- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.041
Bu cesaretsizlikle biz test günü kanda öğreneceğiz sanırımbende öyleyim nerdeyse hiç ilacım yok 5. Gündeyim diyorum bir belirtim olsun ama maalesef o tarz bir belirtim yok ya
ve aynı şekilde 0 cesaret
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cesaretsizlikle biz test günü kanda öğreneceğiz sanırımbende öyleyim nerdeyse hiç ilacım yok 5. Gündeyim diyorum bir belirtim olsun ama maalesef o tarz bir belirtim yok ya
ve aynı şekilde 0 cesaret
![]()
Elimizde değil işte ufacıkta olsa kıpırtı arıyoruz acaba mı diyoruz offffÖyle düsünüp kendini bos yere üzme canim daha cok erken bi belirti icin ve kendini dinleme rahat birak kendini![]()
Çok güzel maşallah böyle ilerlesin inşallahKizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.
Evetttt kötü dimi?Canım 5.gün 3cc mi
Üzülmeyelim ya dediğiniz rabbim ol der ve olur. Dua edelim bolca.Evet ama ilkinde hep belirti yaşadım ve pozitif oldu. İkincisinde aynı bu şekilde hiç belirti yaşamadım negatif oldu ve embriyo kalitesi beni zaten umutsuzlandırdırabbimin ol demesine bakar ruhu üfleyen can verecek olan o ama işte insanız maalesef takılıyoruz üzülüyoruz işte
![]()
Belirtisi olmayan arkadaşların bu vlogu izlemesini tavsiye ederim… moralinizi bozmayın herkesin farklı işliyor süreci..
Bana da öyle geliyorBu cesaretsizlikle biz test günü kanda öğreneceğiz sanırım![]()
canım bence sen kalitesine falan takılıp sürekli kötü düşünme stres yapma. Bence kalitesinden cok sağlıklı olması önemliEvetttt kötü dimi?
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsinPozitif haberlere çok mutlu oldum kızlar.. Darısı yarın bana.. Bakalım değerim güzel artar inşallah. Midem öyle tatsız ki her şeye bulandı bulanacak. kokular hele.. umut ediyorum ki değerim artmıştır. yoksa düşük bir değerle bu belirtileri yaşamam zor diye düşünüyorum.. Fakat negatif bir süreç ilerlerse de kulağıma küpe olacak şeyler oldu.. bir daha erken test yapamam .. sonrası çok stresli geçiyormuş görmüş oldum.
Hassas testte çıkıyor normal testte ikinci çizgi çıkmıyor o yüzden verdim kan
Yok canım bugün 7. Günüm hiç lekelenme yaşamadımpazArtesı transfer gunumdu bugun 4.gun lekelenme yazıyor cogu yerde bn de bi belırtı yok lekelenme yasayan var mı 4.gununde
Biraz önce normal testtede çıktı inşallah kandada güzel bi sonuc cıkar bidaha cumartrsiyi bekliy
Transfer günüm belli oldu 20 eylülde hayırlısıyla bebişi alıcaz Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah sağlıklaGünaydııııın hanımlartestlerini atanlar gene gözümüz gönlümüz açıldı
Yok mu ilk defa yapan sesi çıkmayanlar var![]()
Toplam 80 90 bin mi ilaçlar falan hepsi. Yoksa sadece işlemlerin ücreti mi 90 bin?Tabikide özel oldugu için 3 günde çıktı.
Devlet hastanesinde bu süreç cok uzun maalesef.
Tüp bebek ücretlerine gelirsek Buda hastaneye göre merkezlere göre değişim gösteriyor özelleri soruyorsan kafadan 80 90 bini gözden çıkaracaksınız. Yıl başlarında olan zamları da göze alırsak bu fiyat dediğim rakamı da geçiyor.
10500 işlem ücreti mi?devlette agustosta 4500 olan fıyata ıkı gun once 10500 ödedık zam gelmıs.ılaclar da 25 falan tuttu
Keşke yapmasaydınız cunku bellı olmuyor günü beklemek en iyisi modunuzu sakın düşürmeyinTransfer gununu saymiyorum bugün 6. Günum erken gebelik testi yaptim çıkmadı modum düştü tabiki canim sıkıldı
İnsanlahKeşke yapmasaydınız cunku bellı olmuyor günü beklemek en iyisi modunuzu sakın düşürmeyinpozitif olun olmaya calısın test gününüzü bekleyin inş pozitiftir
![]()
İnsanlahyani gerçekten çok zor keskenin faydası yok ama henüz yapmayanlara tavsiyem erken yapmayın ilk gundrn beri erken test yapmiycam diyen ben bi an yaptim keşke yapmasaydim moralif sifir