- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 28
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.341
Burada bi arkadaş iki katı olmasına gerek yok yüzde altmış artsa yeterli demişti ama bilemiyorum aynı yerde aynı saatte mi verdiniz bunlar da etkiliyormuş sanırımTransferin 10. Günü perşembe günü kan vermiştim 380.33 çıkmıştı bugün yani 2 gün sonra 682.19 çıktı tam ikiye katlanmamış artışın iyi olduğunu söylediler hastaneden ama bilemedim
Acile git idrar yolu enfeksiyonum var ya da yanmam var de. Kendileri soruyor zaten gebelik var mı diye. Bilmiyorum günüm geçti dersin. Yapıyorlar o zaman gebelik testiYarın kan günüm ama acil de bakmıyorlar o yüzden pazartesi vericem
Gerçekten mi atar mısınız resiminiCanım endişelenme mor bende yaptım silikligi belirgin degil diye pmbe ile tekrar yaptım.
Hayır kendimi zor tutuyorum ama beklemeye karar verdim kan sonucuna kadarTest yaptınız mı evde pazartesi kan vericem inşallah
Bak canım aynı gün iki farklı testle aynı saatte denendi çıkan sonuca bak.Yarın sabah bi daha yapıcam umutlansam mı bilmiyorum
Geçen transfer de çok rahatsızdım gittim idrar da enfeksiyon çıktı tüp bebek tedavisindeyim transfer oldum idrar da pozitif çıktı dememe rağmen biz burdan bakamıyoruz kadın doğuma gidin dedi ondan önce de kene ısırdı yine bakmadılar emir varmış bakamıyolarmış kesinlikle bakmıyorlarAcile git idrar yolu enfeksiyonum var ya da yanmam var de. Kendileri soruyor zaten gebelik var mı diye. Bilmiyorum günüm geçti dersin. Yapıyorlar o zaman gebelik testi
Burda bazı arkadaşlar bakıyor dedi ama ben de tam emin değilim. İnşallah güzel çıkar sonucunuz.Yarın kan günüm ama acil de bakmıyorlar o yüzden pazartesi vericem
İyi dedilerse kafanızı takmayın onlar deneyimli sonuçta bilirler ne nasıl olmalıTransferin 10. Günü perşembe günü kan vermiştim 380.33 çıkmıştı bugün yani 2 gün sonra 682.19 çıktı tam ikiye katlanmamış artışın iyi olduğunu söylediler hastaneden ama bilemedim
İyi sabretmişsin valla :)Hayır kendimi zor tutuyorum ama beklemeye karar verdim kan sonucuna kadar
Ben daha önce yaptırmıştım öyle. Demek hastaneden hastaneye değişiyorGeçen transfer de çok rahatsızdım gittim idrar da enfeksiyon çıktı tüp bebek tedavisindeyim transfer oldum idrar da pozitif çıktı dememe rağmen biz burdan bakamıyoruz kadın doğuma gidin dedi ondan önce de kene ısırdı yine bakmadılar emir varmış bakamıyolarmış kesinlikle bakmıyorlar
Eklediniz mi dosya görünmedi deBak canım aynı gün iki farklı testle aynı saatte denendi çıkan sonuca bak.
Evet herkes yaptırıyor ama bizim burada bakmıyorlarBen daha önce yaptırmıştım öyle. Demek hastaneden hastaneye değişiyor
Geçmiş olsun canım.6.haftayım dünden beri kasık ağrım vardı biraz önce peçeteye geldi kanamam korkuyorum,sen doktora gittin mi canım.İnşallah artmaz doktorumu arayacağım birazdan tekrar gelirseKızlar günaydın 5+3 deyim kanamam gelmiş iki damla birazda peçeteme geldi
Burda yaşayanları okumuştum yerleşme kanamasıymış ama yine de bir acile gidin ultrosonda görürseniz içini rahat ederArkadaşlar merhaba.6.haftadayım dünden beri kasıklarım kötü ağrıyordu doktorum ilk aylarda normal demişti.Biraz önce peçeteye kanamam geldi.Endişelenmeliyim normal mi.Doktorumu arayacağım birazdan tekrar gelirse.Başına gelen var mı
Ultrasonda görülür mü ki geçen doktorum vajinal muayeneden görmüştü keseyi.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum ondan dolayı.Burda yaşayanları okumuştum yerleşme kanamasıymış ama yine de bir acile gidin ultrosonda görürseniz içini rahat eder
Siz kimyasalı nasıl öğrendiniz benim beta da artış var ama kimyasal geçirdim diye korkuyorum 1000 beta ile kimyasal olmA ihtimali var miUltrasonda görülür mü ki geçen doktorum vajinal muayeneden görmüştü keseyi.Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum ondan dolayı.
Normal canim yerslesme kanamasi peceteye gelmeyi birak resmen kanama olan arkadaslarimiz var ki bende icindeyim cok sükür 8.ci haftamdayim hic panik yapma YERLESME kanamasiArkadaşlar merhaba.6.haftadayım dünden beri kasıklarım kötü ağrıyordu doktorum ilk aylarda normal demişti.Biraz önce peçeteye kanamam geldi.Endişelenmeliyim normal mi.Doktorumu arayacağım birazdan tekrar gelirse.Başına gelen var mı
Evet kizlar YAZILARI DIKKATLI okuyun gercekten bos yere panik yapmayin bebeginizi kasmayin. Burda herkez yasadigini yaziyor ki dierlerimize bilgi olsun tecrübe olsun , Ben her birinizin yazilarini tek tek dikkatli bi sekilde kac kere okuyorum BILGI aliyim die. Cünkü hersey yavrular icinBurda yaşayanları okumuştum yerleşme kanamasıymış ama yine de bir acile gidin ultrosonda görürseniz içini rahat eder
Benim artışım hiç bu değerlere gelmedi.Ve kanamam başladı öyle anlamıştık.Değerlerim düzensiz gitmişti..Kanamamız ve değerinizde az artış mı var neden böyle bir ihtimali düşündünüz Allah korusunSiz kimyasalı nasıl öğrendiniz benim beta da artış var ama kimyasal geçirdim diye korkuyorum 1000 beta ile kimyasal olmA ihtimali var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?