2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

hiç lekelenme falan olmadı çok kötü hastalandım grip gibi ama çok ağırdı hastaneye gidince işte baktılar beta düşmüş dediki düşük yapıyorsun büyük ihtimal

Progeston fitil benim kalçamı çürüttü fitilde alerji yaptı idrar anında yanma oluyor yarın idrar testi vericem
Evet işte o devletin ödediği öyleymiş. Sıkıntılı yani insanın yaşam kalitesini düşürüyor. devlet ödediği için bişey diyemem tercih meselesi durum meselesi sonuçta gayet haklı bi şekilde.
idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz inşallah bişey çıkmaz.

Doktor bıraktırdı. Prolutex iğne göbekten sabah akşam Duphaston estrofem kullanıcam. Siz hiç kullanmadınız sanırım progestan

Ben de fitil ve prolutex kullanıyorum acıkcası aıle hekımım de yazmadı sistem ızın cermıyor dedı bızım yazmamıza
Prolutex i sgk karşılıyor mu benim sgk değil ,vakıf, ödemiyorum dediler 3500 civarı fiyati var kullanmaya devam edecem.
Düzeltme ilacı karistirmisim. Leucostim mis 3500 olan

Son düzenleme:
Doktor bıraktırdı. Prolutex iğne göbekten sabah akşam Duphaston estrofem kullanıcam. Siz hiç kullanmadınız sanırım progestan
Progestan dex kullanıyorum oda Progestanla aynı sadece göbekten kendiniz yapıyorsunuz. transfer süresi hiç kullanmadım ta ki 8. Gün kanamam olana kadar. Sonra bende günde 2 başladım işte şimdi günde 1 devam ediyorum 10. Haftaya kadar kullanılacak dedi. 8 de de bırakılabilir doktorunuzun önerisiyle dedi tüp bebek doktoru. Ama fitil 10 a kadar devam dedi

Benim 13.gün degerim 154.49 haftaya pazartesi ultrasona çağırdı hoca.
2000 olmadan kese gozukmuyorsa eğer artacağını mi düşündü
Yoksa ultrasona bakıp olumsuz haberi o zaman mi söyleyecek acaba ?
Kafamda kurmaya başladım

Bana bıraktırdı ama prolutex ve diğer ilaçlar yeterli olurmu acaba çaresizlik çok kötü birşey

Allah c.c yardımcınız olsun evladinizi kucağınıza almayı nasip eylesin

Yok canim korkma ben 9.cu haftamdayim hala ara ara oluyor bahsettigin sekildi pihti seklinde kahve leke ama o yerlesdigi icin oluyomus panik yapma olurmu bende yasiyorum

Ben o iğneden oluyorum tam 7 haftadır ve kasımın 1ine kadarda devam edicem 10.cu hafta bıraktırıyolar cok zor artık yer kalmadı

Arkadaşlar şuraya güncelleme bırakayım.Beta değerim gitgide düştü ve malesef kimyasal gebelik oldu.Şimdi kanama olmasını bekliyorum.Yaşayanlara sormak istiyorum. Günlük haytı etkileyecek boyutta bir kanama mı olacak.Nasıl bir önlem almalıyım? Çalışma hayatında kötü bir durumla karşılaşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…