• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

IMG_3830.jpeg

Kızlaaarr 🫣
5eylül transferimdi bugün tam 5.gün emin olamayıp üst üste iki idrar testi yaptım hem şaşkınlık hem heyecan 😍 2 embriyo etkisinden mi bilmiyorum aslında çok erken ama çizgiler çok net 🥹 acile koşturup şimdi kan verdim 2saate sonuç çıkar dediler inşallah güzel haberler duyarı hep birliktee 🤲🏻

Eki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr 🫣
5eylül transferimdi bugün tam 5.gün emin olamayıp üst üste iki idrar testi yaptım hem şaşkınlık hem heyecan 😍 2 embriyo etkisinden mi bilmiyorum aslında çok erken ama çizgiler çok net 🥹 acile koşturup şimdi kan verdim 2saate sonuç çıkar dediler inşallah güzel haberler duyarı hep birliktee 🤲🏻
Yeppaa ne güzel çıkmış sonucunuz maşallah Allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻🥰 çift embriyo muydu ?

Eki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr 🫣
Hayırlı uğurlu olsun canım maşaAllah sağlıkla kucağına al darısı hepimizin başına canım ... Hadi bakalım kan sonucunu bekliyorum merakla bende heyecan yaptım acaba kaç çıkacak 🤩😄🤩🤲

ayse vera ayse vera merhaba sizde transfer oldunuz değil mi yazmadınız sanırım ya da yazdınız konuştuk mu hatırlayamadım 🥰 nasıl geçiyor süreciniz merak ettim 😌
Merhaba, yazdım diye hatırlıyorum aslında 🙂
evet cuma günü transfer oldum. 12.ve 14.gun kan tahlili istedi doktor. Oksapara başladım. Gunde 3 igne gobegim morardi iyice. Fazlaca kasık ağrım ve kasilmam var geceleri özellikle. 2 gün geçti 😊 erken gebelik testi siparişi verdim çarşamba ya da perşembe test yaparım ☺️

Eki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr 🫣
Aaaa maşallahhhh ikisi de tutmuş olabilir bence gününe göre çok net çizgiler 🙏🏻 hayırlı uğurlu olsun bence 80 civarı bir değer çıkar ❤️

Eki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr 🫣
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hayırlısıyla değerde çok iyi çıkıp çok iyi ilerlesin sağlıkla kucağına al hayırlısıyla 🙏🏼☺️🧿

Yeppaa ne güzel çıkmış sonucunuz maşallah Allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻🥰 çift embriyo muydu ?
Evet 2tane 5.gün embriyosu 😊 bu 4.deneme daha önce kalp atışı duran bi gebelik ve birde kimyasal gebelik oldu malesef. Bu kadar kötü bi geçmişe göre hala umutta var mutlulukta 🫣 çok şükür bu günlere yaa inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerlerde 🤲🏻

Merhaba, yazdım diye hatırlıyorum aslında 🙂
evet cuma günü transfer oldum. 12.ve 14.gun kan tahlili istedi doktor. Oksapara başladım. Gunde 3 igne gobegim morardi iyice. Fazlaca kasık ağrım ve kasilmam var geceleri özellikle. 2 gün geçti 😊 erken gebelik testi siparişi verdim çarşamba ya da perşembe test yaparım ☺️
Belki de ben farketmedim ya 🤭
Ah o göbekten yapılan iğneler çok sıkıntı ya 🙄
Kasık ağrılarınız varsa inşallah iyiye işarettir. Ben de 9 unda oldum da herhangi bi belirtim yok maalesef ya 🫣

Aaaa maşallahhhh ikisi de tutmuş olabilir bence gününe göre çok net çizgiler 🙏🏻 hayırlı uğurlu olsun bence 80 civarı bir değer çıkar ❤️
Bu kadar erken bir günde inşallah güzel değerler görürüm daha önce çok düşük değerler görüp sonrasında sıkıntılar yaşadığım denemeler oldu inşallah hepimiz çok iyi haberler alalımm 🌸🤲🏻

Eki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr 🫣
Ay canımm tebrikler🥰
5. Günde bukadar net çıkması ikiz oldugundan olabilir 🤩🤩

Eki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr 🫣
MaşAllah MaşAllah ben 4 eylül cesaret edemedim siz cesaret etmişsimiz süreciniz inş cok güzel ilerlesin darısı bizim başımıza🥰

Bu kadar erken bir günde inşallah güzel değerler görürüm daha önce çok düşük değerler görüp sonrasında sıkıntılar yaşadığım denemeler oldu inşallah hepimiz çok iyi haberler alalımm 🌸🤲🏻
İnşallahhh canım ben de çizgiyi gördüm ama sabah tekrar yapacağım ilk idrarla . İnş hepimiz süreçlerimizi güzel geçirelim hayırlı haberler alalım .

Eki Görüntüle 3299129
Kızlaaarr 🫣
Sonuç çıktı mıı çok heyecanlı 😍😍

Şaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126 🎉
Çok şaşkınım yaa 😍 yarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında 😂 iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻

Şaka gibi yaa 5.günde beta hcg 126 🎉
Çok şaşkınım yaa 😍 yarın doktora sonucu atmayı düşünüyorum niye bu kadar erken test yaptın derse bi açıklamamda yok aslında 😂 iki gün sonra testi tekrarlayıp takibi yapıcam inşallah artışta iyi gider Allahım herkesi hepimizi hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻
Kesin ikiz kesin😂🥰

Merhaba hoşgeldiniz inşallah gönlünüze göre olur herşey 😌🙏🏻 sizi de ekleme yapalım isterseniz netleşinde yazarsınız gene 😌
Ben de yarın kontrole gideceğim kızlar, rahim dinlendirme yapicam senin için uygunu bu dedi doktorum embriyolari dondurup daha sonra cozdurecekmis nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim

Back