2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

merhaba kızlar. Bende de adenomiyosiz var . Eşimde hız sorunu vardı o çözüldü 3 aylık takviyelerle. Ama yine de gebelik olmadı
2 aydır da adet gecıkmesi yaşıyorum küçük bir adet kistim oluşmuş. Aşılama dedi doktor bu ay aşılama deneyecegız. Olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Bu rahatsızlığı olup kendiliğinden yada aşılama ile gebe kalan var mı.
aşılama olmazsa tüp bebek için Serdar koç’a gitmeyi düşünüyorum buradaki yorumlara güvenerek

Çok teşekkür ederim,mesajlarınızı okuyunca rahatlıyorum.Evet bol su içiyorum.Teşekkür ederim

Geçmiş olsun.Allah sizi inandırsın bu yaşıma kadar doğru düzgün grip olmadım ta ki transferden hemen önce oldum hala da geçmedi.Bağışıklığımız kesinlikle düşük.Ben iş yerinde çoğunlukla oturuyorum.tez zamanda toparlarız inşallah

Amin İnsallah kırk derece ateşi gördüm şuan daha iyiyim bebeğim nasıl onu bilmiyorum pazartesi kontrole gidicem

Aynen canım ben de sımdılık boyle bakalım, Rabbım kabul etsın hepımızın ıbadetlerınu dualarını

Hanımlar keseleri gördüm ama peceteye çok hafif bir damla bile olmayacak şekilde kahverengi leke geldi. Devamı gelir mi bilmiyorum ne yapmam gerek doktora yazdım ama çift embriyo transferin olmuştum. Hafta sonuna denk geldim bir de

İşte bende de sürekli kahverengi akıntı ve karın ağrısı var üstüne de ishal eklendi bir haftadır
Şuanda bende bu durumu yaşıyorum lekelenme yok ama arada ishal ve karın ağrısı aklıma direk dış gebelik geliyor doktora gittim lekelenme yoksa bebekle alakalı değil dahiliye görsün dedi oda test yaptı enfeksiyon yok dinlen dedi.Yarın kalp atışı için gideceğiz ama içimde kötü bir his var.Arada mide ve karın ağrısı girince iyice umudumu kaybediyorum

Karın ağrı ishal bende de ara ara oluyor korkma bende bütün testleri yaptım temiz çıktı. Kullandığımız iğneler haplar yapıyor bence içini ferah tut

Dış gebelik olsa ilk randevunuzda belli olurdu bence ama korkmayın. İshal ve karın ağrısı bence vücudun bebeğe karşı bir tepkisi bağırsaklar felan kabullenmeye çalışıyor yeni bir organ gibi düşünüyor bence onu o yüzden tepki veriyor
Korkmayın inşallah bi sıkıntı olmaz.

Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz insan kafasında kuruyor ister istemez acaba diye Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreç

Oy maşallah sağlıkla zamanında geldin inşallah bebisler. Ben geçen hafta kanama geçirdim çok kötüydü şükür iyiyim yine doktoruna sor ama. Birsey olmaz bence. Hamileliğin tadını cikar

Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz insan kafasında kuruyor ister istemez acaba diye Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
Öyle gerçekten hep bir tedirginlik oluyor.
ama kafamızı meşgul etmeyi öğrenmemiz lazım. Değilse zor geçer bu süreç bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…