- 27 Şubat 2014
- 47
- 123
- 293
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.061
Yaa inşallah diyorum ama çoğul gebelik riskleride korkutuyo galiba Allahım sağlıkla iilerletsin inşallah hepimizde böyle güzel haberler olsunKesin ikiz kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah diyorum ama çoğul gebelik riskleride korkutuyo galiba Allahım sağlıkla iilerletsin inşallah hepimizde böyle güzel haberler olsunKesin ikiz kesin
Şaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126
Çok şaşkınım yaa yarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah
Amin canım amiiin bizlerede dua etYaa inşallah diyorum ama çoğul gebelik riskleride korkutuyo galiba Allahım sağlıkla iilerletsin inşallah hepimizde böyle güzel haberler olsun
Bizi ancak bizden biri anlar hepimize Allahım tattırsın inşallah kucaklarımızı doldursunAmin canım amiiin bizlerede dua et
Heeey maşallahhhh ikisi de tutmuş benceŞaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126
Çok şaşkınım yaa yarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah
Stress yapma rahim yumurta toplamada çok yoruluyor çünkü fazla ilaç yüklemesinyapılıyor ondan donmuş embriyo daha iyi diyorlar hakkınızda en güzeli olsunBen de yarın kontrole gideceğim kızlar, rahim dinlendirme yapicam senin için uygunu bu dedi doktorum embriyolari dondurup daha sonra cozdurecekmis nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim
Merhaba normal bi süreç stres yapmayın 2 adet dönemi bekliyorsunuz 2. Adetinizle birlikte transfer hazırlığı başlıyor.Ben de yarın kontrole gideceğim kızlar, rahim dinlendirme yapicam senin için uygunu bu dedi doktorum embriyolari dondurup daha sonra cozdurecekmis nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim
Yaaa süper 1.etlül trasfer olan arkadaşlar yarın vercez bakalım umarım bizde güzel sonuçlarla gelirizŞaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126
Hemen değiştirelim sizi de hamiş yapalım ana sayfa daŞaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126
Sizi de ekleyelim sağlıkla tutsun inşallah ne zaman tranaferinizBenimde 5. Transferim bu sefer olur inş hayırlısıyla
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve bu kez bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder AllahımAma benim yaş 45 sizin genç olduğu için olur o yuzden 5. Ve son denenem benim
Bende 26 yaşındayım 5. Denemem olucakAma benim yaş 45 sizin genç olduğu için olur o yuzden 5. Ve son denenem benim
Senin sonucun ne zmn belli olucak canım insallah bu sefer poz görürsünBende 26 yaşındayım 5. Denemem olucak
Ay arka arkaya hadi bakalım inşallah tutmuştur isteyen herkesin benim evde 2,5 yas bebesi var korumaya çalışıyorum kendimi belki ondandır kasik ağrısı. İlkinde hiç böyle bir agri hatırlamıyorum.Belki de ben farketmedim ya
Ah o göbekten yapılan iğneler çok sıkıntı ya
Kasık ağrılarınız varsa inşallah iyiye işarettir. Ben de 9 unda oldum da herhangi bi belirtim yok maalesef ya
Atsana canim fotosunu, gölge iz hepsi olur zaten 5.gundesinKızlar günaydın bugün 5.günüm. Testimde ilk 10 dk içinde gölge çıktı gittikçe beliriyor. Gölgeyle olabilirmi ?