- 30 Mayıs 2015
- 4.705
- 10.696
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kazanan sen olursun canım hakkında hayırlısı olsun şimdiden bol şansKızlar iyi akşamlar . Pazar günü seçim var. Bana dua edebilir misniz. ?
İyi şanslar,hakkında hayırlısı olsunKızlar iyi akşamlar . Pazar günü seçim var. Bana dua edebilir misniz. ?
Gönlünce olsun inşallahKızlar iyi akşamlar . Pazar günü seçim var. Bana dua edebilir misniz. ?
Allah gönlünüze göre versin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar iyi akşamlar . Pazar günü seçim var. Bana dua edebilir misniz. ?
1 yaşında yapılacak olan testten sonra karar veriliyor diye biliyorum.kızlar demir düşük çıkmayanlara doktor bıraktırıyor mu? ben baktırmadan devam edeceğim galiba
9 aylıkken yaptıranlar da olmuş bizde 1 şişe demir bitmek üzere de. test yaptırmadan devam etmeyi düşünüyorum1 yaşında yapılacak olan testten sonra karar veriliyor diye biliyorum.
Ya benim bebeğim uyudu mu 11 saat bile uyuyo hiç uyanmadan. Öğle de güzel uyurUyuyan çocuk uyandırılmaz zaten, bunu dr larda söylüyor, şuan düzen oturtacam diye bosa zorluyorsunuz kendinizi, bu modeller surekli güncelleniyor ve yeniden yeniden düzen diye uğraşmak zorunda kalıyorsunuz, kisa zamanlar icinde gunde 1 defa uyumaya, daha sonra ogle uykusunu uyumamaya baslayacak, bi süre sonra da akşam uyuyup sabah uyanacak, ben akisa biraktim uykusu gelince uyur, uykuyu alınca uyanır. 4 5 ay öncesine kadar günde 4 5 defa uyuyan çocuğum şuan günde 1 bilemedin 2 defa uyuyor, çok şey etme yani
Bende hiç kelime söylemiyor diyordum, 3 gündür anneh mama mamma demeye başladı, ben kedi gibi miyavliyorum oda benden görüp sesini incelterek iihhh diyor, 1 günde bile değişebiliyor bu cocuk kısmı akışına birak
Bizimde normaldi demir 1 yaşına kadar devam dedi bıraktırmadıkızlar demir düşük çıkmayanlara doktor bıraktırıyor mu? ben baktırmadan devam edeceğim galiba
çok sağol hemen 2. kutuyu alayım o zaman hangisini kullanıyorsunuz?Bizimde normaldi demir 1 yaşına kadar devam dedi bıraktırmadı
benimki de çok geç uyuyor canım sabah erken uyandırmaya ben de kıyamıyorum hem kendim de nefret ederim erken kalkmaktan.. ama çok geç uyuması da vicdan yaptırıyor gelişimini engellerim korkusu var. bi düzen oturtamadım halaYa benim bebeğim uyudu mu 11 saat bile uyuyo hiç uyanmadan. Öğle de güzel uyur
Ama işte uyuma saati çok geç, uyutana kadar zor
1 de bebek mi uyur ne bileyim bi arkadaşım da 6 da kaldır dedi erken uyusun diye ona da kıyamıyorum zaten ben de uyanmak istemem o saatte
Dediğin gibi çok kasmamak lazım
Ama nereye gitsek bebek için çok geç 7-8 uyuması lazım dedikleri için takmıştım bi ara. 6 yaşındaki bebeler bile benim kızımdan erken uyumuştu
Benim kizimda gec uyuyor 12 olmadan uyumaz, gecede 3 4 defa ağlar emer uyur, sabah 9 bucuk 10 gibi uyanir, bazen uyku tatlı geliyor demek 11 e kadar uyur, ben uyanmasın diye evde çit cikarttirmiyorumYa benim bebeğim uyudu mu 11 saat bile uyuyo hiç uyanmadan. Öğle de güzel uyur
1 de bebek mi uyur ne bileyim bi arkadaşım da 6 da kaldır dedi erken uyusun diye ona da kıyamıyorum zaten ben de uyanmak istemem o saatte
Ama nereye gitsek bebek için çok geç 7-8 uyuması lazım dedikleri için takmıştım bi ara. 6 yaşındaki bebeler bile benim kızımdan erken uyumuştu
Allah emeklerini ziyan etmesin inşallah, hakkında hayırlısı neyse o olsun, benim oyum sanaKızlar iyi akşamlar . Pazar günü seçim var. Bana dua edebilir misniz. ?
