Bi doktorun bunu önermediğini hatırlıyorum duyularla ilgili olduğunu söylüyordu sanırım, kendini koruması gerektiğini engelliyormuş.Kızlar bu nasıl kullanan var mı? Dun iki kere sırt üstü parkede düştü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi doktorun bunu önermediğini hatırlıyorum duyularla ilgili olduğunu söylüyordu sanırım, kendini koruması gerektiğini engelliyormuş.Kızlar bu nasıl kullanan var mı? Dun iki kere sırt üstü parkede düştü.
Sipariş ettim vallaBi doktorun bunu önermediğini hatırlıyorum duyularla ilgili olduğunu söylüyordu sanırım, kendini koruması gerektiğini engelliyormuş.
sen bilirsin ama yavaş yavaş öğreniyorlar. benimkinin dudağı patlamıştı bizim yataktan düşmüştü. çok şükür büyük bir şey olmadı. düşe kalka geçiyor o ilk hareketlendiği zamanlarSipariş ettim valla
Valla ettim sipariş . İptal etsem mi . İşte çok büyük bir soruna yol açarsa korkuyorumsen bilirsin ama yavaş yavaş öğreniyorlar. benimkinin dudağı patlamıştı bizim yataktan düşmüştü. çok şükür büyük bir şey olmadı. düşe kalka geçiyor o ilk hareketlendiği zamanlar
Benim bebeğim 5 aylıkken bir düşmüştü, hastane çıkışı hemen e bebekten almıştım, bedeni çok küçüktü. Kızım hiç sevmedi dengesini bozdu( o zaman sanırım 7,5 kiloydu). İade etmek zorunda kaldım bir kaç gün sonra.Kızlar bu nasıl kullanan var mı? Dun iki kere sırt üstü parkede düştü.
iptal et bence benimki ölse bırakmaz ve arkadaşın dediği gibi düşmezse kendini korumayı öğrenemezValla ettim sipariş . İptal etsem mi . İşte çok büyük bir soruna yol açarsa korkuyorum
benimki de bardak delisi ama atıyor çok hırçın değişik bir çocuk olduAy benim oğlan da öyle. Hala tuzsuz vermeye çalışıyorum. Ama zeytine bayıldı. Bana çekmiş. benim oğlan şu içmeyi de seviyor. Bizim elimizde çayı görünce onu da istiyor. Çay bardağı veriyorum ama kırılır diye de korkuyorum
bolca konuşmalı ve kitap okumalıymış dil gelişimi için. hiç mi ses çıkarmıyor babıldama dediğimiz neydiBen bugün doktora götürdüm, babıldamıyor diye . Gelişim testi yapıldı, otizm de değerlendiren bir testmiş. Belki konuşmada biraz gecikme olabilir ama otizm yok dedi. 15. Aya kadar bekleyelim dediler.
Ellerinize sağlık,çok güzeller,ben de pasta yapmayı severim,profesiyoneller gibi süsleyemiyorum tabi,ilk doğum günü olduğu için güzel süslenmiş bir pasta yaptıracağım inşallah burada fiyatlar iyi,pahalı değil.Benim kızında gözü caya düşüyor, bende onun suyunun içine bi iki damla çay damlatiyorum dağıtım sanıyor
Ben kendim yapıyorum pastaları, çok basit ve çok sağlıklı oluyor, bak simdiye kadar yaptığım pastaların resimlerini koyuyorum
Benim oğlum 1aydır emekliyor,her gün düşüyor,kafasını bir yere vuruyor,sonra da ağlıyor.Son zamanlar düşerken C harfi gibi bir pozisyon alıyor ve kafası yere değmiyorum diye bilirim.Çoğu,zaman da benden tutmak istüdiği zaman düşüyor,o zaman da ben hemen yakalıyorsam,başı değmiyor.Düşe kalka ayakta durmayı öğrenecekler diye düşünüyorum.Valla ettim sipariş . İptal etsem mi . İşte çok büyük bir soruna yol açarsa korkuyorum
yerinde kendi kendine uyumayla ilgili ayrıntılı bilmek isterdim.Şimdi hangi destekle uyutuyorsun?Ben 5 aylıkken yatakta kendi uyumasını öğretmiştim,sonra benim hatam yüzünden bozuldu.7.5 aylıkken denedim,her defa 30 dk ağladıktan sonra uykuya geçiyordu,ağlatmak istemiyorum.uyku eğitimini şöyle güncelleyeyim
biz 8de kalkamaz olduk özellikle ben kalkamıyordum ve uyanma saatini maksimum 9 olarak belirledik. 9 gibi kaldırınca gündüz iki uykuyla gece en geç 22.30 gibi uyuyordu ve bu benim için süperdi. ama iki üç gündür yine bozuldu
eğitimci birkaç haftada anca düzene girer sabırlı ol ve 8de kaldır dese de iyice garip davranmaya başlayınca ben 9da kaldırmaya karar verdim o da kabul etti. bu arada zaten 9 gibi kendi uyanıyor ben kaldırmıyorum..
