- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.921
Evet tek embriyoydu bana da yüksek geldi değer 10. Gün için yüksek olması bi sorun çıkarmaz sanırımCok sevındım sızın ıcıntek embrıyomu degerınıznbaya guzel masAllah
Rabbım saglıkla evlatlarınıza kavusmayı nasıp etsın en yakın zamandaAmin teşekkür ederim temenligin için bı nebze olsun içime su serpildi evet genetige gönderdim 100/30 dovn sendurumluydu ama doktorum ve emriyologum bu böyle oldu diye bir sonra rakilerde de olacak diye birşey yok dediler Allah büyük
Merhaba son adet tarihiniz neydi bi de transfer tarihinizGüzel haberlerle dön canim benim keseni gör sonrada kalbini dinle insallah sonra rahatliyosun bende yeni esimle gittim hersey yolunda sükür 8.ci haftamdayim
Amin Allah razı olsun cnmÜ
Rabbım saglıkla evlatlarınıza kavusmayı nasıp etsın en yakın zamandaRabbım sızın ıcın en guzelını verıcektır. Uzuluyoruz endıselenıyoruz ama olanda hayır var bızım ıcın muhakkak kı. Icınız ferah olsun. Bırbırımıze hakkı ve sabrı tavsıye edebılmemız cok guzel
merhaba boş gebelik geciren cogu insada sperm morfolojisinde sorun oldugunu duydum sizinde mi spermde sorun vardı embriyo kaliteniz neydi acaba?Kızlar test günüm 2 gün sonraydı bugün 10. Gün dayanamayıp verdim 406 değerim düşüyormu diye endişe etmiştim yerleşme kanaması ve agrısıymış. Boş gebelik olan transferimde 10. Gün değerim 132 idi bu kez daha yüksek tutunmuş gelişiyor sanırım
Maşallah ne güzel sevindimGüzel haberlerle dön canim benim keseni gör sonrada kalbini dinle insallah sonra rahatliyosun bende yeni esimle gittim hersey yolunda sükür 8.ci haftamdayim
Yapmadım canım daha erken gibiTwst yaptinmi canim?
Benim de gecen transferım malesef 124 tu ancak doktorum ıyı bı deger demıstı ve ıkıncı olcumde daha da duşmustu.oyuzden kımyasal dıye dusunduk.Kızlar 12. Gününde betayı 70-150 arası görüp sonrasında olumsuzluk yaşamamış olan var mı her şeyin yolunda ilerlediği bir gebelik. Kimden duyduysam 12. Gün değerleri böyle düşük çıktıysa sonradan kimyasal gebelik yaşamış veya düşmüş ama 12.günde 300-400leri görenler hep güzel sonuç almış. Deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Siz nasıl bı deneyım yasadınızKızlar 12. Gününde betayı 70-150 arası görüp sonrasında olumsuzluk yaşamamış olan var mı her şeyin yolunda ilerlediği bir gebelik. Kimden duyduysam 12. Gün değerleri böyle düşük çıktıysa sonradan kimyasal gebelik yaşamış veya düşmüş ama 12.günde 300-400leri görenler hep güzel sonuç almış. Deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Merabalar 11 agustos adet tarihim , 29 agustos transferimdiMerhaba son adet tarihiniz neydi bi de transfer tarihiniz
Elbette… Kim kesin birşey diyebilir ki.Nasipte ne varsa o yaşanıyor. Belki bu yaşanılanlar bizi daha güzellerine hazırlıyordur.İçinizi ferah tutun. Stres sizden uzak olsun. Allah hayırlı olanı, gönlünüze göre versinAmin teşekkür ederim temenligin için bı nebze olsun içime su serpildi evet genetige gönderdim 100/30 dovn sendurumluydu ama doktorum ve emriyologum bu böyle oldu diye bir sonra rakilerde de olacak diye birşey yok dediler Allah büyük
Evet bizdede morfolojide sorunu vardı ama spermleri seçerken zaten en iyisini ayrıştırıp morfolojik açıdan iyi olanı seçiyorlar. Boş gebelik olan embriyo 4 AA kalitedeydimerhaba boş gebelik geciren cogu insada sperm morfolojisinde sorun oldugunu duydum sizinde mi spermde sorun vardı embriyo kaliteniz neydi acaba?
150 ydi 2 gün sonra 568 e çıktı çok şükürKızlar 12. Gününde betayı 70-150 arası görüp sonrasında olumsuzluk yaşamamış olan var mı her şeyin yolunda ilerlediği bir gebelik. Kimden duyduysam 12. Gün değerleri böyle düşük çıktıysa sonradan kimyasal gebelik yaşamış veya düşmüş ama 12.günde 300-400leri görenler hep güzel sonuç almış. Deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Amin cnm aminnElbette… Kim kesin birşey diyebilir ki.Nasipte ne varsa o yaşanıyor. Belki bu yaşanılanlar bizi daha güzellerine hazırlıyordur.İçinizi ferah tutun. Stres sizden uzak olsun. Allah hayırlı olanı, gönlünüze göre versin
Eşiniz tüp bebek öncesi takviye vs kullanmış mıydı bizim de spermlerde sorun varEvet bizdede morfolojide sorunu vardı ama spermleri seçerken zaten en iyisini ayrıştırıp morfolojik açıdan iyi olanı seçiyorlar. Boş gebelik olan embriyo 4 AA kalitedeydi
Hayır doktor hiç birşey vermedi sadece yumurtalıkları besledi bizimde en büyük pişmanlığımızdı. Doktorumuzdan memnun kalmadık sonrasında değiştirdikEşiniz tüp bebek öncesi takviye vs kullanmış mıydı bizim de spermlerde sorun var
İnşallah benim de böyle bir artışım olur dua edin olur mu çok endişeliyim150 ydi 2 gün sonra 568 e çıktı çok şükür
Anladım canım bizim gibi erkeklerde hazırlanmalı bu süreçte beslenme vitamin gibiHayır doktor hiç birşey vermedi sadece yumurtalıkları besledi bizimde en büyük pişmanlığımızdı. Doktorumuzdan memnun kalmadık sonrasında değiştirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?