Bebeklerin saat 10-a kadar uyuması gerektiğini okumuştum.Saat 10-dan sonra boy hormonu salgılanıyormuş,bu zaman da çocukların uykuda olması lazımmış.Doktorlar akşam 7,8 gibi uykuya geçmesini öneriyor.Saat 6 bana göre de çok erken,Sat 7-7:30 gibi uyanması bana uygun olduğu için en geç 7 buçuk,8 gibi uyandırmayı seçtim.İlk günler olmasa,sonra alıştı ve geceleri daha erken uyumaya başladı.Dün 8-de uyandıra bildim,akşam uykusunu da saat 5-de yarım saat gibi uyudu.Bu yüzden saat 22:30 gibi uykuya geçti.Ama bir önceki gün sabah 6 buçukta uyanmıştı,akşam 9-da uykuya geçmişti.Sabah 7-8 gibi uyandırırsan,yemek ve uyku saatlerini de öne çekecek,zamanla akşam daha erken uyuyacak.Bu onun gelişimi için önemli deyip yapmalısın bence.Ya benim bebeğim uyudu mu 11 saat bile uyuyo hiç uyanmadan. Öğle de güzel uyur
Siz çok istikrarlısınız. Ben biraz tembellik mi desem kendi rahatımı bozmamak mı bilemedim ama emzirerek uyutuyorum, ilerleyen zamanlarda çok daha zorlu olacağını düşünüyorum. Siz emzirmeden mi uyutuyorsunuz ?Bebeklerin saat 10-a kadar uyuması gerektiğini okumuştum.Saat 10-dan sonra boy hormonu salgılanıyormuş,bu zaman da çocukların uykuda olması lazımmış.Doktorlar akşam 7,8 gibi uykuya geçmesini öneriyor.Saat 6 bana göre de çok erken,Sat 7-7:30 gibi uyanması bana uygun olduğu için en geç 7 buçuk,8 gibi uyandırmayı seçtim.İlk günler olmasa,sonra alıştı ve geceleri daha erken uyumaya başladı.Dün 8-de uyandıra bildim,akşam uykusunu da saat 5-de yarım saat gibi uyudu.Bu yüzden saat 22:30 gibi uykuya geçti.Ama bir önceki gün sabah 6 buçukta uyanmıştı,akşam 9-da uykuya geçmişti.Sabah 7-8 gibi uyandırırsan,yemek ve uyku saatlerini de öne çekecek,zamanla akşam daha erken uyuyacak.Bu onun gelişimi için önemli deyip yapmalısın bence.
Bebekler neden erken uyumalı deyip aratıp okursan bu da seni motive eder belki
Ben pek uykuyu seven,çok uyuyan biri değilim, sabahları geç uyandığımda da günüm bereketsiz geçer,çok iş yapamam,erken uyandığımda daha dinç oluyorum,tabii uykumu aldıysam.Oğlum oıana kadar her sabah eşimin kahvaltısını ben hazırlıyordum,işe de gidiyordum,o yüzden hep erken kalkıyordum..Hem de bu konuda çok okudum sanırım,beynime yerleşmiş durumda,erken uyuması ve erken kalkması gelişimi için daha iyi diye.O yüzden oğlumu da erken kalkmaya alıştırdım.Benim oğlum bir ara geç uyuyordu,ama sabah yine erken kalkıyordu,o yüzden akşam uyku vaktini daha öne çekmeye çalıştım,çünki ben uykusuzluktan çok kötü oluyordum.Siz çok istikrarlısınız. Ben biraz tembellik mi desem kendi rahatımı bozmamak mı bilemedim ama emzirerek uyutuyorum, ilerleyen zamanlarda çok daha zorlu olacağını düşünüyorum. Siz emzirmeden mi uyutuyorsunuz ?