- 30 Mayıs 2015
- 4.706
- 10.699
- 33
çok geçmiş olsunDoktor hava verdi dünden beri nebulizatör ile uğraşıyoruz. Bugün telefondan bi şeyler açtım öyle öyle yapabildim zorla
Şu titremeyi sordum kızlar normalmiş 1 yaşında geçermiş o çok kafama takılıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsunDoktor hava verdi dünden beri nebulizatör ile uğraşıyoruz. Bugün telefondan bi şeyler açtım öyle öyle yapabildim zorla
Şu titremeyi sordum kızlar normalmiş 1 yaşında geçermiş o çok kafama takılıyordu
Biz de öyle korunuyoruz,hatta kondomsuz.Ben zor hamile kaldığım için hamilelik şüphesinden uzak olmaya çalışıyorum,kendimi ona kodladım.Çünki ne düşünürsek o olur düşüncesindeyimBir de kızlar biraz özel ama sizler nasıl korunuyorsunuz? Biz kondomla ama benim içime hiç sinmiyor sanki onunla bi kaza olacak da yeniden hamile kalacağım diye ödüm kopuyor. Bebek düşünmediğimiz zamanlarda ben doğum kontrol hapı kullandım şimdi ne yapsam bilemiyorum böyle. Her ilişkiden sonra acaba hamile kaldım
geçmiş olsunDoktor hava verdi dünden beri nebulizatör ile uğraşıyoruz. Bugün telefondan bi şeyler açtım öyle öyle yapabildim zorla
Bizi sağlık ocağı çağırdı 4 martta gidecez sanırım kızamık aşısı salgınlardan dolayı öne çekmişlerTeşekkür ederim kızlar . Doğru düzgün yapamıyorum asla izin vermiyo o da haklı niye istesin ağzında burnunda duman gelen bi şey var inşallah az da olsa çektiği fayda ediyodur
9 aylık aşısı varmış. Bunu sağlık ocağı mı uyguluyor çağırıp?
Hiç duymamıştım öyle bi aşı burda okudum da. Çağırırlar o zaman. Daha rota var bizim aynı zamana denk gelmese bariBizi sağlık ocağı çağırdı 4 martta gidecez sanırım kızamık aşısı salgınlardan dolayı öne çekmişler
Mültecilerden dolayı salgın oldu kızamıkta normalde 12.ayda yapıyorlar ama 9.aya çekmiş bakanlık çağırır sağlık ocağıHiç duymamıştım öyle bi aşı burda okudum da. Çağırırlar o zaman. Daha rota var bizim aynı zamana denk gelmese bari
Bana da yaptılar basınç Allah im çığlıklar atmıştım. Kum torbası ise onu ağırlığı ayrı zorduKızlar bi şey sorcam dün benle aynı hastanede doğum yapmış biriyle konuştum. Ona sezaryen sonrası gelip karnına basınç uygulamışlar
Burda da okumuştum ağırlık koyan vs
Bana yapılmadı hiçbi şey sizlere yapılmış mıydı
Bana yapmadılar ama kanamam lekelenmelerim 40ım çıktıktan sonra bile devam etti. 50.günde falan bitti sanırım. Onunla alakası olduğunu düşünüyorumKızlar bi şey sorcam dün benle aynı hastanede doğum yapmış biriyle konuştum. Ona sezaryen sonrası gelip karnına basınç uygulamışlar
Cesaret işi vallahi. 2. Bebek Niyetiniz yoksa inşallah bi kaza olmazBiz de öyle korunuyoruz,hatta kondomsuz.Ben zor hamile kaldığım için hamilelik şüphesinden uzak olmaya çalışıyorum,kendimi ona kodladım.Çünki ne düşünürsek o olur düşüncesindeyim
Bana neden yapmadılAr acaba ya bi sorun olmaz inşallahBana da yaptılar basınç Allah im çığlıklar atmıştım. Kum torbası ise onu ağırlığı ayrı zordu
40 gün zaten normal değil mi benim de 40 gün sürdü diye hatırlıyorumBana yapmadılar ama kanamam lekelenmelerim 40ım çıktıktan sonra bile devam etti. 50.günde falan bitti sanırım. Onunla alakası olduğunu düşünüyorum
Bana çok uzun gelmişti o kanamalar lekelenmeler. Sonrasında da aylarca enfeksiyon var gibi koku olmuştu çok rahatsız ediciydi. Sonra kendiliğinden geçti gitti.40 gün zaten normal değil mi benim de 40 gün sürdü diye hatırlıyorum
Kişiye göre değişiyo mu anlamadım ki aynı doktor aynı hastane arkadaşıma yapmış çünkü
Rahim yerine oturması içinmiş sanırım. Ben o kadar korkarak beklemiştim bi de gelip yapcaklar diye
Kilo başına bir damla veriyordum ben kaç ml denk geliyor bilmiyorum. Ama benimki kabız olmamıştı.çatlak çok zor kendimden biliyorum. kayısıli mama hazirlasanaB12yi sevdi içiyor ama demir ilacı 5ml içirmek çok zor oldu. Bir de 40mg. Galiba bebeğim kabız oldu. Bugün çok az bir parça, taş gibi yapmıştı. Nasıl olacak böyle bilmiyorum,bir tarafı iyileştirirken başka tarafı bozuyor ilaçlar. Bir de normalde de poposunda çatlak var benim oğlumun, böyle zorlanarak nasıl yapar bilmiyorum.
Annelik ne zormuş, insan hem yaptıklarından hem de yapmadıklarından vicdan azabı çekiyor
Ben de geçen hafta oldum. Olduktan sonra tuhaf hissettim.Regl oldum ben bu hafta. 17 ay ne rahattım ped fiyatları almış başını gitmiş bu arada. Bana mesaj gelmiş uygulamadan atak donemiymjs
Banada uygulamadılar, sadece arada gelip yarayı temizleyip gittiler, kum torbası felan yoktu, basınçta olmadı, birde alttan kirli kanı almak için 2 3 defa geldiler o kadarKızlar bi şey sorcam dün benle aynı hastanede doğum yapmış biriyle konuştum. Ona sezaryen sonrası gelip karnına basınç uygulamışlar