2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ü
Rabbım saglıkla evlatlarınıza kavusmayı nasıp etsın en yakın zamanda Rabbım sızın ıcın en guzelını verıcektır. Uzuluyoruz endıselenıyoruz ama olanda hayır var bızım ıcın muhakkak kı. Icınız ferah olsun. Bırbırımıze hakkı ve sabrı tavsıye edebılmemız cok guzel

Amin Allah razı olsun cnm

Kızlar 12. Gününde betayı 70-150 arası görüp sonrasında olumsuzluk yaşamamış olan var mı her şeyin yolunda ilerlediği bir gebelik. Kimden duyduysam 12. Gün değerleri böyle düşük çıktıysa sonradan kimyasal gebelik yaşamış veya düşmüş ama 12.günde 300-400leri görenler hep güzel sonuç almış. Deneyimlerinizi yazabilir misiniz

merhaba boş gebelik geciren cogu insada sperm morfolojisinde sorun oldugunu duydum sizinde mi spermde sorun vardı embriyo kaliteniz neydi acaba?

Benim de gecen transferım malesef 124 tu ancak doktorum ıyı bı deger demıstı ve ıkıncı olcumde daha da duşmustu.oyuzden kımyasal dıye dusunduk.

Siz nasıl bı deneyım yasadınız

Elbette… Kim kesin birşey diyebilir ki.Nasipte ne varsa o yaşanıyor. Belki bu yaşanılanlar bizi daha güzellerine hazırlıyordur.İçinizi ferah tutun. Stres sizden uzak olsun. Allah hayırlı olanı, gönlünüze göre versin

merhaba boş gebelik geciren cogu insada sperm morfolojisinde sorun oldugunu duydum sizinde mi spermde sorun vardı embriyo kaliteniz neydi acaba?
Evet bizdede morfolojide sorunu vardı ama spermleri seçerken zaten en iyisini ayrıştırıp morfolojik açıdan iyi olanı seçiyorlar. Boş gebelik olan embriyo 4 AA kalitedeydi

150 ydi 2 gün sonra 568 e çıktı çok şükür

Amin cnm aminn

Hayır doktor hiç birşey vermedi sadece yumurtalıkları besledi bizimde en büyük pişmanlığımızdı. Doktorumuzdan memnun kalmadık sonrasında değiştirdik
Anladım canım bizim gibi erkeklerde hazırlanmalı bu süreçte beslenme vitamin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…