2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Günaydın aynı ilaçları bende kullanıyorum normal kanaman değildir belki

Çok üzüldüm canım aratmadan tedavisiz bişekilde nasip etsin Allahım ama kanama olup devam eden gebelikler çok duydum hastaneye gittiniz mi en azından bi testinizi verseniz içiniz daha rahat olurdu

aminnn canım sağlıkla kucağına aldırsın Rabbim herkese bu günlerde gelir geçer unutulur . İmtihan dünyası hepimizin imtihanı farklı herkes güzel sonuçlar alır inşallah

Öyle düşünmeyin bildiğim kadarıyla adet ilaçlar kullnıldığı için görülmez. Bi danışın bence doktorunuza

Benim transferimin 10 Günü ilk günü saymazsam 9 gün oldu 3 gündür her sabah test yapıyorum silik çıkıyor hep neden yükselmiyor bu durumu yaşıyan varmı

Heralde ne zaman pes edip bırakırsak aklımızdan çıkarırsak o zaman olacak belki de ,eczacım 8 sene tüp bebekle uğraştım olmadı ,artık maddi manevi yorulup vazgeçmiştim ,bıraktım pes ettim ,ondan sonra kendiliğinden oldu demişti ,çok üsteleyince bazen olmuyor demekki

Üzülmeyin kıyamam İnsallah güzel haberler alırsınız bişeyler içmişmiydiniz svı içmekte etkiliyormuş yada fitil kullandınızmı oda bozuyormuş
Yok canim sabah ilk idrarimla yaptim gece fitlim var onu attim ama 12 deydi nasip boyleymis yarin kanda da degisiecegni sanmiyorum hayirlisi olsun diger arkadaslarim pozitifi gorurler insaAllah

Evet transfer olunca lütfen stres yapmayın yanlız kalmayın yanınızda bır arkadas kardes anne bısey olsun kafanızı dagıtacak ınsanlar yada hobı boya yada baska meskaleler bulun sürekli düşünmek strese yol acıyor kafaya takmamak herseyi Allaha bırakmak gerekıyor zaten ne yaparsanız yapın olcagın önüne gecemezsınız olcagı varsa olur En buyuk şey dua ve sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…