bu kısmı geçince gece beslenmesini bıraktırmaya geldik ve ben bunu da istemedim. güzel uyursa zaten 3-4 defa kalkıyor bu da beni yormuyor dedim bu kısmın ayrıntılarını isteyenle paylaşabilirim..
son olarak yerinde kendi kendine uyuma kısmına bugün geçecektik ama hiç uyutamayıp sinir krizi geçirdiğim için bugün başlayamadık bu kısmı da ayrıntılı anlatabilirim
Ben de gece emmesini bıraktırmakla ilgili detayları merak ettim. O kadar sık uyanıyor ki geceleri ne o ne ben düzgün bir uyku uyumuyoruz.uyku eğitimini şöyle güncelleyeyim
biz 8de kalkamaz olduk özellikle ben kalkamıyordum ve uyanma saatini maksimum 9 olarak belirledik. 9 gibi kaldırınca gündüz iki uykuyla gece en geç 22.30 gibi uyuyordu ve bu benim için süperdi. ama iki üç gündür yine bozuldu
eğitimci birkaç haftada anca düzene girer sabırlı ol ve 8de kaldır dese de iyice garip davranmaya başlayınca ben 9da kaldırmaya karar verdim o da kabul etti. bu arada zaten 9 gibi kendi uyanıyor ben kaldırmıyorum..
bu kısmı geçince gece beslenmesini bıraktırmaya geldik ve ben bunu da istemedim. güzel uyursa zaten 3-4 defa kalkıyor bu da beni yormuyor dedim bu kısmın ayrıntılarını isteyenle paylaşabilirim..
son olarak yerinde kendi kendine uyuma kısmına bugün geçecektik ama hiç uyutamayıp sinir krizi geçirdiğim için bugün başlayamadık bu kısmı da ayrıntılı anlatabilirim
Çok konuşuyoruz , hemen her gün kitap okuyoruz. Doğduğundan beri sıfır ekran.bolca konuşmalı ve kitap okumalıymış dil gelişimi için. hiç mi ses çıkarmıyor babıldama dediğimiz neydi
Benim ki 7 de kalkıyor .8:30 gibi uyku sinyali veriyor ama uyumuyor bir türlü.bazen günde tek uyku yapıyor o da en fazla 50 dakika.uyku eğitimini şöyle güncelleyeyim
biz kucakta gezdirerek uyuttuk hep başta kolay geliyordu. şimdi uykusu gelirse yine kolay ama gelmiyorsa işkenceye dönüşüyoryerinde kendi kendine uyumayla ilgili ayrıntılı bilmek isterdim.Şimdi hangi destekle uyutuyorsun?Ben 5 aylıkken yatakta kendi uyumasını öğretmiştim,sonra benim hatam yüzünden bozuldu.7.5 aylıkken denedim,her defa 30 dk ağladıktan sonra uykuya geçiyordu,ağlatmak istemiyorum.
gece emmesini sırayla bırakmak gerekiyormuş. ilk başta 2 saatte bir kalksa da emzirmeden uyutmaya çalışmalıymışız. sonra 4 saatte 1 sonra 6 saatte 1 böyle devam ediyor.Ben de gece emmesini bıraktırmakla ilgili detayları merak ettim. O kadar sık uyanıyor ki geceleri ne o ne ben düzgün bir uyku uyumuyoruz.
uykularına da bakınca gerçekten sessiz sakin bir bebek olduğunu düşündüm ben de. ailede geç konuşan var mı? siz de sessiz sakin miymişsiniz? hiç endişelenmeyin her bebiş aynı hızda olmak zorunda değill doktor da öyle demiş zatenÇok konuşuyoruz , hemen her gün kitap okuyoruz. Doğduğundan beri sıfır ekran.
Çok az ses çıkarıyor, genel olarak sessiz bir bebek.