- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.741
Çok teşekkür ederim,mesajlarınızı okuyunca rahatlıyorum.Evet bol su içiyorum.Teşekkür ederimÇok yakın arkadaşım bu şekilde bi durum yaşadı ilaçlarını kullandı işine devam etti bi sıkıntı olmadı şuan doğuracak neredeyse.ama tabi en önemlisi Doktorun ne dediği bi de sanırım suyu çok için demişlerdi ona da. Siz nasıl rahat edecekseniz o şekilde davranın doktorunuza tekrar danışıp içiniz rahat etmesi için.
Geçmiş olsun.Allah sizi inandırsın bu yaşıma kadar doğru düzgün grip olmadım ta ki transferden hemen önce oldum hala da geçmedi.Bağışıklığımız kesinlikle düşük.Ben iş yerinde çoğunlukla oturuyorum.tez zamanda toparlarız inşallahBen de aynı sorunu yaşadım kanama var dedi progestan fitil iğneyi bıraktırdı prolutex kullanıyorum sabah akşam birde Duphaston. Genelde uzanıyorum ihtiyaç halindr kalkıyorum birde şimdi grip oldum parol içebilirsin dedi bağışıklıklığımız çok düşük bol bol c vitamini kullanın kızlar sıvı
Amin İnsallahGeçmiş olsun.Allah sizi inandırsın bu yaşıma kadar doğru düzgün grip olmadım ta ki transferden hemen önce oldum hala da geçmedi.Bağışıklığımız kesinlikle düşük.Ben iş yerinde çoğunlukla oturuyorum.tez zamanda toparlarız inşallah
Aynen canım ben de sımdılık boyle bakalım, Rabbım kabul etsın hepımızın ıbadetlerınu dualarınıBen de oturarak devam ediyorum. Aslında bence sorun olmaz gibi ama sürekli anlık iniş kalkış belki sorun olur diye şimdilik bu şekilde devam edeyim dedim 3 aya kadar böyle devam ederim sanırım doktora bende sormadım aklıma gelmedi
Xok gecmıs olsun bagısıklık guclendırıcı vınalac dıye bı folık asıt probıyotık takvıyesı yazdı hoca bana onu kullanıyorumAmin İnsallahkırk derece ateşi gördüm şuan daha iyiyim bebeğim nasıl onu bilmiyorum pazartesi kontrole gidicem
Evet 2 veya 3 kere bakıyor artıs ıyıyse daha ıstemıyor kontrole cagııryor. saglıkla kalp atıslarını da duyursun RabbımBu arada betam 9735 çıktı artık kanda bakmaya gerek yok dedi sizde de öyle mi 5+2 den sonra betaya artık bakılmıyor mu
Teşekkür ediyorum. Ben sadece vitamin kullanıyorum. Probiyotik ismini öğrenebilirmiyimXok gecmıs olsun bagısıklık guclendırıcı vınalac dıye bı folık asıt probıyotık takvıyesı yazdı hoca bana onu kullanıyorum
İyidir güzel düşünün.benim de pazartesi kontrolümAmin İnsallahkırk derece ateşi gördüm şuan daha iyiyim bebeğim nasıl onu bilmiyorum pazartesi kontrole gidicem
Benim kese etrafında kanama vardı birde üzerine hasta oldum pazartesiyi bekliyorumİyidir güzel düşünün.benim de pazartesi kontrolüm
Şuanda bende bu durumu yaşıyorum lekelenme yok ama arada ishal ve karın ağrısı aklıma direk dış gebelik geliyor doktora gittim lekelenme yoksa bebekle alakalı değil dahiliye görsün dedi oda test yaptı enfeksiyon yok dinlen dedi.Yarın kalp atışı için gideceğiz ama içimde kötü bir his var.Arada mide ve karın ağrısı girince iyice umudumu kaybediyorumİşte bende de sürekli kahverengi akıntı ve karın ağrısı var üstüne de ishal eklendi bir haftadır
Karın ağrı ishal bende de ara ara oluyor korkma bende bütün testleri yaptım temiz çıktı. Kullandığımız iğneler haplar yapıyor bence içini ferah tutŞuanda bende bu durumu yaşıyorum lekelenme yok ama arada ishal ve karın ağrısı aklıma direk dış gebelik geliyor doktora gittim lekelenme yoksa bebekle alakalı değil dahiliye görsün dedi oda test yaptı enfeksiyon yok dinlen dedi.Yarın kalp atışı için gideceğiz ama içimde kötü bir his var.Arada mide ve karın ağrısı girince iyice umudumu kaybediyorum
Dış gebelik olsa ilk randevunuzda belli olurdu bence ama korkmayın. İshal ve karın ağrısı bence vücudun bebeğe karşı bir tepkisi bağırsaklar felan kabullenmeye çalışıyor yeni bir organ gibi düşünüyor bence onu o yüzden tepki veriyorŞuanda bende bu durumu yaşıyorum lekelenme yok ama arada ishal ve karın ağrısı aklıma direk dış gebelik geliyor doktora gittim lekelenme yoksa bebekle alakalı değil dahiliye görsün dedi oda test yaptı enfeksiyon yok dinlen dedi.Yarın kalp atışı için gideceğiz ama içimde kötü bir his var.Arada mide ve karın ağrısı girince iyice umudumu kaybediyorum
İçin rahatladı biraz yarını sağsalim görsem çok teşekkür ederimKarın ağrı ishal bende de ara ara oluyor korkma bende bütün testleri yaptım temiz çıktı. Kullandığımız iğneler haplar yapıyor bence içini ferah tut
Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz insan kafasında kuruyor ister istemez acaba diye Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreçDış gebelik olsa ilk randevunuzda belli olurdu bence ama korkmayın. İshal ve karın ağrısı bence vücudun bebeğe karşı bir tepkisi bağırsaklar felan kabullenmeye çalışıyor yeni bir organ gibi düşünüyor bence onu o yüzden tepki veriyor
Korkmayın inşallah bi sıkıntı olmaz.
Oy maşallah sağlıkla zamanında geldin inşallah bebisler. Ben geçen hafta kanama geçirdim çok kötüydü şükür iyiyim yine doktoruna sor ama. Birsey olmaz bence. Hamileliğin tadını cikarHanımlar keseleri gördüm ama peceteye çok hafif bir damla bile olmayacak şekilde kahverengi leke geldi. Devamı gelir mi bilmiyorum ne yapmam gerek doktora yazdım ama çift embriyo transferin olmuştum. Hafta sonuna denk geldim bir de
Kanama var mı peki aktif olarak.Benim 2-3 defa peçeteye gelen kanamam oldu.İlaç kullanıyor musunuzBenim kese etrafında kanama vardı birde üzerine hasta oldum pazartesiyi bekliyorum
Öyle gerçekten hep bir tedirginlik oluyor.Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz insan kafasında kuruyor ister istemez acaba diye Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
Vınalac ismi hem folık asıt hem probıyotıkTeşekkür ediyorum. Ben sadece vitamin kullanıyorum. Probiyotik ismini öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?