- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.401
6+1 haftalık benim sizin kaç haftalıksizinki cm olmus masallah hadı daha öndesınız heralde benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+1 haftalık benim sizin kaç haftalıksizinki cm olmus masallah hadı daha öndesınız heralde benden
Bende de var şu gibi akıntı progestan fitil kullanıyorum o yapıyor büyük ihtimalleArkadaşlar benim yoğun şekilde su gibi akıntım oluyor. Normal mi bu ? Aynı şeyleri yaşayanlarınız var mı ?
Bende progesteron fitil kullanıyorum. Teşekkür ederim içim rahatladıBende de var şu gibi akıntı progestan fitil kullanıyorum o yapıyor büyük ihtimalle
Merhabalar.mevcut kan pıhtılaşma sorununuz yoksa belirli bir aya kadar sanırım.benim var kan pıhtılaşma problemim muhtemelen doğuma kadar kullanacağımArkadaslar günaydınlar benm bi sorum olacak bu oksapar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar vuruluyor acaba . Bnm göbeğim mosmor oldu morlukların yakınından yapıyorum iğneyi çekince kanamaya başlıyor. Yapacak yer kalmadı ya
Hayır canm normalde öle bi rahtsızlıgım yok. Göbeğimde acımaya başladı resmen çürüdü artık 30 oldu yaptıgım birde günde iki defa yapıyorum ben oksaparı ekstra progestan kalçadan iğne oluyorum. Progestana alıstım ama oksapar mahvediyor. Yapacak yerim kalmadıMerhabalar.mevcut kan pıhtılaşma sorununuz yoksa belirli bir aya kadar sanırım.benim var kan pıhtılaşma problemim muhtemelen doğuma kadar kullanacağım
Bacaktan ve koldan yapılıyormuş sanırım bir sorun isterseniz doktorunuza canımHayır canm normalde öle bi rahtsızlıgım yok. Göbeğimde acımaya başladı resmen çürüdü artık 30 oldu yaptıgım birde günde iki defa yapıyorum ben oksaparı ekstra progestan kalçadan iğne oluyorum. Progestana alıstım ama oksapar mahvediyor. Yapacak yerim kalmadı
Ben de maalesef Endometriozis ameliyatı yaşadım ama hiç birşeye çözüm olmadı hemen tekrarladı ve yıllardır tedaviler sonuçsuz kaldı üstüne adenomyozis çıktı . Sizin hemen ameliyat sonrası gebelik sağlanması çok iyi olmuş maşallah ben de artık herşeyden çok yorulduğum noktada aldım bu pozitif haberini. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Yıllardır mahvetti bu hastalık beni.be
Ben 9eylul de tüp bebek yaptırmaya giderken bile ağrım vardı hala duzelemedim.yani bu ameliyatı daha çok pozitif sonuç almak için yaptık doktorum bunun bir ihtimaldoğumla düzeleceğini söyledi.tup bebek tedavileri sonucunda hastalığım hızla ilerledi ve bir sene içinde karnımın heryerine ufakta bağırsaklara sıçradı.ameliyatimda en büyüğü kavun kadar kitle çıkarıldı.BeşAyda nasıl bu güne geldim hala inanamiyorum.hala ağrım var bu adenemyozismi endometriozis mi yavrum yerleşiyor omu bilemiyorum.Sadece Allah'ıma yalvarıyorum çok dua ediyorum derdimi kederini sevince dönüştür diyeBen de maalesef Endometriozis ameliyatı yaşadım ama hiç birşeye çözüm olmadı hemen tekrarladı ve yıllardır tedaviler sonuçsuz kaldı üstüne adenomyozis çıktı . Sizin hemen ameliyat sonrası gebelik sağlanması çok iyi olmuş maşallah ben de artık herşeyden çok yorulduğum noktada aldım bu pozitif haberini. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Yıllardır mahvetti bu hastalık beni.
4 Ekim dedi doktor canım ama gerçekten sabırsızlanıyorum artık
Ben de malesef aynı şekilde sürekli kahverengi akıntım var zaten normalde de oluyordu hastalıktan dolayı. Ve bikaç kez kanama da yaşadım . Hep diken üstündeyim . Bende de o belirtiler yok ama 3-4 gündür diyareyim o da korkutuyor beniKese için de aynı gün gidiyoruz.Ben çok korkuyorum.Agrilarim herzamanki ağrılar kasık ağrısı rahim ağrısı.ben de bel ağrısı göğüs hassasiyeti bulanti halsizlik tarzı seyleryok sizde varmı?
