- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 23
- 42
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.941
Teşekkürler canım transferden sonra uzun yol sıkıntı olmuyor mu ?Merhaba canm ben de Kocaeli'de yaşıyorum ve tüm işlemlerimi İstanbul da yaptık. Dr'um Çağdaş Aslan iyi bir doktor, özel kliniği var araştır istersen.
Yok yok var oksopar çok can yakıcıEnox kullaniyorum cnm vallai farki yok gibi
Evet normal gibi oluyor son adetin ilk günü
çok büyük fark çıkmaz diye düşünüyorumVe yine yarın 3. Test günü…Hep aynı yerde test vermek mi gerekiyor acaba? Merak ettim.Bu konuda bir fikrim yok. İlkini ve ikincisini sonuç çabuk çıkıyor diye özelde verdim ama onlarda geçirmeye yer arıyor.
Benim doktorum bir kaç saatlik yol sıkıntı değil ama daha uzun sürecekse bir gün kalman daha iyi olur demiştiTeşekkürler canım transferden sonra uzun yol sıkıntı olmuyor mu ?
Benide 14 ekimde çağırdı bak sana demiştim korkma pozitifsin diye allahım sağlıkla kavuştursun nerede yaptırmıştınız?14 ekimde kese için çağırdı de beni
Süpermiş çok teşekkür ederimhttps://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/ burdan hesaplayabilirsiniz.
Aynı yerde vermelisiniz evet laboratuvar farkediyormuş benim doktorum öyle söylediVe yine yarın 3. Test günü…Hep aynı yerde test vermek mi gerekiyor acaba? Merak ettim.Bu konuda bir fikrim yok. İlkini ve ikincisini sonuç çabuk çıkıyor diye özelde verdim ama onlarda geçirmeye yer arıyor.
Merhabalar benim aynı gün içinde iki farklı merkezde farklı sonuç çıktı biri 153 biri 206 o yüzden aynı yerde olmasına özen gösterin benceVe yine yarın 3. Test günü…Hep aynı yerde test vermek mi gerekiyor acaba? Merak ettim.Bu konuda bir fikrim yok. İlkini ve ikincisini sonuç çabuk çıkıyor diye özelde verdim ama onlarda geçirmeye yer arıyor.
Alakası yok hergun aynı saatte yapılır istediğiniz saatte yapabilirsiniz saat 8 6 diyr belirtilmez yanlış yönlendirmeyi insanlariCnm progestan dex saat 6dan sonra yapmamı söylemişlerdi oskaparida saat8 de yapıyorum sanada böyle bir bilgi vermeleri lazimdi
Benim doktorum da aynı saatlerde uygulamaya dikkat etsen daha iyi olur demiştiAlakası yok hergun aynı saatte yapılır istediğiniz saatte yapabilirsiniz saat 8 6 diyr belirtilmez yanlış yönlendirmeyi insanlari
Ben de merak edıyorum devlet hastanesınde mesela nasıl yaptırabılırız? Muayene ıcın randevu bulmak sıkıntı dırekt gıtsek baktırabılıyromuyuzVe yine yarın 3. Test günü…Hep aynı yerde test vermek mi gerekiyor acaba? Merak ettim.Bu konuda bir fikrim yok. İlkini ve ikincisini sonuç çabuk çıkıyor diye özelde verdim ama onlarda geçirmeye yer arıyor.
Hıc oyle dusunmeyın forumda dusuk kalıtede olup da tutan da cok okumustum. Nasıp kısmet ıcınıI ferah tutun ınsAllah guzel sonuclar alırızKızlar embriyo kaliteniz naisldi. Benim 5. Gün iyi kalite embriyom vardı temmuzda transfer oldum Eylül'de düşük yaptım. Şimdi 5. Gün iki tane orta kalite embriyom var acaba tutar mı kim iyisi olmadıysa orta hiç olmaz diye düşünüyorum
Ben hep sağlık ocağında verirdim.hastaneyi bilemiyorumBen de merak edıyorum devlet hastanesınde mesela nasıl yaptırabılırız? Muayene ıcın randevu bulmak sıkıntı dırekt gıtsek baktırabılıyromuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?