- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.881
Evet normal gibi oluyor son adetin ilk günüKızlar Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor? Son adetin ilk günümü?
Çıktı mı sonucunuzKızlar bugün test günüm çok umutlu digilim ama hayırlısı bakalım
Moral bozma testi tekrarla sonucu kesin sonuç alırsın 2 güne bir düşünürsen yine %60 lik bir artış var diyebiliriz. Üzülme hiç 2 gün sonra belli olur stres seni dibe çeker anlıyorum seni ama senin artış katlanmista çok kötü durumda degilMerhaba kızlar 20 eylülde çift embriyo transferi yapıldı 5.gün embriyoları
25 eylül beta hcg: 33
27 eylül: 64
2 ekim: 206
Beklenen gibi artmadığı için moralimiz bozuldu doktorumuz 2 gün sonra testi tekrarlamamızı söyledi, moralim oldukça bozuk şu an ağlayıp duruyorum. Benzer durum yaşayan var mı aranızda veya bu konuda tecrübeli olanlar fikir verebilir mi bu tablo çok mu kötü
Moral bozma testi tekrarla sonucu kesin sonuç alırsın 2 güne bir düşünürsen yine %60 lik bir artış var diyebiliriz. Üzülme hiç 2 gün sonra belli olur stres seni dibe çeker anlıyorum seni ama senin artış katlanmista çok kötü durumda degil
Bir kere yaptım onu çok fena oldum. Zorladıkça midem iyice yandı sanki araba yolculuğu yapmışım midem kaynar olmuş gbi oldu.Benimde saatim hiç belli olmuyo bazen akşam bazen kahvaltı sonrası hiç belli olmuyor. Sürekli midem kalkıyo hissi geliyo rahatlamak için gidip çıkarıyorum ben. Kusmasam sürekli kötü olur. Bence sende kötü olunca istifra et rahatlıyosun
https://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/ burdan hesaplayabilirsiniz.Kızlar Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor? Son adetin ilk günümü?
Sindi üzülme bebeğinin olduğumu bil ve dua etİnşallah dediğin gibi oluryarın tekrar test vereceğim umarım sorunsuz ilerler
Ya şartlama kendini belki hiç olmaz prenses hamilelik gecirirsinBende 6. Haftaya girdim suan yok mide bulantısı o yuzden sordum sanırım 6 dan sonra baslıyor
Parmağınızla itiyorsanız öyle şeyler yaşayabiliyorsunuz.Ben ameliyat eldiveni aldım pudrasız.Tavsiye ederim.Kızlar bu progestan fıtıl yanma yapıyormu sızde de
Twst yaptinmi canim?Tamam canım haber veririm
bundan öncesinde kan testi vermiş miydiniz ben 9. gün kan verdim ve negatif çıktı 12. günde kan versem birşey fark eder mi pek sanmıyorum ama sizden öğrenmek istedimKızlar merhaba transfer günüm hariç 12. Gün bugün. Beta hcg 896 çıkmış. Dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo transferiydi
Öncelikle inşallah senin de pozitiftir canım.bundan öncesinde kan testi vermiş miydiniz ben 9. gün kan verdim ve negatif çıktı 12. günde kan versem birşey fark eder mi pek sanmıyorum ama sizden öğrenmek istedim
Anım zaten 12. Gün tüp bebek merkezi kan vermeni istemiştir. İnşallah pozitiftirbundan öncesinde kan testi vermiş miydiniz ben 9. gün kan verdim ve negatif çıktı 12. günde kan versem birşey fark eder mi pek sanmıyorum ama sizden öğrenmek istedim
Çıktı malesef negatif cnmÇıktı mı sonucunuz
Sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah benmde bugun 10. Gunum persembe test günüm bekliyorumKızlar test günüm 2 gün sonraydı bugün 10. Gün dayanamayıp verdim 406 değerim düşüyormu diye endişe etmiştim yerleşme kanaması ve agrısıymış. Boş gebelik olan transferimde 10. Gün değerim 132 idi bu kez daha yüksek tutunmuş gelişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?