- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.601
Çok üzüldüm geçmiş olsun hayırlı ve tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah AllahArkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum
Çok üzüldüm. Geçmiş olsun inşallah bir sonraki sefere çok sağlıklı bir gebelik qecirirsin. Kişiden kişiye değişir herhalde. Benim kimyasal çok zor geçmişti. Ağrılı ama ağrı kesici alınca rahatladım. Duruma göre izin alirsin.Arkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum
Doktoruma sordum hemen Protestan dex ve fitilin yanına Protestan 50 mg kalçadan iğne başlattı kan sulandırıcıları kesti bu beni biraz panikletti ama Şuan dediğin pıhtılaşma 9 hafta da bile oluyorsa demek ki iyi bişey yaYok canim korkma ben 9.cu haftamdayim hala ara ara oluyor bahsettigin sekildi pihti seklinde kahve leke ama o yerlesdigi icin oluyomus panik yapma olurmu bende yasiyorum
Çok twşekkür ederim.sanırım genetik problem. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerniziÇok üzüldüm geçmiş olsun hayırlı ve tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah Allah
İnşallah teşekkür ederim.Aynı dileklerleÇok üzüldüm. Geçmiş olsun inşallah bir sonraki sefere çok sağlıklı bir gebelik qecirirsin. Kişiden kişiye değişir herhalde. Benim kimyasal çok zor geçmişti. Ağrılı ama ağrı kesici alınca rahatladım. Duruma göre izin alirsin.
aldıgım bılgı dogru dı mı 7 ampul 530 lira cıvarı dedı eczacı ampuller 25 er ml.kac ml kullanıyorsunuz peki günde.Evet iki üç kez yanlş vurdular sanırım ıkı uc haftadır bacagım uyusuk dokuyu hıssetmıyorum resmenBen kalçadan olanı kullanmıyorum göbekten olanı kullanıyorum çok daha konforlu. Yani tabi durumunuzu bilmiyorum herkes benim gibi düşünmeyebilir sonuçta zorlu bir tedavi
Süreci geçiriyoruz ama açıkçası ben rezil olacağıma param rezil olsun gözüyle bakıyorum çünkü kalçadan vurulan okuduğuma ve arkadaşlarımdan duyduğuma göre çok sıkıntılı vuranın etkisi çok önemli vurduktan sonra buz koyanlar varmış sanırımm yağlı bir ilaç olduğu için dağılması için bi sorun isterseniz hemşireye.
Aynı zamanda vajinal tablette kullanıyorum yumuşak kapsül şeklinde. Onu ödüyor evet. Ben daha yazdıramadım aile hekimim biraz sıkıntılı bir
Tip olduğu için ama herkes yazdırıyor
Meryem Suresi okumanın ıyı oldugunu ogrenmıstım. Çok gecmıs olsun.Stres yapmayın korkmayın dua edin tesbih
Çekin inşallah bişey olmaz
Öncrki Düşüğünüz için üzüldüm geçmiş olsun lekelenme olmadan düşük nasıl oldu direk kanama şeklinde mi
Başladı özür Dilerim hatırlattım ama merak ettim sadece.
Sızın ıcın en guzelını en yakın zamanda gondersin Rabbım, normal boyutta bır adet kanaması seklınde oluyor ben o sekılde yasamıstım.Arkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum
Malesef yazamadı ama burda yazdıranlar olmustu dıye bılıyorum. 620 fıyatı dıye bılıyorumProlutex i sgk karşılıyor mu benim sgk değil ,vakıf, ödemiyorum dediler 3500 civarı fiyati var kullanmaya devam edecem.
Düzeltme ilacı karistirmisim. Leucostim mis 3500 olan
InsAllah hersey guzel olucak , Rabbım hepımızın yardımcısı olsun gercekten. Dınlenme ımkanınız varsa uzanmaya calısın364 11 günüm bugün bende negatif görücem diye bekliyordum üçüncü denemem hala da pozitif gibi gelmiyor artışın güzel olması lazım keseyi görmek lazım en ufak lekelenme de bile korkuyorum işte
Canım benim normal adet kanamasına göre bir tık yoğundu ve temizlenmem uzun sürdü . Sadece kasıklarım çok ağrıdı yani ortalama ağrım olurdu bunda biraz fazla ağrım oldu . Normalde 6-7 güne biter adetim . 10. Günü buldu temizlenmem .Arkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum
Aynen canim benim kalcadan ignemide degistirdi hergün vuruluyodum 5.günde 1 defa olan agir bi igneye gectim ama ben 6.ci haftamda kanamam oldu onda degistirdi simdide cok nadir arada gelio bazen hic gelmio 12.ci haftaya kadar doktorum olabilcegini panik yapmamam gerektigi söyledi banadaDoktoruma sordum hemen Protestan dex ve fitilin yanına Protestan 50 mg kalçadan iğne başlattı kan sulandırıcıları kesti bu beni biraz panikletti ama Şuan dediğin pıhtılaşma 9 hafta da bile oluyorsa demek ki iyi bişey ya
Arkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemi
Çok geçmis olsun Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin değerleriniz kaçtıArkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum
Evet doğrudur. Benim eşim alıyor ama 500 civarı demişti ampüller de evet 25 mg. Ben günde 1 kullanıyorum bide fitil var işte.aldıgım bılgı dogru dı mı 7 ampul 530 lira cıvarı dedı eczacı ampuller 25 er ml.kac ml kullanıyorsunuz peki günde.Evet iki üç kez yanlş vurdular sanırım ıkı uc haftadır bacagım uyusuk dokuyu hıssetmıyorum resmen
Tabi ekleyelim hayırlı olsun inşallah-kuzeyildizi- merhaba beni de ekleyebilir misiniz. 35 yaş , 18.09 çift embriyo transfer, keseler göründü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?