- 13 Eylül 2023
- 246
- 350
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.381
Biz onuda yazdırıyoruz progestan, prulotan, enox bu üçünüde yazıyor karsılıyorBız eczacıya sordugumuzda karsılamıyor dedı ama? Prolutex ıgneden bahsedıyorz degılmı
Göğüslerimde hassasiyet bende de var canım kasıklarımda ara ara sızılar var gibi hissettriyo kendini .. büyüyoruz teyzesi artıkAmin canımvarmı hissetiğin değişik durumlar varmı benim göğüslerim çok hassas farklıda bişey yaşamıyorum halsizlik birde
Çok şükür bu günlerimize rabbim kucağımıza aldığımız günleri kolaylıkla nasip eylesinGöğüslerimde hassasiyet bende de var canım kasıklarımda ara ara sızılar var gibi hissettriyo kendini .. büyüyoruz teyzesi artıkhalsizlik oluyor bazende
Çok şükür bu günlerimize rabbim kucağımıza aldığımız günleri kolaylıkla nasip eylesin
ben serdar oğuza gittim önerebilirim çok ilgili bir hekim ve diğer süreçlerim de ankara tüp bebek merkezinde oldu oradan da memnun kaldımKızlar Ankara da olanlar acaba doktor merkez öneriniz var mı Ankara da tüp bebek için
ben de yok ama sabahları çok aç uyanıyorum sadece o var degısıklıkHadi ya. Bana da psikolojik olabilir felan dediler.
Kalp atışından sonra anca bu tarz belirtiler oluyor diyorlar ama işte her beden farklı demekki bi kaç kokuya var benimde bulantım sanırım.
E daha ne canm bizim gibi sıfırdan başlamayacaksın oda bi umutÇok şükür ki 4 tane daha embriyom var. Onlara tutundum bugün hep
Oda var evet ama ben aşırı halsiz Hissediyorum kendimi tansiyonum ya da şekerim çabuk düşüyor sanırım.ben de yok ama sabahları çok aç uyanıyorum sadece o var degısıklık
Adetin 2.veye .günü gitmeniz gerekiyorArkadaslar merhaba ben 1 defa transfer oldum negatifle sonuclandi 4 ay gecti aradan dondurulmus 1 tane embriyomuz kaldi ben onun icin gidicem ama adetten kac gun sonra gidiliyordu unuttum
Merhaba acaba gs yazan yer mi ki 0.73 cm imiş pazartesi günü perşembe gittim 0.97 cm olmuşçarş günü 4,9 mldi kese bugun 6,5 olmuş ekranda gösterdiler ama fotosunu falan vermediler ben de heyecandan çekemedım ya10 gün sonra kalp atışı inşallah çok heyecanlı
4 Ekim dedi doktor canım ama gerçekten sabırsızlanıyorum artıkSize ne zaman vermişlerdi randevuyu
Ben de maalesef Endometriozis ameliyatı yaşadım ama hiç birşeye çözüm olmadı hemen tekrarladı ve yıllardır tedaviler sonuçsuz kaldı üstüne adenomyozis çıktı . Sizin hemen ameliyat sonrası gebelik sağlanması çok iyi olmuş maşallahHayırlı uğurlu olsun inşallahben Dört ay önce ileri evre endometriozis ameliyatı oldum.ayni anda adenemyozis de olacaktım fakat anında aşırı kanamam olmuş hayatı tehlikeye girmeye başlamışım ve adenemyozis i yapamamislar.su anda rahim arkasında kitlem duruyor.fakat hocamkitle arkada hamilelikte sorun yaratmaz demişti.ama bilemiyorum tabi her dakika dua ediyorum Allah'ım hayirlisiyla kucağımıza almayi nasip et ne diyelim dua edeceğiz bizim de evladımız bu dünyaya sigsin diye
Merhaba acaba gs yazan yer mi ki 0.73 cm imiş pazartesi günü perşembe gittim 0.97 cm olm
sizinki cm olmus masallah hadı daha öndesınız heralde bendenMerhaba acaba gs yazan yer mi ki 0.73 cm imiş pazartesi günü perşembe gittim 0.97 cm olmuş
Benimde gelmişti kahverengi gibi bir akıntım.Bazı gebeliklerde oluyormuş bu tarz lekelenmeler.Tabi siz yine de doktorunuza mutlaka sorun her bünye bir değil.Bende kullanıyorum corospin ayreten her gün kan sulandırıcı kullanıyorum yüksek dozda.parçalı gelince ve yoğun olunca korkmamız gerekiyor sanırım7.gunde camurumsu leke gelmiş hafif iplik gibi bir şey de vardı hafif ağrı da var normal mi acaba ya ben de yarın sabah soracağım normal diyecekler büyük ihtimalle pembeye dönerse mi korkmaliyiz ? Coraspirin ve enox iğne kan sulandiricilari kullaniyorum hergun bir de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?