• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bız bu akşamdan yaptık testi cunku eşimin işi geregı yarın işi var diye tek vermek istemedik testimin sonucu pozitif kızlar Allah hepimizin kucagını doldursun 🤲🏻❤️ demekki belırtılerım dogruymus 😊 en cokta gogsumde cıkan damarlar sızlama ve kasık agrısı batmalar şükürler olsun rabbime 🤲🏻
Kızlaaarr 8 eylülde çift embriyo transfer olmuştum benim 20 Eylül test günümdü yani bugün ben 19 Eylül gece saat 23 00 da dayanamayıp kan verdim veee değerimm 1264🥹🧿💜 çok heyecanlıyımmm rabbim isteyen dileyen herkese en güzelini en iyisini en sağlıklısını versinnn
Değerim nasıl kızlar sizce çoğul gebelik olma ihtimali var mıı🤭😍💜
Pozitif gören canlar hayırlı uğurlu olsun sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza da alın inşallah 🙏🏻🥰

Canımmm ❤️ biliyorum , olana kadar deneyeceğim. Ne kadar uzulsem de hala umudum var.

Sen nasılsın kan testi verdin mi🤗
Ben verdim değerim çoğul gebelik seviyesinde geldi. Ama dün kahverengi lekelenmem oldu devam edip kırmızı olcak diye aklım çıkıyor. Rabbim tamamına erdirsin hepimizi. Güzel kardeşim benim ♥️

Allah’ım razı olsun ♥️ Ben 2020 yılında 25 yaşında öğrendim. Gençlerde çok nadir olan bir türdü. Radyoterapi artı kemoterapi ve ameliyat oldum. Hamd olsun diyorum. Bugünleri görmek benim için mucize. Asla tam eskisi gibi olunmuyor ama hastalık peygamber imtihanıdır diyip kalbimi teselli ediyorum. Rabbim anneciğine sağlık sıhhat afiyet versin 🌸 Kaçıncı evre bu arada?
Bende yumurtalık kanseri geçirdim evre 3 😇

Geçmiş olsun öncelikle. Mesanenize kan gitme durumunuz düzeldi mi bir sorununuz olmadan transfer yapıyorlardır inşallah ağrınız sızınız yoktur umarım.
Transfer acılı birşey değil. İdrara sıkışık oluyorsunuz uyanık bir halde muayene eder gibi embriyoyu size transfer ediyorlar.
Kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden.fakat
Geçmiş olsun öncelikle. Mesanenize kan gitme durumunuz düzeldi mi bir sorununuz olmadan transfer yapıyorlardır inşallah ağrınız sızınız yoktur umarım.
Transfer acılı birşey değil. İdrara sıkışık oluyorsunuz uyanık bir halde muayene eder gibi embriyoyu size transfer ediyorlar.
kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden. Ama şu transfer öncesi kullanılan ilaçlar inanılmaz bulantı yapıyor bende ve kusamama fobim var.bugün transfer nasıl olcam bilmiyorum.herkeste bulantı yapıyor mu ki.çok kötü hissediyorum

transfer bu uzun yolculuğun en kolay işlemi inanın bende çok korkarak gittim inanın hiç bişey hissetmedim simir testi verdiyseniz onun aynısı korkulacak hiç bişey yok 🥰hayırlı olsun şimdiden rabbim hepimizin kucağını doldursun
Merhaba.hormon ilaçları bende çok bulantı yaptı.sizde de oldu mu.bide kusamama fobim var benim.bu halde nasıl yaptırcam bilmiyorum.

kızlar gunaydın 11 eylul transferı olarak ılk gunu saymadan 9.gunum erken gebelık yaptım az once ovıtrelle ıkı haftanoncr carsambaydı heralde pozıtıf dı mı hıc belırtım yoktu ama.bes dakıka ıcınde boyle oldu basta sılıktı ama

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 53
Rabbim annenizi sizlere bağışlasın 🤍 Baya erken farketmiş şükürler olsun ben farkettiğimde 3. evreydi ve 5 cm büyüklüğünde bir tömür vardı. 7 mm için koruyucu kemo verirler en fazla o da daha hafif oluyor. Benim 16 cm rektum ve bağırsaktan aldılar açıkçası hayat kalitem sıfır bile olmayacak kadar kötü olabiliyor ama iyi günlere sarılıyorum. Umut ediyorum ilk teşhis alınca yaşaman mucize yaşasan bile çocuğun asla olamaz deniliyordu. Ama hamd olsun yendim şimdide diğer mucizem için savaşıyorum 🤍🎈
Aminnn canım benimm, zor günler geride kalmış inşallah şimdi Allahım daha güzel günler göstersin ,2. mucizeyi yaşatsın ,göz aydınlığı bi bebiş versin sana aminnn🤲🏻ben hissediyorum olacak 🤲🏻😍

kızlar gunaydın 11 eylul transferı olarak ılk gunu saymadan 9.gunum erken gebelık yaptım az once ovıtrelle ıkı haftanoncr carsambaydı heralde pozıtıf dı mı hıc belırtım yoktu ama.bes dakıka ıcınde boyle oldu basta sılıktı ama
Var var bence hayırlı olsun 🤲🏻😊 darısı bize inşallah 🤲🏻

Kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden.fakat

kanamam geçti operasyon geçirdim bu yüzden. Ama şu transfer öncesi kullanılan ilaçlar inanılmaz bulantı yapıyor bende ve kusamama fobim var.bugün transfer nasıl olcam bilmiyorum.herkeste bulantı yapıyor mu ki.çok kötü hissediyorum
Yani yan etkilerde vardır mutlaka. Psikolojik olarakra etkilenmiş olabilirsiniz artık bide.

Back