• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhabalar,eğer mevcut bir kan pıhtılaşma probleminiz varsa hamilelik boyunca 9 ay +doğumdan sonra ki 40 günlük süreçte kullanılıyormuş.Benim testlerde kan pıhtılaşma problemim var
Merhaba , bana doktorum clexane önerdi ama bunlar pahalı ilaçlar daha önce aldığım enoxlar vardı raporla onları vuruluyorum ama clexane en iyisi demişti doktor. Gebelik boyunca kullanılacak mecbur siz reçeteli mı alıyorsunuz özelden mi ?

Kızlar test günüm 2 gün sonraydı bugün 10. Gün dayanamayıp verdim 406 değerim düşüyormu diye endişe etmiştim yerleşme kanaması ve agrısıymış. Boş gebelik olan transferimde 10. Gün değerim 132 idi bu kez daha yüksek tutunmuş gelişiyor sanırım🥹
Kacinci gun embriyosuydu canim

Bir kere yaptım onu çok fena oldum. Zorladıkça midem iyice yandı sanki araba yolculuğu yapmışım midem kaynar olmuş gbi oldu.
O yüzden sakince geçmesini bekliyorum 😂 bi kaç yiyecek denemeye çalışıyorum iyi gelen bişey bulsam yapışacağım dediğiniz gibi saati belli olmuyo hiç.
Kalp atışı duydunmuuu

Kızlar birşey sormak istiyorum benim aynı merkezde 6 ci denememdi bunlardan 2si tuttu ama kalpleri durdu şimdi düşünüyorum merkez değiştirsem mi yada böyle olupta değiştiren varmı yardımcı olurmusunuz
Çok üzüldüm daha iyi güzellikle bu acı anıları unutursun inşallah. Kaçıncı haftada durmuş kalpleri 🥺

Kacinci gun embriyosuydu canim
Kızlar test günüm 2 gün sonraydı bugün 10. Gün dayanamayıp verdim 406 değerim düşüyormu diye endişe etmiştim yerleşme kanaması ve agrısıymış. Boş gebelik olan transferimde 10. Gün değerim 132 idi bu kez daha yüksek tutunmuş gelişiyor sanırım🥹
Cok sevındım sızın ıcın🌸 tek embrıyomu degerınıznbaya guzel masAllah

Bı carpıntı halsızlık gıbı hıssettım 2 gundur sımdı tansıyonumu olctum 8 6 nabxım da 90 cıktı, boyle bı durum yasayan varmı ılaclar yaparmı

Kızlar birşey sormak istiyorum benim aynı merkezde 6 ci denememdi bunlardan 2si tuttu ama kalpleri durdu şimdi düşünüyorum merkez değiştirsem mi yada böyle olupta değiştiren varmı yardımcı olurmusunuz
Rahat dilseniz degistirin ama güveniyorum diyorsaniz rahatim devam edin Dogru zamani bekliyor demekki canim❤️🤲🏻

Yok ben daha hiç gitmedim cuma gideceğim kese felan da daha hiç görmedim daha ben. Cuma belli olacak herşey inşalah iyidir bebiş 🥰
Güzel haberlerle dön canim benim keseni gör sonrada kalbini dinle insallah sonra rahatliyosun bende yeni esimle gittim hersey yolunda sükür 8.ci haftamdayim❤️🥰

Bu karar sizin seçiminiz.Aynı şekilde bebeğimi kaybetmiştim.Kalbi durdu.10-11 haftalıkken. Merkezle ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü hamile kalabiliyorsunuz.Konu biraz bebeğin genetiğiyle ilgili.Kalp durması sonucu kaybedilen bebeklerin yüzde 90 nının genetik anormalite taşıdığı söylenmişti.Bu bazen çiftlerin genetik sıkıntıları olmasından bazen de annenin pıhtılaşma sorunundan olabiliyor.Onları kontrol ettirmeyi unutmayın.6. Denememdeyim ve hala aynı doktor ve merkezle çalışıyorum. Hamile klabildiğimi bildiğim için sadece embriyolara odaklandım.Şuan iyi gidiyoruz bakalım hayırlısı.Lütfen üzülmeyin. Biliyorum umutlar kayboluyor ilk zamanlar ama inanın hasta bir bebeğin bakımk kadar üzücü ve zor birşey yok.Yine olur.Allah size ve eşinize sağlık versin.Tez zamanda da hayirlisiysa tabiki bir bebekle sizi taclandirsin

Bu karar sizin seçiminiz.Aynı şekilde bebeğimi kaybetmiştim.Kalbi durdu.10-11 haftalıkken. Merkezle ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü hamile kalabiliyorsunuz.Konu biraz bebeğin genetiğiyle ilgili.Kalp durması sonucu kaybedilen bebeklerin yüzde 90 nının genetik anormalite taşıdığı söylenmişti.Bu bazen çiftlerin genetik sıkıntıları olmasından bazen de annenin pıhtılaşma sorunundan olabiliyor.Onları kontrol ettirmeyi unutmayın.6. Denememdeyim ve hala aynı doktor ve merkezle çalışıyorum. Hamile klabildiğimi bildiğim için sadece embriyolara odaklandım.Şuan iyi gidiyoruz bakalım hayırlısı.Lütfen üzülmeyin. Biliyorum umutlar kayboluyor ilk zamanlar ama inanın hasta bir bebeğin bakımk kadar üzücü ve zor birşey yok.Yine olur.Allah size ve eşinize sağlık versin.Tez zamanda da hayirlisiysa tabiki bir bebekle sizi taclandirsin
Amin teşekkür ederim temenligin için bı nebze olsun içime su serpildi evet genetige gönderdim 100/30 dovn sendurumluydu ama doktorum ve emriyologum bu böyle oldu diye bir sonra rakilerde de olacak diye birşey yok dediler Allah büyük 🙏

Back