• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

seni de hamile gibi hissediyorum had bismillah kötü düşünmek yok bir gece yaptın olumsuz ikincisi silik çıktı dıyorsun cumaya pozıtıflesecek ınsallah 🤗 ya da kan mı verecektın bugun dua eedecgım şimdi sana bol bol 🤗❤️
Sağol canım ama silik bile degil gözle zor gözukuyor kuruma cizgisi gibi... valla bende sok oldum olmayınca olmuyor demek ki:(

Arkadaşlar forumu okuyorum ara ara da dün akşam bir şey oldu çok moralim bozuldu size danışmak istedim transferimin 7 günü gece kalktık wc den dönerken yatağın üzerinde hafif sendeledim sabah kalktığımda çok afedersiniz 2 damla kan gördüm hiç böyle bir durum yaşayan varmıdır doktoruma bilgi verdim takip edelim artarsa yada devam ederse haberim olsun dedi ama çok moralim bozuldu o kadar dikkat ediyorum ki nasıl bu başıma geldi halen şoktayım sakınan göze çöp batıyormuş cidden hiç böyle birşey yaşayan oldumu acaba duyduğunuz ?

Sağol canım ama silik bile degil gözle zor gözukuyor kuruma cizgisi gibi... valla bende sok oldum olmayınca olmuyor demek ki:KK43:
Başka embriyon var mıydı ,ben bu sefer doğal transfer düşünüyorum bi tane kaldı ,onda da tutmazsa tüp bebek defterimi kapatıyorum ,elimi ayağımı çekicem her yerden unutmaya çalışıcam

Ben verdim değerim çoğul gebelik seviyesinde geldi. Ama dün kahverengi lekelenmem oldu devam edip kırmızı olcak diye aklım çıkıyor. Rabbim tamamına erdirsin hepimizi. Güzel kardeşim benim ♥️
kacıncı günde kac geldı ben de sonux beklıyprım ıkısı de tutundu mı dıe ;( bugun transfer dahil 10.günüm kaclarda olması lazım ıkız ıcın

Hayır canım yok senin kaçıncı denemendi
Benim bi aşılama, 1. Tüp bebekte embriyolar 5. Güne gidemedi, transfer iptal oldu, 2. Tüp bebeğim şimdi 2 tane 5. Gün embriyosu oldu ,kalitesi şuankinin iyiydi ama 7. Gün negatif gördüm ,hevesim kırıldı ,cuma günü bide kanda baktırıcam , senin durumun nasıl kaçıncı tedavin

Benim bi aşılama, 1. Tüp bebekte embriyolar 5. Güne gidemedi, transfer iptal oldu, 2. Tüp bebeğim şimdi 2 tane 5. Gün embriyosu oldu ,kalitesi şuankinin iyiydi ama 7. Gün negatif gördüm ,hevesim kırıldı ,cuma günü bide kanda baktırıcam , senin durumun nasıl kaçıncı tedavin
neden 5.beklıyorlar ki ? yumurta çoksa mı beklenıyor.3.gün neden transfer etmedıler

Back