2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba kızlar 20 eylülde çift embriyo transferi yapıldı 5.gün embriyoları
25 eylül beta hcg: 33
27 eylül: 64
2 ekim: 206
Beklenen gibi artmadığı için moralimiz bozuldu doktorumuz 2 gün sonra testi tekrarlamamızı söyledi, moralim oldukça bozuk şu an ağlayıp duruyorum. Benzer durum yaşayan var mı aranızda veya bu konuda tecrübeli olanlar fikir verebilir mi bu tablo çok mu kötü

Ay bende mide bulantısı vs de yok ya 11 eylüldü benim de transfer yakın zamanlarız aslında ama iyice paranoyaya bağladım artık. Hayırlısyla şu keseyi bir görseydim . Yarın akşama randevu alıcam bana da dua edin kızlar ya . Herşey yolunda olsun inşallah

Moral bozma testi tekrarla sonucu kesin sonuç alırsın 2 güne bir düşünürsen yine %60 lik bir artış var diyebiliriz. Üzülme hiç 2 gün sonra belli olur stres seni dibe çeker anlıyorum seni ama senin artış katlanmista çok kötü durumda degil

İnşallah dediğin gibi olur yarın tekrar test vereceğim umarım sorunsuz ilerler

Bir kere yaptım onu çok fena oldum. Zorladıkça midem iyice yandı sanki araba yolculuğu yapmışım midem kaynar olmuş gbi oldu.
O yüzden sakince geçmesini bekliyorum bi kaç yiyecek denemeye çalışıyorum iyi gelen bişey bulsam yapışacağım dediğiniz gibi saati belli olmuyo hiç.

Kızlar merhaba transfer günüm hariç 12. Gün bugün. Beta hcg 896 çıkmış. Dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo transferiydi
bundan öncesinde kan testi vermiş miydiniz ben 9. gün kan verdim ve negatif çıktı 12. günde kan versem birşey fark eder mi pek sanmıyorum ama sizden öğrenmek istedim

bundan öncesinde kan testi vermiş miydiniz ben 9. gün kan verdim ve negatif çıktı 12. günde kan versem birşey fark eder mi pek sanmıyorum ama sizden öğrenmek istedim
Öncelikle inşallah senin de pozitiftir canım.
Ben 8. Gün yani cuma günü test vermiştim beta hcg 115 çıkmıştı. Bugün bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum. Belki ikidir. Rabbım hakkımızda hayırlısını verir inşallah.

Kızlar test günüm 2 gün sonraydı bugün 10. Gün dayanamayıp verdim 406 değerim düşüyormu diye endişe etmiştim yerleşme kanaması ve agrısıymış. Boş gebelik olan transferimde 10. Gün değerim 132 idi bu kez daha yüksek tutunmuş gelişiyor sanırım

Kızlar birşey sormak istiyorum benim aynı merkezde 6 ci denememdi bunlardan 2si tuttu ama kalpleri durdu şimdi düşünüyorum merkez değiştirsem mi yada böyle olupta değiştiren varmı yardımcı olurmusunuz

Sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah benmde bugun 10. Gunum persembe test günüm bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…