- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.801
Amin insallah masallah canim Rabbim kalbini duymayida nasip eylesinHadi inşaallah yarın tam 5 hafta olacak nasip olursa hepimiz kucağımıza alırız inşaallah sağlıklıca
Benim değerim 37 ye düştüğü halde ilaca devam dendibence keske ilacları bırakmasaydınız daha once de yazdıgım gıbi düşüp tekrar cıkanı hamılelıgı devam edenı gördum ıyıce dusmeden baska bo doktora mı gorunsenız
Sabah ve akşam bir ölçek içebilirsiniz demişlerdi banaKizlar selam. Ben 18i sabahi transfer oldum. 2 gundur kabak, semizotu kayisi vs. beslendigim halde tuvalet sorunum var. Doktorum duphalac verdi ama ne kadar icecegimi soylemedi, kullananiniz var mi acaba kac ml icsem bilemedim.
Benim de var sabah aç karnına kayısı kompostosu yapıp içiyorum iyi geliyorKizlar selam. Ben 18i sabahi transfer oldum. 2 gundur kabak, semizotu kayisi vs. beslendigim halde tuvalet sorunum var. Doktorum duphalac verdi ama ne kadar icecegimi soylemedi, kullananiniz var mi acaba kac ml icsem bilemedim.
Bir olcek derken olcek kabinin ustunde ml’ler yaziyor. ml’ye bakmadan tam mi dolduruyordunuz olcegi? Fazlaymis gibi geldi bana o kadar, korktumSabah ve akşam bir ölçek içebilirsiniz demişlerdi bana
Ben kullanıyorm sabah ve gece yatmadan 1 ölçek iç içindeki ölçekle.Kizlar selam. Ben 18i sabahi transfer oldum. 2 gundur kabak, semizotu kayisi vs. beslendigim halde tuvalet sorunum var. Doktorum duphalac verdi ama ne kadar icecegimi soylemedi, kullananiniz var mi acaba kac ml icsem bilemedim.
Ben de aksamdan 3 gun kurusu koyuyorum suya. Sabah hem suyunu iciyorum hem tanelerini yiyorum. Ama bu sefer ise yaramadi. Bir de ustune cok fena reflu tuttu. Yemek borusu ve bogazim yara gibi aciyorBenim de var sabah aç karnına kayısı kompostosu yapıp içiyorum iyi geliyor
Zeytinyagini icmeyi bi denerim. Tesekkur ederim tavsiye icinBen kullanıyorm sabah ve gece yatmadan 1 ölçek iç içindeki ölçekle.
Kefir ve zeytinyağı iç yatmadan yine ben öyle yapıyorum
Yaaa hepimizde böyle güzel görüntüler olsun inşallahhhkızzzlarbugün transferin 19. Günü . Kesemi gördüm
Rabbim hepimize bu ultrason kağıdıyla evlerimize gitmeyi nasip etsinYaaa hepimizde böyle güzel görüntüler olsun inşallahhh
Yaaa masallah gözün aydin canim benimmkızzzlarbugün transferin 19. Günü . Kesemi gördüm
O bendede oluyo canim ara ara kahve lekelenme o 12.ci haftaya kadar olurmus ara ara korkma dedi benim doktorumRabbim hepimize bu ultrason kağıdıyla evlerimize gitmeyi nasip etsinKahverengi akıntım sürekli geliyor . Çok korktum ama kanama alanı yok eski adet kanı geliyor olma ihtimali yüksek dediler. İçim ferahladı keseyi görünce
Bin maşallah canım.kızzzlarbugün transferin 19. Günü . Kesemi gördüm
Degerlerin cok yüksek masallah kesen göründümüydü canimKızlar selam 13.gün değerim en son 5453tüyarına kadın doğum randevusu buldum devlette transfer sonrası 16.günüm oluyo yani 5+0 oluyo kullandığım uygulamaya göre. Ne olacak nasıl olacak çok merak ediyorum
ben de normalde hiç sivilce olmazdı alnım isilik gibi oldu resmen dudaklrım uçuk ayaklarım donuyor pozitif cıktı sızın de
Kahverengi akıntı ne zamandan beri geliyor acaba ?Rabbim hepimize bu ultrason kağıdıyla evlerimize gitmeyi nasip etsinKahverengi akıntım sürekli geliyor . Çok korktum ama kanama alanı yok eski adet kanı geliyor olma ihtimali yüksek dediler. İçim ferahladı keseyi görünce
Yok ben transferden sonra sadece beta kontrolü için kan verdim bunun dışında doktora hiç gitmedim yarın ilk kez gidicem inşallah. Ben uygulamaya gebelik haftamı transfer günüme göre girmiştim eğer son reglime göre hesaplardam bende bir hafta ileri bir tarihi görüyorum çünkü transferim rahim kalınlığım istenilen ölçüde olmadığından bir hafta ertelenmişti o farkta ordan gelmiş oluyorDegerlerin cok yüksek masallah kesen göründümüydü canim
Ben pazartesi kese icin gitmistim transferden 21.ci günümde yeni 5 haftalik olmussun dedi bana doktorum canim , o uygulamalar yanlismis benide hep 6 hafta filan die gösteriyodu
Yaa maşallah ne güzelkızzzlarbugün transferin 19. Günü . Kesemi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?