Anca çeken biliyor işte bu illeti malesef o ağrılarla günlük hayata uyum sağlamamız bile mucizeBen 9eylul de tüp bebek yaptırmaya giderken bile ağrım vardı hala duzelemedim.yani bu ameliyatı daha çok pozitif sonuç almak için yaptık doktorum bunun bir ihtimaldoğumla düzeleceğini söyledi.tup bebek tedavileri sonucunda hastalığım hızla ilerledi ve bir sene içinde karnımın heryerine ufakta bağırsaklara sıçradı.ameliyatimda en büyüğü kavun kadar kitle çıkarıldı.BeşAyda nasıl bu güne geldim hala inanamiyorum.hala ağrım var bu adenemyozismi endometriozis mi yavrum yerleşiyor omu bilemiyorum.Sadece Allah'ıma yalvarıyorum çok dua ediyorum derdimi kederini sevince dönüştür diye
O yediklerin le alakalı olabilir belki hafta içi bende de olur gibi oldu geçti.bol su iciyorsun dur zaten.gecmesi lazım di.Birde burda pozitif sonuç alan arkadaşlar hep kırmızı kanama geçirdi.siz eminsiniz geliştiğine.ben de sadece 14.gun ufak bir kahve leke o kadar.aynen ben kahverengi lekeyle yaşıyordum o da kesildiÇarşamba ya kdr nasıl dayanacagim kalbim carpiyor sürekli Allah'ım şuan durum ne bilemiyorum.Bu mucizeyi yaşadım devamı da geliyordur inşallah Allahim izniyleBen de malesef aynı şekilde sürekli kahverengi akıntım var zaten normalde de oluyordu hastalıktan dolayı. Ve bikaç kez kanama da yaşadım . Hep diken üstündeyim . Bende de o belirtiler yok ama 3-4 gündür diyareyim o da korkutuyor beni
Insallah güzel sonuclarini alirsin canim benimYarın nasipse kan vereceğim bugün 8 .günüm ve karnımda ağrılar başladı bacaklarımda sızlamalar başladı 2 gündür duygusallık var sanırım yine negatif olucak.5. gün 5aa kalite embriyo transferi olmuştum çok üzgünüm.6 yıldır hiç gebe kalamadım
benım 5 daha sanırım6+1 haftalık benim sizin kaç haftalık
Benimde 6 bende öyle. Ama beklemeye çalışıyoruz bakalım sabırla4 Ekim dedi doktor canım ama gerçekten sabırsızlanıyorum artık
degerlerınız baya yuksek ıkız mıKızlar merhaba, bende 15. Eylulde transferim gerçekleşti, 26. Da test yaptim hcg 1140 çıktı iki gün sonra 2943 cikti. Benim gibi olanlar var mi aranizda? İlaclari nezamana kadar kullaniyoruz?
Bu arada 8. Ve 9. Gun kahverengi lekeler geldi bende de, doktorum iğne ve kan sulandiriciyi biraktirdi, ve proluton iğnesini yazdı, suan onu vurunuyorum her 3 gune bir ve aynı gün kullandigim ilk gün kanama kesildi. Yerlesme kanamasimiydi bilmiyoruz ama doktorum her ihtimale karşı kullanalim dedi.
Cok zor bi süreç o pozitifi görene kadar sizi anlıyorum ama güçlü olun bi sonuç almadan moralinizi bozmamaya çalışın.
İyi düşünün iyi olsun inşallah pozitif olur hayırlı haber verirsinizYarın nasipse kan vereceğim bugün 8 .günüm ve karnımda ağrılar başladı bacaklarımda sızlamalar başladı 2 gündür duygusallık var sanırım yine negatif olucak.5. gün 5aa kalite embriyo transferi olmuştum çok üzgünüm.6 yıldır hiç gebe kalamadım
Moralini yuksek tutun daha sonucu bilmiyorsunuz hemen umutsuzluga kapilmayin.. allahin izniyle belki pozitif olacak.. dogru zaman gelmistir belki de yarin guzel haberlerinizi bekliyorum.. benmde bugun 6. Günüm sabirla bekliyoruz hepimiz icin hayirlisini diliyorumYarın nasipse kan vereceğim bugün 8 .günüm ve karnımda ağrılar başladı bacaklarımda sızlamalar başladı 2 gündür duygusallık var sanırım yine negatif olucak.5. gün 5aa kalite embriyo transferi olmuştum çok üzgünüm.6 yıldır hiç gebe kalamadım