• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Eklentiler

• 7C4B8A3A-2132-4CB5-AB19-6BAA0892EBF4.jpeg
    7C4B8A3A-2132-4CB5-AB19-6BAA0892EBF4.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 2FA9E557-3C46-4CDB-ABE6-01EFD3545C1F.jpeg
    2FA9E557-3C46-4CDB-ABE6-01EFD3545C1F.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 90
Simdi okudum da benimde dondurulmus transfer oldu ve kan sulandirici verilmedi. Yasimin genç ve ihtiyacim olmadigi söylendi. Umarim cidden öyledir. Sirf bu yüzden tutmazsa çok üzülürüm...

Transfer gününü saymıyoruz. Ertesi gün 1. gün kabul ediliyor. Hangi saat olduğu önemli değil. Yani sizin bugün 7. gününüz. Ovirtelle çatlatma iğnesi, onun etkisi hala devam ediyordur. Belki koyulaşma oldukça anlayabilirsiniz. Tutunduğunda Beta hcg artışa geçecek çünkü. Ama herkeste aynı hızda ve yoğunlukta artmıyor. Sanırım kan testi gününe kadar emin olmak zor. Diğeri yani Lucrin ise östrajen ve progestoren patejenleri içeriyor. Onlar betayı etkilemez tutunmaya yardımcı olur. Ama şu an sizin gördüğünüz çizgiden emin olmak maalesef zor çatlatma iğnesinden dolayı. İnşallah Allah’ın izniyle güzel haberler alırsınız.
Anladım şimdi teşekkürler. Ben doğal siklusta hiç ilaç kullanılmıyor diye düşünüyordum ondan anlam verememiştim demek ki sıfır ilaçlı bi yöntem yokmuş

Siz sanırım benden önce transfer oldunuz değil mi? Benim bugün 8.gün Gonca hanım çok güven verdi bana çok memnunum belki de gelip gittiğimiz zamanlarda karşılaştık
yok benim bugün 5. günüm . ben 4 eylül pazartesi transfer oldum. benim kızımın doktoru da ayşe karahasanoğlu idi . gonca hanımı da sevdim güven veren biri .

test yaptın mı bugün galiba senin 8. gün transfer gününü de sayarsak. geçmişi okudum da ikimizin de doğal siklus . dilerim tutunuyordur hepimizin bebişleri .doktorumuz da ortakmış .
Yaptım çift çizgiyi gördüm ama daha öncesinde 3 düşük öyküm olduğu için muayene olmadan rahatlayamayacagim..siz test yapmadınız mı?

Doğal siklus olan arkadaşlar transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorlar acaba ben dün transfer oldum doğal siklus oldu şuan prolutex iğne 1 adet estrofem sabah bir akşam bir bide folik 1 var günde 1 adet
Folik asit , coraspin , duphaston sadece bunları kullanıyorum doğal siklusda

Bi belirti hissediyor musunuz
Aslında tüm belirtileri buna yoruyoruz ama yine de hissettiklerimi anlatayım.
4.gunde falan çok hafif akıntı hissettim ve sürekli mide yanması ve gaz hissediyordum 6.gunden itibaren baş ağrım başladı ve akıntı durdu inceden mide bulantısı hissediyorum bende goguslerde hassasiyet hiç olmadı

Anladım şimdi teşekkürler. Ben doğal siklusta hiç ilaç kullanılmıyor diye düşünüyordum ondan anlam verememiştim demek ki sıfır ilaçlı bi yöntem yokmuş
Aslında diğerlerine göre hiç ilaç kullanmıyor sayılırız torba torba iğneler ilaçlar kullanıyorlar Allah güç versin

Amin canım inşallah bu sefer hepimiz müjdeli haberleri alırız inşallah🤲🏻 soruyorum inan ki herşeyi soruyorum ama doktorada zorla birşey yaptiramiyorsun iste Allah var ilk denememde nasil olsa bi sorunumuz yok kesin tutar diye biseyi kafama takmadim çok fazla bi bilgimde yoktu zaten ama bir negatif iki negatif derken artik dedim noluyo artik bi sebebinin bulunmasi lazim dedim ama hala tam bi sebebini bulamadilar kanda pıhtılaşma dışında
Kan sulandırıcı vermiştir canım .. İnşaAllah tutar canım pozitif düşün çık yürüyüş yap moralde çok önemli bol bol dua et ...

3. gün embriyosu bu kadar çabuk belli oluyor mu ya erkenden test yapıp sonuç
alan var sanırım 😦 benim de bugün transferden sonraki 5. günüm.

Back