2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Amin canım varmı hissetiğin değişik durumlar varmı benim göğüslerim çok hassas farklıda bişey yaşamıyorum halsizlik birde
Göğüslerimde hassasiyet bende de var canım kasıklarımda ara ara sızılar var gibi hissettriyo kendini .. büyüyoruz teyzesi artık halsizlik oluyor bazende

bu arada pozıtıf görenler çalışmaya devam mı hep ? doktora sordum ücretsiz izin alayım mı diye ama devlet doktoru olunca pek umursamadı gerek yok dedi ama risk herzaman var tabi dedi.Rapor istedim en azından okulda nöbet tutmayım dıye vermedıler ;( ortaokulda nöbet malum cocuklar sureklı kosturmaca halindeler.Haftaya baska doktora baslıcam bakalm onlar ne dıyecek

Günaydın kizlar, prednol tablet 1 er adet 5 gün içtim.Alt kısımda toplam 5 adet yazıyor Sandımki dün de 5 adet içilecek içtim.Hemsireye sordum icilmeyecekti diyor
Nasıl anlamadım ya bisey olmaz diyor ama inşallah olmaz.

çarş günü 4,9 mldi kese bugun 6,5 olmuş ekranda gösterdiler ama fotosunu falan vermediler ben de heyecandan çekemedım ya 10 gün sonra kalp atışı inşallah çok heyecanlı
Merhaba acaba gs yazan yer mi ki 0.73 cm imiş pazartesi günü perşembe gittim 0.97 cm olmuş

Kızlar merhaba sag tarafımda sancı ile uyandım kendi doktorum sehir dısında oldugu için baska bir doktordan randevu alıp gittim transfere göre 4+5 son adete göre 4+2 haftalık görünüyorum doktor baktı keseye burda normal dedi agrıların olabilir dedi ve gönderdi yolk kesesi falan hiç bişe demedi kese boyutunuda demedi ultrason kagıdından anlayanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_4208.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 61
Ben de maalesef Endometriozis ameliyatı yaşadım ama hiç birşeye çözüm olmadı hemen tekrarladı ve yıllardır tedaviler sonuçsuz kaldı üstüne adenomyozis çıktı . Sizin hemen ameliyat sonrası gebelik sağlanması çok iyi olmuş maşallah ben de artık herşeyden çok yorulduğum noktada aldım bu pozitif haberini. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Yıllardır mahvetti bu hastalık beni.

Benimde gelmişti kahverengi gibi bir akıntım.Bazı gebeliklerde oluyormuş bu tarz lekelenmeler.Tabi siz yine de doktorunuza mutlaka sorun her bünye bir değil.Bende kullanıyorum corospin ayreten her gün kan sulandırıcı kullanıyorum yüksek dozda.parçalı gelince ve yoğun olunca korkmamız gerekiyor sanırım

Arkadaşlar benim yoğun şekilde su gibi akıntım oluyor. Yani renksiz. Normal mi bu ? Aynı şeyleri yaşayanlarınız var mı ? 21 Eylül tek transfer. Bugün transfer dahil 9.günün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…