2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ve yine yarın 3. Test günü… Hep aynı yerde test vermek mi gerekiyor acaba? Merak ettim.Bu konuda bir fikrim yok. İlkini ve ikincisini sonuç çabuk çıkıyor diye özelde verdim ama onlarda geçirmeye yer arıyor.

transferi negatif olan arkadaşlar ne zaman adet oldunuz?
Ben ilaçları bırakalı 11 gün oldu halâ adet olmadım lekelenmem var 2 gündür ama kanama başlamadı daha

Aynı yerde vermelisiniz evet laboratuvar farkediyormuş benim doktorum öyle söyledi

Merhabalar benim aynı gün içinde iki farklı merkezde farklı sonuç çıktı biri 153 biri 206 o yüzden aynı yerde olmasına özen gösterin bence

Oksapari akşam saat 20:00 de demişlerdi bana, diğerlerine saat vermediler ama.Ben her gün aynı saat aynı dakikada vuruluyorum iğneleri

Kızlar embriyo kaliteniz naisldi. Benim 5. Gün iyi kalite embriyom vardı temmuzda transfer oldum Eylül'de düşük yaptım. Şimdi 5. Gün iki tane orta kalite embriyom var acaba tutar mı kim iyisi olmadıysa orta hiç olmaz diye düşünüyorum

Ben de merak edıyorum devlet hastanesınde mesela nasıl yaptırabılırız? Muayene ıcın randevu bulmak sıkıntı dırekt gıtsek baktırabılıyromuyuz

Hıc oyle dusunmeyın forumda dusuk kalıtede olup da tutan da cok okumustum. Nasıp kısmet ıcınıI ferah tutun ınsAllah guzel sonuclar alırız

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldim ben 20 eylül iki tane birinci kalite 5.gun embriyosu transferi oldum 12. gün yani 1 Ekim'de 561 çıktı HCG bugün yine verdim 1027 çıktı tam iki katı olmamış ama ilk verdigimde saat 16:46 bugün verdiğimde saat 15:00 ondan olabilir mi tam iki katına cikmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…