- 17 Mayıs 2022
- 972
- 414
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.021
Amin canım insalalah benım ılk transferımTesekkür ederim canim Darisi sizlere olsun tüm Duâlarimlaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım insalalah benım ılk transferımTesekkür ederim canim Darisi sizlere olsun tüm Duâlarimlaa![]()
Çok güzel amin amin bu belirsizlik yoruyor bizi5ab ydi benim embriyo. Ama bu işler kaliteye pek bakmıyor inşallah sizinde tutar benimde tutarümitsiz olmayalım
![]()
Sonucun güzel canim gözün aydin devami gelsin insallahTransfer sonrası 14.gun kan sonucum 126 çıktı bu değer hamileyim mı demek
Benimde 2. Denemem. Baştan başladım bu sefer ilkinde tek bir embriyom vardı. Ve blast olmamış bir embriyoyu sırf şans vermek için transfer ettiler. Yani sizin embriyonuz da şuanda blast evresinde yani yeterli olgunlukta aslında o yüzden sıkıntı etmeyin. Kafamızı dağıtmalıyız. Çok zor bende çok zorlanıyorum ama mecburuzÇok güzel amin amin bu belirsizlik yoruyor bizien zor süreç bu beklemek benim 3. Deneme
Öyle düsünüp kendini bos yere üzme canim daha cok erken bi belirti icin ve kendini dinleme rahat birak kendiniKızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sankiufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor
![]()
Ne güzel umud dolusun bencede yaaa5ab ydi benim embriyo. Ama bu işler kaliteye pek bakmıyor inşallah sizinde tutar benimde tutarümitsiz olmayalım
![]()
İnşallaaaaaahhNe güzel umud dolusun bencede yaaainsallah Simsiki tutunacak kizlar dayanin bu bekleyisler güzel sonuclarla dönecek geri sizlereee
Maşallah ne güzel çıkmış sonucunuzKizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.
Hayırlısı ile kucağına alırsın insanlahKizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.
Merhaba kasık ağrınız kacıncı gün başlamıştı harırlıyomusunuz bide gazınız oldumuKizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.
Transferin ilk gununden itibaren oldu ağrım.Merhaba kasık ağrınız kacıncı gün başlamıştı harırlıyomusunuz bide gazınız oldumu
Gazın oldu tabiki. 3. Günden itibaren gogunslerim şişti.Transferin ilk gununden itibaren oldu ağrım.
Tek embriomu ciftmi konulduu canim ? tebrik ediyorumm gözün aydin canim benimmKizlar bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylül'de 9. Gün test yaptım evde çok çok silik çıktı yani yok sandm ama 12. Gün batağa belirgin pozitifi gordm bu gün 14. Günüm 1303 betam bende sadece bel ağrısı kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim yoktu.umutsuzluga kapılmayın sakin.
Transfer gununu sayıyomusunuz hesaplarken benmde bugun hafif kasık ağrım var goguslerım cok az sismiş gibi 12 eylülde trnasfer oldumGazın oldu tabiki. 3. Günden itibaren gogunslerim şişti.
Canım 5.gün 3cc miKızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sankiufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor
![]()
Kızlar bugün transferin yedinci günü benim transfer doğal siklus çok ilaç kullanmıyorum. Arada bacağıma kiramp giriyor gibi bir ağrı oluyor sizlerde de var mı bu tarz bisey az önce gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum![]()
Evet ama ilkinde hep belirti yaşadım ve pozitif oldu. İkincisinde aynı bu şekilde hiç belirti yaşamadım negatif oldu ve embriyo kalitesi beni zaten umutsuzlandırdıBenimde 2. Denemem. Baştan başladım bu sefer ilkinde tek bir embriyom vardı. Ve blast olmamış bir embriyoyu sırf şans vermek için transfer ettiler. Yani sizin embriyonuz da şuanda blast evresinde yani yeterli olgunlukta aslında o yüzden sıkıntı etmeyin. Kafamızı dağıtmalıyız. Çok zor bende çok zorlanıyorum ama mecburuz![]()