2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınn ikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Haftanız kaç acaba yarın ben de gidicem doktora kese görebilir miyiz bilmiyorum

Sizinle çok benzer gidiyoruz ya beni baş ağrısı beni 3 gündür mahvediyor. Bir de bugün baya kahverengi kanamaya dönük akıntım geldi. Sivilce vs de çıktı tüm regl belirtilerim var yani . Bunlar hep ben regl olduğumda olurdu. Kanı bekliyorum direnip ama umudum da kalmadı pek . Yarın kalbim nasıl kaldıracak sonuca bakmayı bilmiyrom . Benim de 4. Denemem çünkü

Selam kızlarrr
Benim transfer tarihim 28 Eylül olarak belirlendi.
Bugünkü rahim kalınlığım 11 mm.
23 eylülden itibaren progesteron fitile başlayacağım.
Bu zamana kadar Cyclo isimli ilacın beyazlarını sabah akşam içmiştim
Ben 21-22 sinde transfer olurum diyordum ama Eylülün baya bir sonuna kaldım yavaştan Ekim grubuna kaçayım

ben de normalde hiç sivilce olmazdı alnım isilik gibi oldu resmen dudaklrım uçuk ayaklarım donuyor pozitif cıktı sızın de belkı belirtidir

Kizlar selam. Ben 18i sabahi transfer oldum. 2 gundur kabak, semizotu kayisi vs. beslendigim halde tuvalet sorunum var. Doktorum duphalac verdi ama ne kadar icecegimi soylemedi, kullananiniz var mi acaba kac ml icsem bilemedim.

Olsun hiç önemi yok sağlıkla olsun inşallah. Biz Eylül grubuna aldık kabul ettik sizi boşverin oralar sessizdir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…