• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.
Çok güzel maşallah böyle ilerlesin inşallah 😻

Evet ama ilkinde hep belirti yaşadım ve pozitif oldu. İkincisinde aynı bu şekilde hiç belirti yaşamadım negatif oldu ve embriyo kalitesi beni zaten umutsuzlandırdı :KK43: rabbimin ol demesine bakar ruhu üfleyen can verecek olan o ama işte insanız maalesef takılıyoruz üzülüyoruz işte :KK43:
Üzülmeyelim ya dediğiniz rabbim ol der ve olur. Dua edelim bolca. 🙏🏻

Belirtisi olmayan arkadaşların bu vlogu izlemesini tavsiye ederim… moralinizi bozmayın herkesin farklı işliyor süreci..

Bunu daha önce izlemiştim hem de hayranlıkla kadının pozitif oluşu özgürce hareket etmesi şahane çokta imrendim ve sonunda pozitif 😻

Pozitif haberlere çok mutlu oldum kızlar.. Darısı yarın bana.. Bakalım değerim güzel artar inşallah. Midem öyle tatsız ki her şeye bulandı bulanacak. kokular hele.. umut ediyorum ki değerim artmıştır. yoksa düşük bir değerle bu belirtileri yaşamam zor diye düşünüyorum.. Fakat negatif bir süreç ilerlerse de kulağıma küpe olacak şeyler oldu.. bir daha erken test yapamam .. sonrası çok stresli geçiyormuş görmüş oldum.

Pozitif haberlere çok mutlu oldum kızlar.. Darısı yarın bana.. Bakalım değerim güzel artar inşallah. Midem öyle tatsız ki her şeye bulandı bulanacak. kokular hele.. umut ediyorum ki değerim artmıştır. yoksa düşük bir değerle bu belirtileri yaşamam zor diye düşünüyorum.. Fakat negatif bir süreç ilerlerse de kulağıma küpe olacak şeyler oldu.. bir daha erken test yapamam .. sonrası çok stresli geçiyormuş görmüş oldum.
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin🙏🏻

Kizlar yaa benim bugün 1.gunum az önce camasirima seffaf uzayan sümüksü akıntı gelmis bu neden oldu sizce ve normal mi acaba var mı başına böyle bişey gelen?

Tabikide özel oldugu için 3 günde çıktı.
Devlet hastanesinde bu süreç cok uzun maalesef.
Tüp bebek ücretlerine gelirsek Buda hastaneye göre merkezlere göre değişim gösteriyor özelleri soruyorsan kafadan 80 90 bini gözden çıkaracaksınız. Yıl başlarında olan zamları da göze alırsak bu fiyat dediğim rakamı da geçiyor.
Toplam 80 90 bin mi ilaçlar falan hepsi. Yoksa sadece işlemlerin ücreti mi 90 bin?
Devlette işlem ücreti ödenmiyormuş sanırım ilaçları biz alıyormuşuz galiba.

Transfer gununu saymiyorum bugün 6. Günum erken gebelik testi yaptim çıkmadı modum düştü tabiki canim sıkıldı
Keşke yapmasaydınız cunku bellı olmuyor günü beklemek en iyisi modunuzu sakın düşürmeyin ❤️ pozitif olun olmaya calısın test gününüzü bekleyin inş pozitiftir 😊🤲🏻

Keşke yapmasaydınız cunku bellı olmuyor günü beklemek en iyisi modunuzu sakın düşürmeyin ❤️ pozitif olun olmaya calısın test gününüzü bekleyin inş pozitiftir 😊🤲🏻
İnsanlah🙏 yani gerçekten çok zor keskenin faydası yok ama henüz yapmayanlara tavsiyem erken yapmayın ilk gundrn beri erken test yapmiycam diyen ben bi an yaptim keşke yapmasaydim moralif sifir

Back
X