- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.361
İnşallah canım öyledir.2 kimyasal gebeliğim olunca iyice korkar oldum.Allah sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canımNormal canim yerslesme kanamasi peceteye gelmeyi birak resmen kanama olan arkadaslarimiz var ki bende icindeyim cok sükür 8.ci haftamdayim hic panik yapma YERLESME kanamasi
Benim artışım hiç bu değerlere gelmedi.Ve kanamam başladı öyle anlamıştık.Değerlerim düzensiz gitmişti..Kanamamız ve değerinizde az artış mı var neden böyle bir ihtimali düşündünüz Allah korusun
Evet canım yarın tekrar kan vericem artış oldu mu diye sonra allahın izniyle kalp atışı için randevu vericekler5.gün embriyosu mu sizin
Ben hep sağlık ocağına gittim bi gün sonra çıktıKızlar kan testini sağlık ocağında yaptıran var mu aynı gün içinde çıkıyor mu? Hastane uzak biraz sağlık ocağı daha kolay olur gibime geldi
Naptınız acaba benimde iki kat artış olmadı %80 bir artış olmuşta tekrar kan verdiniz miKızlar 10. Günde değerim 406 idi 12.gün 674 tam %66 artmış bu şekilde olup daha sonra 2 katına çıkan var mı acaba şuan motivasyonum düştü. Daha önce boş gebelik geçirdiğimdede değerlerim daha azdı ve 2 katı olmamıştı
Ben hep acilde veriyorum bakıyorlar banaBurda bazı arkadaşlar bakıyor dedi ama ben de tam emin değilim. İnşallah güzel çıkar sonucunuz.
Bende burda bakılmıyor diye biliyorum kalabalık olunca anca bi ilaç yazacaklarsaBen hep acilde veriyorum bakıyorlar bana
Merhaba yazışmaları okudum sizde memorial şişli de tedavi görmüşsünüz bende memorial şişlideyim merak ettiğim bir sorum var kalp atımı ve kese için alttan ultrason ile mi bakılıyor yoksa göbekten miİyi dedilerse kafanızı takmayın onlar deneyimli sonuçta bilirler ne nasıl olmalı
Akşamına cikiyor İnternet sayfalarinda görülüyorBen hep sağlık ocağına gittim bi gün sonra çıktı
Sanada geçmiş olsun canım. Benim kanamam kesildi zaten damla şeklinde gelmişti tekrar olursa doktora gitmeyi düşünüyorum sen naptınGeçmiş olsun canım.6.haftayım dünden beri kasık ağrım vardı biraz önce peçeteye geldi kanamam korkuyorum,sen doktora gittin mi canım.İnşallah artmaz doktorumu arayacağım birazdan tekrar gelirse
Şimdi ki değerleriniz gayet güzel.lütfen kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın.Benim 217 ve 647 çıktı doktorum başka test verme demişti.kaşık ağrısı çoğunlukla oluyor.Lütfen stres yapmayın.Benim kanamam var onu bile olabilir dedi doktorumBende daha önce 40 80 112 150 artisla kemdim ilaçları bıraktım kimyasal dedi doktorum. Şimdi 500 ve 1000 beta oldu başka kan vermedim. Doktor 12 gün sonraya çağırdı ama ben hala kimyasal gebelik yada dış gebelik ihtimali var mı diye korkuyorum.yürürken rahmin tam üstünde ve kasiklara doğru ağrı oluyor
Benim de öyle geldi.Acile gittim ama burda ki hastanedeki acilde bakacak ultrason olmadığından bakamadılar canım.düşük için iğne oluyorum 2 günde 1 onu yaptırdım sadeceSanada geçmiş olsun canım. Benim kanamam kesildi zaten damla şeklinde gelmişti tekrar olursa doktora gitmeyi düşünüyorum sen naptın
Teşekkür ederim. İçim rahatlıyor böyle şeyler duyunca. İnşallah kese ve kalbi görsem rahatliycamŞimdi ki değerleriniz gayet güzel.lütfen kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın.Benim 217 ve 647 çıktı doktorum başka test verme demişti.kaşık ağrısı çoğunlukla oluyor.Lütfen stres yapmayın.Benim kanamam var onu bile olabilir dedi doktorum
Hangi iğneyi kullanıyosun canım ? Ben hergün progestan kalçadan haftada bir pruloton kullanıyorumBenim de öyle geldi.Acile gittim ama burda ki hastanedeki acilde bakacak ultrason olmadığından bakamadılar canım.düşük için iğne oluyorum 2 günde 1 onu yaptırdım sadece
Alttan bakılıyor. Yani benim doktorum alttan baktı muhtemelen diğerleri de öyledir. Göbek için çok küçük olduğu için alttan bakmayı tercih ediyorlar. daha net görebilmek adına. Karından baksa kalp atışını duyamazdık muhtemelen.Merhaba yazışmaları okudum sizde memorial şişli de tedavi görmüşsünüz bende memorial şişlideyim merak ettiğim bir sorum var kalp atımı ve kese için alttan ultrason ile mi bakılıyor yoksa göbekten mi
baktırdınız mı sız duydunuz mu ? ben de duydum bugun cok şükür karından baktı çok yenı baslamıs atmaya dedı ama kısık kısık duyduk attıgınıAlttan bakılıyor. Yani benim doktorum alttan baktı muhtemelen diğerleri de öyledir. Göbek için çok küçük olduğu için alttan bakmayı tercih ediyorlar. daha net görebilmek adına. Karından baksa kalp atışını duyamazdık muhtemelen.
Evet biz de dün duyduk programda 6+4 dü 6+2 çıktı ama sanırım bi kaç gün çok farketmiyor doktor bişey demedi bende sormadım açıkçası. Vajinal baktığı için biz baya net duyduk sesinibaktırdınız mı sız duydunuz mu ? ben de duydum bugun cok şükür karından baktı çok yenı baslamıs atmaya dedı ama kısık kısık duyduk attıgınıvideoya cektm ama hıc anlasılmamıs bıle attıgı.6+1 tam programın dedıgı gbı.11 eylul transferıydım direkt karından baktı zaten duyduk çok şükür bu arada acillere artışa bakılması lazım demıstım ben oyle baktılar yoksa emir gelmıs bashekımlıklerden bakmayın dıye ama cogu yer de bakıyor.
Evet tekrar verdiğimde 2 kat artmıştı pazartesi tekrar vericem kontrol amaçlıNaptınız acaba benimde iki kat artış olmadı %80 bir artış olmuşta tekrar kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?