- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.861
Günaydın aynı ilaçları bende kullanıyorum normal kanaman değildir belkiGünaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kezkan falan da vermeye gerek kalmadı resmen
Çok üzüldüm canım aratmadan tedavisiz bişekilde nasip etsin AllahımGünaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kezkan falan da vermeye gerek kalmadı resmen
aminnn canım sağlıkla kucağına aldırsın Rabbim herkese bu günlerde gelir geçer unutulur . İmtihan dünyası hepimizin imtihanı farklı herkes güzel sonuçlar alır inşallah@enerciiiiilunalucy
Gercektende kizlar kaliteye ona buna suna bakmiyo Rabbimin bi zamani En dogru zamanda seni buluyor. Benim 4.cu denemem hepsi son kalite olustu cok sükür ama bi türlü sebebsizce tutunamiyordu. Doktorum artik sasti kaldi. Rabbim ol dedigi zaman oluyor bolca Sabir Cokca Duâ kizlar.Rabbim Yar ve Yardimciniz olsun , Sevdigi kullarindan Eylesin bizleride
Öyle düşünmeyin bildiğim kadarıyla adet ilaçlar kullnıldığı için görülmez. Bi danışın bence doktorunuzaGünaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kezkan falan da vermeye gerek kalmadı resmen
Benim son 2 gün aynıydı koyulugu testin aralığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Koyulur için yani .Benim transferimin 10 Günü ilk günü saymazsam 9 gün oldu 3 gündür her sabah test yapıyorum silik çıkıyor hep neden yükselmiyor bu durumu yaşıyan varmı
Sizin kaçıncı gün oldu transferiniz olumsuzluğa kapılmayınBnm yarin kan gunum bu sabah dayanaamdim idrar testi yaptim 3.gun embruyosu ama negatif cikti bu da olmadi sanirim
11 eylulde 3.gun embriyosu transfer olmustu hayirlisi olsun diyelim artikSizin kaçıncı gün oldu transferiniz olumsuzluğa kapılmayın
Yaşadığımız bu süreç hergün farklı bişey gösteriyor vücudumuza üzülmeyin 2 gün sonra tekrar verin bence rabbim gönlümüze göre versin11 eylulde 3.gun embriyosu transfer olmustu hayirlisi olsun diyelim artik
Evet sabah yaptım erken gebelik testi ama negatif biliyodum olmadığını.karamel Latte canım test yaptın mı 5. Günün bugün sanırım.
Yarin kan vericem sabah idrar yaptimYaşadığımız bu süreç hergün farklı bişey gösteriyor vücudumuza üzülmeyin 2 gün sonra tekrar verin bence rabbim gönlümüze göre versin
Heralde ne zaman pes edip bırakırsak aklımızdan çıkarırsak o zaman olacak belki de ,eczacım 8 sene tüp bebekle uğraştım olmadı ,artık maddi manevi yorulup vazgeçmiştim ,bıraktım pes ettim ,ondan sonra kendiliğinden oldu demişti ,çok üsteleyince bazen olmuyor demekki@enerciiiiilunalucy
Gercektende kizlar kaliteye ona buna suna bakmiyo Rabbimin bi zamani En dogru zamanda seni buluyor. Benim 4.cu denemem hepsi son kalite olustu cok sükür ama bi türlü sebebsizce tutunamiyordu. Doktorum artik sasti kaldi. Rabbim ol dedigi zaman oluyor bolca Sabir Cokca Duâ kizlar.Rabbim Yar ve Yardimciniz olsun , Sevdigi kullarindan Eylesin bizleride
Üzülmeyin kıyamam İnsallah güzel haberler alırsınız bişeyler içmişmiydiniz svı içmekte etkiliyormuş yada fitil kullandınızmı oda bozuyormuşYarin kan vericem sabah idrar yaptim
Yok canim sabah ilk idrarimla yaptim gece fitlim var onu attim ama 12 deydi nasip boyleymis yarin kanda da degisiecegni sanmiyorum hayirlisi olsunÜzülmeyin kıyamam İnsallah güzel haberler alırsınız bişeyler içmişmiydiniz svı içmekte etkiliyormuş yada fitil kullandınızmı oda bozuyormuş
Evet transfer olunca lütfen stres yapmayın yanlız kalmayın yanınızda bır arkadas kardes anne bısey olsun kafanızı dagıtacak ınsanlar yada hobı boya yada baska meskaleler bulun sürekli düşünmek strese yol acıyor kafaya takmamak herseyi Allaha bırakmak gerekıyor zaten ne yaparsanız yapın olcagın önüne gecemezsınız olcagı varsa olurHeralde ne zaman pes edip bırakırsak aklımızdan çıkarırsak o zaman olacak belki de ,eczacım 8 sene tüp bebekle uğraştım olmadı ,artık maddi manevi yorulup vazgeçmiştim ,bıraktım pes ettim ,ondan sonra kendiliğinden oldu demişti ,çok üsteleyince bazen olmuyor demekki
Bnmde aynıBenim transferimin 10 Günü ilk günü saymazsam 9 gün oldu 3 gündür her sabah test yapıyorum silik çıkıyor hep neden yükselmiyor bu durumu yaşıyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?