- 13 Eylül 2023
- 227
- 311
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.841
42 den düştü yarın tekrar çağırdılarSizin ilk degeriniz neydi ? Kactan düştü
Benimde adet öncesi öyle gelirdi o yüzden çok korkmuştum . Ama şuan lık bir sorun çıkmadı . Rabbim seni de sevindirsinBenim de yarın kan günüm ama bugün çok geliyor da bir de benim hep normalde hep adet başlayacağı zaman böyle kahverengi gelir öncesinde bilemedim o yüzden sordum . Teşekkür ediyorum
İnanın kaliteye takılmayın kötü kalite olanlar bile tutunuyor Rabbim ol der olur belkıde vaktı degıldı guzel dusunelım guzel olsun emınım bırgun cok guzel bır anne olacaksınız umudunuzu kaybetmeyin ve asla vazgecmeyin sabır..42 den düştü yarın tekrar çağırdılarbu ikinci transferimdi 5aa embriyoydu iki transferde çift embriyoydu ilki direk negatif oldu rahim de kalınlaşma olmamıştı fazla bu seferde işte kimyasal olacak gibi görünüyor
Çok şükür 9 yaşında kızım var anneliği nasip etti Rabbimİnanın kaliteye takılmayın kötü kalite olanlar bile tutunuyor Rabbim ol der olur belkıde vaktı degıldı guzel dusunelım guzel olsun emınım bırgun cok guzel bır anne olacaksınız umudunuzu kaybetmeyin ve asla vazgecmeyin sabır..
Amiiiin. Hepimizinki inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
11. Gun hafif pembe akıntı oldu yerleşme olabilşrmi yoksa adetmi başlayacak moralim bozukİnşallahRabbim büyük
Hic tatmayanlarda var o duyguyu bunada şükürÇok şükür 9 yaşında kızım var anneliği nasip etti Rabbimevet canım herşeyin bi vakti zamanı var demekki 14 embriyomuz var nasip olursa tekrar deneriz şu an ne olur ne yaparız hiç bilmiyorum
Benim çıkmıştı ama önermiyorum yani bende dahil negatif görsem moralim bozulurdu biliyorum. O yüzden sizde en garanti 7.8. Gün yapın yapmak isterseniz.Kızlar 5.ci gün embriyosu 6 gün test yapsam erken mi olur pozitif gören var mı
Siz n’aptınız tekrar test verdiniz miKizlar dün bthcg 12 idi bugün 10 a düşmüş merkezi aradım hala umut var 2 gün sonra test yapın ilaçlara devam dedi böyle biseyle karşılaşan varmi
Çok merak ediyorum ama üzülürüm negatif çıkarsa biliyorumBenim çıkmıştı ama önermiyorum yani bende dahil negatif görsem moralim bozulurdu biliyorum. O yüzden sizde en garanti 7.8. Gün yapın yapmak isterseniz.
Ama moral bozmayacaksanız yapın idrarda negatif olup kanda pozitif çok bar çünkü
O zaman yapmayın bence. Bekleyin.Çok merak ediyorum ama üzülürüm negatif çıkarsa biliyorum
Hayir canim benimde 19.cu günümde kahve lekelenmeler geldi gecmisti fakat dün ara ara yine oldu korkmamam gerektigini yerlestigini soyledi doktorum ve 12.ci haftaya gelene kadar böyle ara ara olurmus ta hic endiselenmeBugun 11. Gun hafif kanama oldu üzüldüm regl gunum normalde tutmamış olabilşrmi yerleşme kanaması daha önce olması gerekmezmi tşk cevabınız için
Kacinci gününüz kan vermeye az kaldiysa bekleyin hic yapmayin bos yere üzmeyin kendiniziÇok merak ediyorum ama üzülürüm negatif çıkarsa biliyorum
Lütfen yapmayın moral bozmak stres olmaktan baska bişey olmaz bebeğinizi bu sekılde üzmeyin erken test sonuc vermez gününüzü bekleyin sabır edın bol bol dua edınKızlar 5.ci gün embriyosu 6 gün test yapsam erken mi olur pozitif gören var mı
E enerciiiiiİnanın kaliteye takılmayın kötü kalite olanlar bile tutunuyor Rabbim ol der olur belkıde vaktı degıldı guzel dusunelım guzel olsun emınım bırgun cok guzel bır anne olacaksınız umudunuzu kaybetmeyin ve asla vazgecmeyin sabır..
Günaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kezkan falan da vermeye gerek kalmadı r
Günaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kezkan falan da vermeye gerek kalmadı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?