• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

3.gün embriyosu bugün 10. Gün 🥹 test yapmadan duramıyor insan çizgi öyle güzel koyulaşıyor ki ❤️

Eklentiler

• 764234B2-49AB-41D5-BDB1-6DE73EB9A641.jpeg
    764234B2-49AB-41D5-BDB1-6DE73EB9A641.jpeg
    192,2 KB · Görüntüleme: 74
Böyle hergün bakmak belirginleştiğini görmek ❤️❤️ sağlıkla tutunsunlar hep pozitif haberlerimizi alalım inşallahhhh mübarek günler hürmetine
Evet her gün daha koyu çizgi görmek bile yolunda gittiğini hissettiriyor bana ❤️ Ne çok bekliyoruz bu çizgiyi en koyusunu görmek de hakkımız 🙏 rabbim onları bizlere emanet etsin biz çok sever iyi bakarız ❤️🙏

Evet her gün daha koyu çizgi görmek bile yolunda gittiğini hissettiriyor bana ❤️ Ne çok bekliyoruz bu çizgiyi en koyusunu görmek de hakkımız 🙏 rabbim onları bizlere emanet etsin biz çok sever iyi bakarız ❤️🙏
İnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .

İnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .
Benimde aynı şekilde sonrasındada kanser olduğumu öğrendim 🥺

Rabbim sağlıkla ilerletsin hamileliğimizi ❤️Bize acı günler göstermesin ❤️ Ben hiç kendim hamile kalmadım bu çizgileri görmeyi öyle istedim ki var olduğunu bilmek 🥹bu sabah işe hamileyim diye gidebilmek çok güzel bi duygu . Evet daha kese var atışı var ama inanıyorum güzel devam edecek . İyi düşünelim güzel hayal edelim🙏❤️ Rabbim bu sayfada ki bekleyen herkese nasip etsin 🙏

Ay arka arkaya hadi bakalım inşallah tutmuştur isteyen herkesin🙏 benim evde 2,5 yas bebesi var korumaya çalışıyorum kendimi belki ondandır kasik ağrısı. İlkinde hiç böyle bir agri hatırlamıyorum.
Amin inşallah 😌🙏🏻 İlaçların da etkisi de olabiliyor ya ağrıma sızı yan etkileri var.

Back