- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 27
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.581
Doktoruma yazdım oksaparı bırak dedi başka bir iğne daha başlattıYerleşme aşamasında normal diye biliyorum açık kırmızı olmadığı müddetçe
hiç lekelenme falan olmadı çok kötü hastalandım grip gibi ama çok ağırdı hastaneye gidince işte baktılar beta düşmüş dediki düşük yapıyorsun büyük ihtimalStres yapmayın korkmayın dua edin tesbih
Çekin inşallah bişey olmaz
Öncrki Düşüğünüz için üzüldüm geçmiş olsun lekelenme olmadan düşük nasıl oldu direk kanama şeklinde mi
Başladı özür Dilerim hatırlattım ama merak ettim sadece.
Evet işte o devletin ödediği öyleymiş. Sıkıntılı yani insanın yaşam kalitesini düşürüyor. devlet ödediği için bişey diyemem tercih meselesi durum meselesi sonuçta gayet haklı bi şekilde.Progeston fitil benim kalçamı çürüttüfitilde alerji yaptı idrar anında yanma oluyor yarın idrar testi vericem
Üzüldüm o zaman ilk öğrendiğiniz zamanlardaydı kese felan görmemiştiniz sanırım.hiç lekelenme falan olmadı çok kötü hastalandım grip gibi ama çok ağırdı hastaneye gidince işte baktılar beta düşmüş dediki düşük yapıyorsun büyük ihtimal
Yok en son ölçtürdüm de 900 küsürdü iki gün sonra gel görürüz dedi sonra hastalandım zatenÜzüldüm o zaman ilk öğrendiğiniz zamanlardaydı kese felan görmemiştiniz sanırım.
Doktor bıraktırdı. Prolutex iğne göbekten sabah akşam Duphaston estrofem kullanıcam. Siz hiç kullanmadınız sanırım progestanEvet işte o devletin ödediği öyleymiş. Sıkıntılı yani insanın yaşam kalitesini düşürüyor. devlet ödediği için bişey diyemem tercih meselesi durum meselesi sonuçta gayet haklı bi şekilde.
idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz inşallah bişey çıkmaz.
Anladım geçmiş olsun tekrardan. Bu sefer sağlıkla rabbim kucağınızı doldursun inşallah.Yok en son ölçtürdüm de 900 küsürdü iki gün sonra gel görürüz dedi sonra hastalandım zaten
Prolutex i sgk karşılıyor mu benim sgk değil ,vakıf, ödemiyorum dediler 3500 civarı fiyati var kullanmaya devam edecem.Ben de fitil ve prolutex kullanıyorum acıkcası aıle hekımım de yazmadı sistem ızın cermıyor dedı bızım yazmamıza
Progestan dex kullanıyorum oda Progestanla aynı sadece göbekten kendiniz yapıyorsunuz. transfer süresi hiç kullanmadım ta ki 8. Gün kanamam olana kadar. Sonra bende günde 2 başladım işte şimdi günde 1 devam ediyorum 10. Haftaya kadar kullanılacak dedi. 8 de de bırakılabilir doktorunuzun önerisiyle dedi tüp bebek doktoru. Ama fitil 10 a kadar devam dediDoktor bıraktırdı. Prolutex iğne göbekten sabah akşam Duphaston estrofem kullanıcam. Siz hiç kullanmadınız sanırım progestan
Prolutex in 7 li kutusunu 680 TL ye alıyorum ben ? 3.500 nasıl bir fiyat ?Prolutex i sgk karşılıyor mu benim sgk değil ,vakıf, ödemiyorum dediler 3500 civarı fiyati var kullanmaya devam edecem.
Bana bıraktırdı ama prolutex ve diğer ilaçlar yeterli olurmu acaba çaresizlik çok kötü birşeyProgestan dex kullanıyorum oda Progestanla aynı sadece göbekten kendiniz yapıyorsunuz. transfer süresi hiç kullanmadım ta ki 8. Gün kanamam olana kadar. Sonra bende günde 2 başladım işte şimdi günde 1 devam ediyorum 10. Haftaya kadar kullanılacak dedi. 8 de de bırakılabilir doktorunuzun önerisiyle dedi tüp bebek doktoru. Ama fitil 10 a kadar devam dedi
Bakım bu ilaclari mi karıştırdımProlutex in 7 li kutusunu 680 TL ye alıyorum ben ? 3.500 nasıl bir fiyat ?
Bu ilaç sektörü biraz acımasız dedim size 3.500 e satıyorlarsa almayın oradan hatta şikayet edin diyecektimBakım bu ilaclari mi karıştırdım
Leucostim 3500 mis karistirmisim
Aman iyi 680 olsun 3500 de vakıf ödemedi ama onu biraktirdilar.
680.olan devam
Prolutex içeriğini bilmediğim ne için kullanıldığını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama doktorunuz öyle uygun gördüyse sorun olmaz korkmayın.Bana bıraktırdı ama prolutex ve diğer ilaçlar yeterli olurmu acaba çaresizlik çok kötü birşey
Allah c.c yardımcınız olsun evladinizi kucağınıza almayı nasip eylesinBekleyeceğiz dedi ama serumluk bir durum var demedi ama dediğiniz gibi ciddi olsa derdi sanırım.Bağışıklık için serum takıldı şu an .Transfer öncesi başlamıştık.dualarınıza talibim öncesinde 2 kimyasal gebeliğim var
Yok canim korkma ben 9.cu haftamdayim hala ara ara oluyor bahsettigin sekildi pihti seklinde kahve leke ama o yerlesdigi icin oluyomus panik yapma olurmu bende yasiyorumİnşallah ya bu kahverengi leke beni çok korkutuyor silinince küçük pıhtı şekilde kahverengi geldi düşüyor mu anlamıyorum ki Rabbime emanet daha bugün var olduğunu öğrendim sevinemeden şimdi kötü bişey mi oluyor diye korkuyorum
Ben o iğneden oluyorum tam 7 haftadır ve kasımın 1ine kadarda devam edicem 10.cu hafta bıraktırıyolar cok zor artık yer kalmadıEvet işte o devletin ödediği öyleymiş. Sıkıntılı yani insanın yaşam kalitesini düşürüyor. devlet ödediği için bişey diyemem tercih meselesi durum meselesi sonuçta gayet haklı bi şekilde.
idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz inşallah bişey çıkmaz.
Aynen bana da 10. Hafta dedi doktor. Ama duruma göre 8 de de bırakılabilir dedBen o iğneden oluyorum tam 7 haftadır ve kasımın 1ine kadarda devam edicem 10.cu hafta bıraktırıyolar cok zor artık yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?