızımda bayağı emekliyor, takmadım çorap felan ama acır dimi dizleri
Bugün bizde bi kaza atlattık, bizim ev iki katli biz ikinci katta oturuyoruz, kizim evin icinde emekliyor, bende yemek yapıyordum, kaynanam kapıyı açık unutmuş, kızım disari merdivenin başına kadar gitmis, eeeh diye bağırıyor, boşlukta sesi yankı yapınca farkettim koşarak nasıl gittim bilmiyorum, çok şükür ki merdivende durmuş aşağıya bağırıyor Allah korudu çok şükür 15 mayıs bize iyi gelmiyor nedense, oglum da 2 yaşındayken balkondan 15 mayıs günü düşmüştü. Çok korktum saatlerce titredim
Benim kızım 3 saatte bir uyuyor, sallayarak uyutuyorum, osman hoca sallamanın zararı yok, sadece alışır sallanmak ister diyor, kucağımda pış pış gezdireceğime sallarım daha kolay, birde uyku zamanı fazla geçince zorluyorlar
Bende iyi susleyemiyorum çok ama lezzeti pastanedekilere 10 basar o kadar iddialıyım, Turkiyede fiyatlar yüksek minicik bi pastaya 500 600 tl diyorlar ama ben pastane pastasindan huylandım açıkçası ucuzda olsa almam, çikolatalı pasta almıştık yillar önce, üzerindeki çikolata sosu tabağa bulaşmıştı rengini bi gör bildiğin zift, kuzenime dedimki bunun rengi bi tuhafmi benmi öyle görüyorum, iyy dedi bu ne, o gün son pasta alışımızdı, deneye yanıla zamanla en iyi pastanın tarifini çıkardım