2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

avakadobyin

Neden vajinal baktırdınız ki çoğu doktor alttan bakmıyor sıkıntıya sokmamak için keşke kabul etmeseydiniz alttan bakmayı
bu tür söylemler inanın beni cok rahatsız ediyor. Ve bu tür keske baktırmasaydınız cogu doktor sıkıntıya sokuyor diye bakmıyor gibi söylemler yüzünden buradaki bir cok kadın alttan muayeneye karsı cıkıp teshiste fazlaca gec kalıyor. Bana lütfen söylediğiniz sözün altını doldururmusunuz mesela vajinal ultrasonun riskli oldugunu söyleyen bir kaç doktor ismi verir misiniz? Ya da bir kaç makale gösterebilir misiniz? Alttan muayene düşük sebebi diye diye insanları korkuttu büyüklerimiz tıbbın gelişmediği dönemde kromozomu bozuk saglıksız gebeliklerin ne yaparsan yap düşecek olan bir bebegın kaybını buna bagladılar. Lütfen okuyun duydugunuz ile değil okudugunuz arastırdıgınız bilgiler ile gelin ve buaraya yazın. Erken teshis ile alttan muayene olup dış gebelikte hayatını riske atmamıs biri olarak diyorum inasanların dediklerine değil tıp’a güvenin

Ya çok güzel anlattın teşekkür ederim canım benim inşallah yediklerin içtikleri şifa olsun sana sımsıkı Sarılsın mucizenn

Selamlar . Kızım tüp bebekti . 4 yaşında şimdi . O zaman onun kontrollerinde hep doktorum vajinal baktı . 10. Haftaya kadar vajinal bakacağız dedi . 17. Haftada kanamam oldu mantardanmış . Evimin yakınında bir doktor hiç vajinal bakmadı direk düşük önleyici yazdı . Kendi doktorum vajinal muayene etti yine ve mantar tahriş etmiş ondan dolayı peçeteye kan gelmiş . Düşük riski vs yok bile dedi .

Heyacanla bekliyorum
Lekelenmeyi takip edin benım transferin 5. Günü başladı 7. Gün sonu bitti yerleşme kanamam

Senelerce onlarc kitap bitirmiş binlerce hasta görmüş doktorlardan daha iyi bilecek değiliz. O yüzden hep diyorum altını dolduramadıgımız seyleri buraya yazmayalım cunku doktordan cok burada yazılanlara inanan bir kitle var maalesef

Sağlıkla devam etsin inşallah bende sizin gibi salı günü kan verdim 1027 çıktı bugün tekrar verdim açık dokturuna tabi bana 1322 dedi ağlaya ağlaya hastaneden çıktım şehir içine bindim eşim aradı beni dedeki beni hastaneden aradılar sana yanlış bilgi vermişler değerin 2606 tekrar hastaneye gittim laborantaki kişiyle konuştum dedi bizim makina 1322 den sonrasıni direk yazamıyor önce 1322 kadar yazıyor asıl sonucunda alttaki 2606 olan dedi başına hiç böyle birşey gelen varmı

Regl olacak gibi karnım agriyor bugun,
Böyle olup pozitif gören var mı acaba ?

Canım ya seni boşu boşuna üzmüşler.ama önemli olan sonradan çıkan sonucun iyi bir değer olması.
Bu arada böyle birseyi ilk defa duydum. Sizn de mi 21 Eylül transfer gününüz bi de 2 embriyo mu

Korkma benimde ilkinde aynen anlattığım gibi oldu ama sonuç pozitifti bebeğimi 2.5 aylıkken kaybettim kan pıhtılaşması dan

Arkadaşlar bugün usg ile baktı doktorum (4+4 hamileyim) ve iki tane kese var gibi dedi. İkiz olabilir dedi. Tek embriyo transferi oldum ben. Pazartesi daha net olur dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Maşallah inşallah ikiz bebeklerin olur canım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…