- 7 Ocak 2014
- 3.122
- 4.403
- 38
Tüp bebekte doğru eğer varsa 1.kalite embriyolar yerleşiyor, yoksa 2. ve 3.kaliteler de transfer edilebiliyor, kuzenimin 2 tane 3.kaliteydi koydular tuttu mesela ama benim emriyolarimda 1. kaliteydi oğlum biraz babası gibi düz beyin algıları zayıf ama zeki bi cocuk pedagog onayıyla söylüyorum, ben bu çocuğa zeka testi yapma gereği bile duymuyorum çünkü görüyorum yaşıtlarında oranla fazlaca zeki dedi dr bizzat, hatta otizmli çocukların zekasına yakın dedi, ama kızımda yaşıtlarından fazla bi zeka belirtisi çok yok, yani ayina oranla gidiyor bence, sadece ben biraz teşvik ediyorum ikinci çocuk olmasının rahatlığıyla ilerliyorum, mesela arada bir ennne diyor, birde memeye humme diyor, daha başka kelime yok, emeklemiyor, tam dönmeye bile yeni başladı, yani sizlerin bebekleri okuyorum, bi eksik bi fazla ortalama aynı orantıda gidiyor, yemek konusunu dediğim gibi teşvik ettigim için biraz hızlı birde ailecek yemeğe duskunuz oda bu geni taşıdığı için olabilirmaşallah sizin kıza.Bunları yapa bilmesi tüp bebek olmasıyla alakalı ola bilir mi?En iyi embrionlar seçilir ya o yüzden söylüyorum.7.ay dolduğundan beri ben de eline haşlanmış havuç,papates,brokoli,karnıbahar veriyorum,bir kere ısırıp elinden bırakıyor,tutamıyor,bir pancarı daha çok yedi.Küçük parçalar halinde verdiyimde daha iyu tutup ağzına götüre biliyor. Bir de omlet yapıyorum,küçük parçalara ayırıp veriyorum,onu iyi yiyor,ama yanlara da düşürüyor.