- 26 Aralık 2020
- 365
- 434
- 53
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atsana testini canımKızlar günaydın bugün 5.günüm. Testimde ilk 10 dk içinde gölge çıktı gittikçe beliriyor. Gölgeyle olabilirmi ?
Bugün erken gebelik testi alıp bir de onu yapacağım iş yerinde3.gün embriyosu bugün 10. Gün test yapmadan duramıyor insan çizgi öyle güzel koyulaşıyor ki
Kesin çıkar mutlaka yap gözün Aydın kaset çok net seninBugün erken gebelik testi alıp bir de onu yapacağım iş yerinde
Resimde çok belli değil ya gerçekte rengi bile hafif belliAtsana testini canım
Böyle hergün bakmak belirginleştiğini görmek sağlıkla tutunsunlar hep pozitif haberlerimizi alalım inşallahhhh mübarek günler hürmetine3.gün embriyosu bugün 10. Gün test yapmadan duramıyor insan çizgi öyle güzel koyulaşıyor ki
Ben görüyorum canım belliResimde çok belli değil ya gerçekte rengi bile hafif belli
Evet her gün daha koyu çizgi görmek bile yolunda gittiğini hissettiriyor bana Ne çok bekliyoruz bu çizgiyi en koyusunu görmek de hakkımız rabbim onları bizlere emanet etsin biz çok sever iyi bakarızBöyle hergün bakmak belirginleştiğini görmek sağlıkla tutunsunlar hep pozitif haberlerimizi alalım inşallahhhh mübarek günler hürmetine
Ben görüyorum canım bellid
Ah ağzından bal damlıyo inşAllah hepimiz daha koyuları görürüzBen görüyorum canım belli
Ben görüyorumResimde çok belli değil ya gerçekte rengi bile hafif belli
İnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .Evet her gün daha koyu çizgi görmek bile yolunda gittiğini hissettiriyor bana Ne çok bekliyoruz bu çizgiyi en koyusunu görmek de hakkımız rabbim onları bizlere emanet etsin biz çok sever iyi bakarız
Benimde aynı şekilde sonrasındada kanser olduğumu öğrendimİnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .
Rabbim sağlıkla ilerletsin hamileliğimizi Bize acı günler göstermesin Ben hiç kendim hamile kalmadım bu çizgileri görmeyi öyle istedim ki var olduğunu bilmek bu sabah işe hamileyim diye gidebilmek çok güzel bi duygu . Evet daha kese var atışı var ama inanıyorum güzel devam edecek . İyi düşünelim güzel hayal edelim Rabbim bu sayfada ki bekleyen herkese nasip etsinİnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .
Amin inşallah İlaçların da etkisi de olabiliyor ya ağrıma sızı yan etkileri var.Ay arka arkaya hadi bakalım inşallah tutmuştur isteyen herkesin benim evde 2,5 yas bebesi var korumaya çalışıyorum kendimi belki ondandır kasik ağrısı. İlkinde hiç böyle bir agri hatırlamıyorum.
Maşalllah Allah sağ Salim kucağınıza da almayı nasip etsinKızlar günaydın sabah idrarı ile tekrar yaptım hemen belirginleşti çarşamba test günüm .
Yaaaa maşallaaaah sizinki de çok güzel göstermiş kendini3.gün embriyosu bugün 10. Gün test yapmadan duramıyor insan çizgi öyle güzel koyulaşıyor ki
Sizde de var bence yarın daha da netleşir.Resimde çok belli değil ya gerçekte rengi bile hafif belli
İnşallah hepimizda daha daha koyu ikinci çizgiler olsunSizde de var bence yarın daha da netleşir.
Koyalım Heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum .şu çizgileri milyon verseler değişmeyiz. Allahım devamını sağlıkla nasip etsinYaaaa maşallaaaah sizinki de çok güzel göstermiş kendini
Hemen o hamiş emojisini koyalım size de artık