2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hiç canınızı sıkmayın belirtiler kisiye gore bile degisebiliyor İnşallah güzel haberler alırsınız.Sadece benim dikkat ettiğim hamile kalınca nabiz yükseliyor ölçtünüz mü hiç

Ya işte o kırmızı kanama bana gelişiyo hissi vermiyor sürekli olmadı ya da dış gebelik mi korkusu sarıyor içimi hayırlısyla şu keseyi ve kalbi bir görebilseydik bi tık rahatlıcam. Kahverengi akıntıdan ben de nefret ediyorm sürekli yaşadığımız bir şey olduğu için hayırlıyla bari gebelikte dursa da rahat etsem ne mutlu bence sizin olmaması çok iyi

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahhhBenimde 3. Gün embiyosu sizin tüp bebek yapma nedeniniz neydi
İnşallah sağolun sizinkide inşallah sağlıcakla gelsin ne zaman transfer oldunuz bizim bir sene olmayınca eşimde spermden kaynaklı benimde rahimde perde vardı o yüzden yaptırdık ikinci denemem yarın tekrar kan vericem değerim artması gerekiyor inşallah

Biz 3 senedir istiyorduk doktora gitmiştik ama ilk gittiğimiz bir neden bulamadı 2.gittiğimiz doktor eşimin spermde şekil bozukluğu morfoloji sayı sıkıntısından dolayı tüp bebek önerdi 23 eylülde transfer oldum

İnşallah pozitif sonuç alırsınız kaç tane embriyonuz vardı birde tek mi koydular çift mi

Kızlar Sizde de mide ekşimesi oluyor mu?
Dünden beri var
Dun fazla ilaç içmiştim ama içmeden başlamıştı bu eksime.Belirti felan mi acaba

Çok iyi saglikla kucaginiza alirsiniz İnşallah.Benimde ilk testim olumlu 2 test gunum pazartesi ama stresliyim daha onceki tup bebek deneyiminde düşük olmustu o yuzden sevinemiyorum henüz.
Benım değer düşük cıktıgı için bende sevinemedim yarın daha net bişey cıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…