- 30 Mayıs 2015
- 4.708
- 10.699
- 33
kıyamamm çok geçmiş olsun canım. ilaçlarını takviyelerini düzenli kullanın hemen toparlanır miniğim. ek gıda konusunda tavsiye verdi mi? mesela yoğurt yiyor mu eğer hayırsa muz falan katıp vermeyi denedin mi? et vermeyi denedin miKızlar bugün oğlumu 9.ay kontrolüne götürdüm. 26 mayıs doğumlu. Neyse, çok iştahsızdı zaten ek gıda sürecimiz çok kötü ilerliyor. Doktor dudakları cildi solgun görünüyo dedi. Kan değerlerine baktı. Tahmin ettiği gibi çok çok düşük çıktı. Ferritini 1 hemoglobini 6 çıktı ki 11 üstü olmalı. Reflüsüni arttırıyor diye demir ilacını vermiyordum. Şimdi ferifer kaşık şurup verdi,b12si de çok düşük olduğu için sprey verdi. 15 gün sonra kontrolü var 3 ay yakın takip edilecekmiş. Bakalım, dua edin inşallah kan değerleri yükselsin kızlar keşke iştahsızlığından anlayıp daha önce muayeneye götürseydim diyorum,içim içimi yiyor bu yüzden.
yani denemişsindir de belki farklı şekillerde verme konusunda fikir alışverişi yaparız diye söyledim. hem bence kan değerleri yükseldikçe yemesi de artar