- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.821
Benim kanama devam etmedi sadece o gece geldi.Sizinle çok benzer gidiyoruz ya beni baş ağrısı beni 3 gündür mahvediyor. Bir de bugün baya kahverengi kanamaya dönük akıntım geldi. Sivilce vs de çıktı tüm regl belirtilerim var yani . Bunlar hep ben regl olduğumda olurdu. Kanı bekliyorum direnip ama umudum da kalmadı pek . Yarın kalbim nasıl kaldıracak sonuca bakmayı bilmiyrom . Benim de 4. Denemem çünkü
Canım senin nasıl gidiyor kaçıncı günündesin beta öğrendin mi?Yaa maşallah ne güzel
Yapmadım canm yarın da en iyi ihtimal akşam veririm kan testiniBenim kanama devam etmedi sadece o gece geldi.
Regl ağrılarımda yok çok şükür yarın erkenden test vereceğim güzel düşün sende güzel olsun inşallahhiç test yapmadın dimi?
İnşallah güzel olur her şey yarın güzel haberleri alırız inşallahBenim kanama devam etmedi sadece o gece geldi.
Regl ağrılarımda yok çok şükür yarın erkenden test vereceğim güzel düşün sende güzel olsun inşallahhiç test yapmadın dimi?
Sağ olun var olunOlsun hiç önemi yok sağlıkla olsun inşallah. Biz Eylül grubuna aldık kabul ettik siziboşverin oralar sessizdir şimdi
Pozitif olduğumu öğrendiğimde gelmişti ilk sonra bayadır yoktu . Son 3 gündür geliyorKahverengi akıntı ne zamandan beri geliyor acaba ?
Maşaallah çok sevindimkızzzlarbugün transferin 19. Günü . Kesemi gördüm
Benim de yarın kan günüm ama bugün çok geliyor da bir de benim hep normalde hep adet başlayacağı zaman böyle kahverengi gelir öncesinde bilemedim o yüzden sordum . Teşekkür ediyorumPozitif olduğumu öğrendiğimde gelmişti ilk sonra bayadır yoktu . Son 3 gündür geliyor
Ben Salı baktırdım en son yani dün oluyorCanım senin nasıl gidiyor kaçıncı günündesin beta öğrendin mi?
Evet ilaçlar ve hareketsizlik yapıyor.Zeytinyagini icmeyi bi denerim. Tesekkur ederim tavsiye icinbende gecen sefer olmamisti kabizlik bu sefer oldu. Cogu kiside oluyor galiba.
Yaaa benimde 7sene sonraçok şükür bin şükürRabbim hepimize sevinmeyi nasip etsin 8 sene sonra bu duyguyu yaşayabilmek çok fazlaca güzel
Hadi insallah yarin güzel haberlerle gel canim benim Eabbim kalbine göre versin kavus melegineYok ben transferden sonra sadece beta kontrolü için kan verdim bunun dışında doktora hiç gitmedim yarın ilk kez gidicem inşallah. Ben uygulamaya gebelik haftamı transfer günüme göre girmiştim eğer son reglime göre hesaplardam bende bir hafta ileri bir tarihi görüyorum çünkü transferim rahim kalınlığım istenilen ölçüde olmadığından bir hafta ertelenmişti o farkta ordan gelmiş oluyorbakalım hayırlısı inşallah kese falan görürüz çok çok heycan yaptım ya Allahım güldürsün yüzümüzü inşallah
Değerim 34 e düşmüş . Zaten adet olacak gibiyim . 55-77-64 -34 ..Benim değerim 37 ye düştüğü halde ilaca devam dendi
Insallah canim güzel haberler almak nasip olsunKızlar iyi akşamlar bende bugün transfer oldum inşallah bebeğim tutunur
Tekrar dondurulmus embriyolarin varmi canim ? Hic durma devam tabiki bu yolda cok yipraniyoruz tabiki hattinden fazla yoruluyoruz ama sonucu herseye deger ElhamdullillahDeğerim 34 e düşmüş . Zaten adet olacak gibiyim . 55-77-64 -34 ..
Bol su içiyorum zaten lavabo için git gel baya yapıyorum mecburenInsallah canim güzel haberler almak nasip olsunbol bol su ic dinlen yürü hareketsiz kalma.
Bugun 11. Gun hafif kanama oldu üzüldüm regl gunum normalde tutmamış olabilşrmi yerleşme kanaması daha önce olması gerekmezmi tşk cevabınız içinİnşallahRabbim büyük
Sağlıkla ilerlesin inşallahBen Salı baktırdım en son yani dün oluyor
Onun artışını iyi gördüler başka baktırmaya ihtiyaç duymadılar. Ultrason tarihi verdiler işte. Ama ben cuma bi aile hekiminde vermeyi düşünüyorum. P şekilde şimdilşk
Sizin ilk degeriniz neydi ? Kactan düştüBenim değerim 37 ye düştüğü halde ilaca devam dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?