• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Canim haber varmi senin yumoslardan benim 6 tisida devam ediyormus 5.gune karar vermisler nasip olursa Çarşamba transfer olucam bakalim o zamana kadar kac tane kalırsa 🤗☺️
Canm ben smdi hastaneye gidicem haftasonu girdigi icin hic aramadilar onlar cuma br koyduLr bugun acicaklar artk ne cikarsa bahtimiza diyorum 😀😀

İnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .
Aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk gebeliğim kendilinden oldu 8. Haftada kalbi durdu sonra denedik 1.5 yıl olmadı tüp bebeğe başladık bu sefer kucağmıza almayı nasip et rabbim 🤲🙏

Bugün erken gebelik testi alıp bir de onu yapacağım iş yerinde 😅
Rabbim sağlıkla ilerletsin hamileliğimizi ❤️Bize acı günler göstermesin ❤️ Ben hiç kendim hamile kalmadım bu çizgileri görmeyi öyle istedim ki var olduğunu bilmek 🥹bu sabah işe hamileyim diye gidebilmek çok güzel bi duygu . Evet daha kese var atışı var ama inanıyorum güzel devam edecek . İyi düşünelim güzel hayal edelim🙏❤️ Rabbim bu sayfada ki bekleyen herkese nasip etsin 🙏
iyi düşünelim iyi olsun . Rabbim istedi mi ol der ve olur. erken gebelik testi de alıp yaptım. çok iyi olan testlerden olmamasına rağmen belirgin çıktı çizgi. çok şükür artık çarşamba gününü bekleyeceğim kan için. çarşamba günü öğle arası gidip verip gelirim diye düşünüyorum kanı bakalım.

Budaq brnim kiii kan testi verdim bakalım

Eklentiler

• IMG_20230911_072824.jpg
    IMG_20230911_072824.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 50
İnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .
Hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🙏 zor süreçler ama inşallah sonu güzel olucak hepimiz için

Kızlar Günaydın. Şimdi doktordan çıktım normalde perşembe transfer vardı ama rahim istediği gibi kalınlaşmamış. 5.8-6 Civarı dedi. Estrofemi 4ten 5e çıkardı ve climara diye bir bant verdi. Başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı

Kızlar Günaydın. Şimdi doktordan çıktım normalde perşembe transfer vardı ama rahim istediği gibi kalınlaşmamış. 5.8-6 Civarı dedi. Estrofemi 4ten 5e çıkardı ve climara diye bir bant verdi. Başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı

Back