• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Şaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126 🎉
Çok şaşkınım yaa 😍 yarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında 😂 iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻

Rabbim devamını getirsin sevinciniz artsın çok sevindim sizin adınıza 🙏❤️

Çok şaşkınım yaa 😍 yarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında 😂 iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻
Heeey maşallahhhh ikisi de tutmuş bence ❤️

Ben de yarın kontrole gideceğim kızlar, rahim dinlendirme yapicam senin için uygunu bu dedi doktorum embriyolari dondurup daha sonra cozdurecekmis nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim
Stress yapma rahim yumurta toplamada çok yoruluyor çünkü fazla ilaç yüklemesinyapılıyor ondan donmuş embriyo daha iyi diyorlar hakkınızda en güzeli olsun 😍

Ben de yarın kontrole gideceğim kızlar, rahim dinlendirme yapicam senin için uygunu bu dedi doktorum embriyolari dondurup daha sonra cozdurecekmis nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim
Merhaba normal bi süreç stres yapmayın 2 adet dönemi bekliyorsunuz 2. Adetinizle birlikte transfer hazırlığı başlıyor. 😌

Yaaa süper 1.etlül trasfer olan arkadaşlar yarın vercez bakalım umarım bizde güzel sonuçlarla geliriz 🥰

Hemen değiştirelim sizi de hamiş yapalım ana sayfa da 🥰🥰

Belki de ben farketmedim ya 🤭
Ah o göbekten yapılan iğneler çok sıkıntı ya 🙄
Kasık ağrılarınız varsa inşallah iyiye işarettir. Ben de 9 unda oldum da herhangi bi belirtim yok maalesef ya 🫣
Ay arka arkaya hadi bakalım inşallah tutmuştur isteyen herkesin🙏 benim evde 2,5 yas bebesi var korumaya çalışıyorum kendimi belki ondandır kasik ağrısı. İlkinde hiç böyle bir agri hatırlamıyorum.

Kızlar günaydın sabah idrarı ile tekrar yaptım hemen belirginleşti 🥹 çarşamba test günüm .

Eklentiler

• IMG_9944.jpeg
    IMG_9944.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 29
Back