2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İnşallah kimyasal gebelik geçirdim iki kere Buda öyle olacak diye korkuyorum sevinemiyorum bile sizin testiniz fotoğrafı varsa atar mısınız kaçla öğrendiniz kan da

İşleme bağlı olarak kanama olmuştur. Zorladılar mi transferde doktor acaba

İşleme bağlı olarak kanama olmuştur. Zorladılar mi transferde doktor acaba
Çok aşırı sıkışıktım transfer anında hatta baya kasık ağrım vardı sıkışıklıktan dolayı. Bugün 3. Gün çok çok minik kahve leke gelince olumsuz bir şey olabilir mi diye danışmak istedim. Yerleşme için erken sanırım değil mi?

İşlemden kaynaklanan bir lekedir o yine de yanlış yonlendirmis olmayayım ama yerleşme kanaması genelde 5 gün ve sonrasında başlıyor

Onun günü yok canim ben 21.ci gününde lekelendim insallah güzel haberini alirsin

7.ci haftamda kanama sonucu gitmistim canim ozaman duydum kalp atisini , zaten keseyi görünce 15gün sonrasina veriyo bidaki termini canim

Amin cnm

Kasiklarimda bazen siddetli bazen hafif agrilar var.. transferden sonraki gunlerde ilk 3 gun falan belim cok agridi ama artik agrimiyor.. baska bisey olmadi bunlar belirti mi bilmiyorum.. siz transfer oldunuz mu
Benımde 27sı olmuştu ama 0 belırtım var hıc olmadı zaten ben artık umudumj kaybettım

kızlar merhaba 20 eylülde transfer olmuştum 2ekimde 412 çıktı beta 4 eylülde de kan verdim 1134 çıktı inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım sizce yarında kan vermeme gerek var mı
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sen de lucrin Depot kullanmıştın değil mi

Neden vajinal baktırdınız ki çoğu doktor alttan bakmıyor sıkıntıya sokmamak için keşke kabul etmeseydiniz alttan bakmayı

Teşekkür ederim evet 2 kere kullandım sende kullanmıştın değil mi
Evet canım ben de kullandım vallahi umudum daha çok arttı inşallah benimki de pozitif olur
Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ?
bu dönemde tutması için yaptığın bir şey var mı canım

Benımde 27sı olmuştu ama 0 belırtım var hıc olmadı zaten ben artık umudumj kaybettım
Umudunuzu kaybetmeyin hic belirtisi olmayip pozitif olan bi sürü insan var veya belirtisi olup negatif olanlarda.. durum kisiden kisiye degistigi icin bende sevinemiyorum tutmustur diye..

Evet canım ben de kullandım vallahi umudum daha çok arttı inşallah benimki de pozitif olur
Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ?
bu dönemde tutması için yaptığın bir şey var mı canım
İnşallah 5. Gün embriyosuydu 4 gün dinlendim fazla kalkmadım bol su içtim hala içiyorum rahat 4 litre oluyor kabak çekirdeği badem ceviz yedim her gün 1 yumurta yani genelde böyle devam ediyor şimdi ev işleri yapıyorum ama süpürgeyi silmeyi eşim yapıyor sadece yemek yapıyorum çamaşır evi topluyorum o şekilde biraz ayrıntılı anlattım galiba bide ben her gün Meryem süresi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…