- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.181
Amin amin çok sağol inşallah sende en yakın zaman mutlu haberi alırsınYa çok güzel anlattın teşekkür ederim canım benim inşallah yediklerin içtikleri şifa olsun sana sımsıkı Sarılsın mucizenn
O ağlayan değil de dua eden emojiCanım benim testim pozitif ama galiba adımın yanına ağlayan emojisini bıraktın
Bölünmüş olabilir tek yumurta ikizi olarakArkadaşlar bugün usg ile baktı doktorum (4+4 hamileyim) ve iki tane kese var gibi dedi. İkiz olabilir dedi. Tek embriyo transferi oldum ben. Pazartesi daha net olur dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Tşk ederim ben ağlayan sandımO ağlayan değil de dua eden emoji
Düzenleyelim hamiş yapalım sizi
Tutunma kanamasıda olabilirKızlar transferin 8.gününde kahverengi lekelenme normal mi ? Duştayken farkettim peçeteye silindim oraya da geldi adetime 4 gün var sizce endişelenmeli miyim?
İnşallah öyledirTutunma kanamasıda olabilir
Benim bundan önceki transferimde boş gebelik oldu. Ondada artış %66 nın üzerindeydi ama sonuç iyi olmadı bu da öyle oldu şuan çok üzgünüm. Tek fark bu kez daha yüksek değerle başladım bu kez o zaman ki değerim 132 den artıyordu. Umarım güzel sonuç alırız ikimizdeUmarım ikimiz içinde herşey yolundadır ki bence %66 iyi bir oran.Bir doktor var youtube videolarında en düşük artışın %58 min olması gerektiğini söylüyor
İlk 7 gün yerleşme süreci devam eder bendede aynı belirtiler oldu sonuç pozitif oldu değerler şuan tam iki katı artmasada. Sizdekide yerleşmeye çalıştıgından oluyordur merak etmeyin normalKızlar ptesi transferim yapıldı. Transfer sonrası ilk tuvalete çıktığımda peçeteye hafif kırmızı kahve karışık kan geldi çok az miktarda bir sefer. Çok normal olarak düşündüm çünkü 30 dk öncesinde işlem yapıldı. Ertesi günü koyu kahve çok az bir sefer yine leke geldi peçeteye 50 kr büyüklüğünde. Onu da bi gün önceki işleme bağladım. Dün birşey yoktu. Bugün çok çok az tabiri caizse bir damla yine peçeteye (çamaşıra değil) kahverengi leke şeklinde kan geldi. Transfer günü hariç 3. Günüm. Kasık karın ve bel ağrım var, onları da ilaçlara bağlıyorum. Hormonun dibine vuruyoruz sonuçta. Yerleşme için erken diye düşündüğümden bu lekeler için endişelenmeli miyim? Dediğim gibi çok çok minik, arkası gelmiyor, tuvalet kağıdına az miktarda sadece
Hayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıkla kucağınızı doldursun rabbimTşk ederim ben ağlayan sandım
3. Gün embriyosuydu değil mi sizin ?Kızlar sonucum 40.8 çıkmış 9. Gün bugun
Nasıl değer?
Evet3. Gün embriyosuydu değil mi sizin ?
Çok tşk ederim Allah hepimize sağlıklı sahatli Salih evlatlar nasip eylesinHayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıkla kucağınızı doldursun rabbim
O zaman gayet iyi 2 gün sonra 2 katı artış olur sonra da katlanarak gider inşallah
Sağol canım inşallahO zaman gayet iyi 2 gün sonra 2 katı artış olur sonra da katlanarak gider inşallah
Bende pozitif canım bugün doktora gittim bir kaç gündür yazamadım 4 haftalık dedi çok minicik göründü kese de çok dikkat et dedi ağır şeyler yapma güzel beslen tutunsun iyice dedi inşallah gelişirBen günümü bekledim kan bugün verdik çok şükür pozitifi gördük hamdolsun sizin nasıl sonucunuz
Canim hayırlı olsun bence gayet güzel değerin umarim katlanarak artarKızlar sonucum 40.8 çıkmış 9. Gün bugun
Nasıl değer?
Bugün 3. Gün çok erken kahverengi akıntı şeklinde az az peçeteye geliyor, moralim aşırı bozulduLekelenmeyi takip edin benım transferin 5. Günü başladı 7. Gün sonu bitti yerleşme kanamam
İnanın o kdr moralim bozuldu ki daha 3. Gün çok erken gibi geldi. Hala da tuvalete girdikçe çok çok az kahverengi akıntı şeklinde gelmeye devam ediyor. Yazdıkların içimi rahatlattı, sağolİlk 7 gün yerleşme süreci devam eder bendede aynı belirtiler oldu sonuç pozitif oldu değerler şuan tam iki katı artmasada. Sizdekide yerleşmeye çalıştıgından oluyordur merak etmeyin normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?