- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.101
Yok canm devlet hastanesine gidiyorum muhtemelen direk tup bebek yapiyorlarCanım tüplerim kapalı demişsin. Tüplerini açtırmayı ya da aldırmayı konuştular mı doktorlar hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm devlet hastanesine gidiyorum muhtemelen direk tup bebek yapiyorlarCanım tüplerim kapalı demişsin. Tüplerini açtırmayı ya da aldırmayı konuştular mı doktorlar hiç?
Canm ben smdi hastaneye gidicem haftasonu girdigi icin hic aramadilar onlar cuma br koyduLr bugun acicaklar artk ne cikarsa bahtimiza diyorumCanim haber varmi senin yumoslardan benim 6 tisida devam ediyormus 5.gune karar vermisler nasip olursa Çarşamba transfer olucam bakalim o zamana kadar kac tane kalırsa
Aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk gebeliğim kendilinden oldu 8. Haftada kalbi durdu sonra denedik 1.5 yıl olmadı tüp bebeğe başladık bu sefer kucağmıza almayı nasip et rabbimİnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .
Bugün erken gebelik testi alıp bir de onu yapacağım iş yerinde
iyi düşünelim iyi olsun . Rabbim istedi mi ol der ve olur. erken gebelik testi de alıp yaptım. çok iyi olan testlerden olmamasına rağmen belirgin çıktı çizgi. çok şükür artık çarşamba gününü bekleyeceğim kan için. çarşamba günü öğle arası gidip verip gelirim diye düşünüyorum kanı bakalım.Rabbim sağlıkla ilerletsin hamileliğimizi Bize acı günler göstermesin Ben hiç kendim hamile kalmadım bu çizgileri görmeyi öyle istedim ki var olduğunu bilmek bu sabah işe hamileyim diye gidebilmek çok güzel bi duygu . Evet daha kese var atışı var ama inanıyorum güzel devam edecek . İyi düşünelim güzel hayal edelim Rabbim bu sayfada ki bekleyen herkese nasip etsin
demekki sınanmamız gerekiyormuş. vardır onda da bir hayır .Aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk gebeliğim kendilinden oldu 8. Haftada kalbi durdu sonra denedik 1.5 yıl olmadı tüp bebeğe başladık bu sefer kucağmıza almayı nasip et rabbim
baya belirgin ilk idrarla mı yaptınBudaq brnim kiii kan testi verdim bakalım
Hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah zor süreçler ama inşallah sonu güzel olucak hepimiz içinİnşallahh asıl serüven şimdi başlıyor . Kese kalp atışı kritik 3 ay ve sonrası . Doğal yolla hamile kalanlar öyle şanslı ki şu yaşadığımız meşekkat bir bilseler eminim hergün şükrederler . Benim ilk hamileliğim doğal olmuştu çokta sağlıklı gidiyordu 10. Haftada kalbi durdu kürtaj . O zamana kadar sanıyordum ki hemen isteyince çocuk oluyor, çünkü bir kaç denemede evliliğimin 1. Yılında Allah nasip etmişti . . Kürtajdan sonra hiç hamile kalamayınca Allah bana da gösterdi bu zorlukları . Çok şükür her halimize duamızı edelim her olanda vardır bir hayır .. beklediğimize sabrımıza mükâfatımızı versin rabbim .
Ooyy çok koyuu maşallahhBudaq brnim kiii kan testi verdim bakalım
İnşallah canımStress yapma rahim yumurta toplamada çok yoruluyor çünkü fazla ilaç yüklemesinyapılıyor ondan donmuş embriyo daha iyi diyorlar hakkınızda en güzeli olsun
İnşallah canımMerhaba normal bi süreç stres yapmayın 2 adet dönemi bekliyorsunuz 2. Adetinizle birlikte transfer hazırlığı başlıyor.
İnşallah canm amin.Senin sonucun ne zmn belli olucak canım insallah bu sefer poz görürsün
Bende yoldayım banada bugün tarih verilecekGünaydın kizlar berfu hocaya ikinci kontrole gidiyorum belki transfer tarihi verir çok heyecanliyim
Evet oluyorHerkese merhaba şuanda transfer hazırlığında olup estrofem içen arkadaşlar beyaz akıntınız çok oluyor mu
inşallah hayırlı tarihlerin olsun canım. Allahım gönlüne göre versin .yaz mutlakaBende yoldayım banada bugün tarih verilecek
İnşallah canım benim tabikide yazarıminşallah hayırlı tarihlerin olsun canım. Allahım gönlüne göre versin .yaz mutlaka