- 12 Mart 2019
- 14.868
- 34.265
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.661
Maşallah tebrik ederimKızlar günaydın bunlarda benim testlerim 7. Günüm transferi saymıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah tebrik ederimKızlar günaydın bunlarda benim testlerim 7. Günüm transferi saymıyorum
Var gibi değilmi şuan ağlaya ağlaya iğne olmaya gidiyorum rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci inanamıyorum halânMaşallah tebrik ederim
Ben idrar hic yapmadim direk 10.cu günümde kan doktorum ne dediyse onu yaptim canimSiz kaçıncı gün yaptınız
Çıksında tek çıksın inşallah hiç çıkmamasından iyidir gün gün koyulaşır rabbimin izniyle inşallah herkesin pozitif olurBende ikitane yaptım sizinki gibi silik çıktı
Gibisi yok var canımVar gibi değilmi şuan ağlaya ağlaya iğne olmaya gidiyorum rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci inanamıyorum halân
Çokça geçmiş olsun şimdi nasılsınızBende yumurtalık kanseri geçirdim evre 3
Ben yapmadım hiç sonuç negatif olursa üzülürüm bayaİdra negatif :) gerçekten cok erken ama :)
13 eylüldeSizin kaçıncı gün oldu transferiniz
Canım seninki hiç silik değil bencebenım 10.günüm bugun ama anca cıktı slik bi şekilde sonradan bıraz koyulaştı bır de predictor mu yaptıgın yarın sabah onla yapsaydın silik cıktıysa artacak inşallah
seni de hamile gibi hissediyorum had bismillah kötü düşünmek yok bir gece yaptın olumsuz ikincisi silik çıktı dıyorsun cumaya pozıtıflesecek ınsallah ya da kan mı verecektın bugun dua eedecgım şimdi sana bol bolCanım seninki hiç silik değil bence
Sağol canım ama silik bile degil gözle zor gözukuyor kuruma cizgisi gibi... valla bende sok oldum olmayınca olmuyor demek kiseni de hamile gibi hissediyorum had bismillah kötü düşünmek yok bir gece yaptın olumsuz ikincisi silik çıktı dıyorsun cumaya pozıtıflesecek ınsallah ya da kan mı verecektın bugun dua eedecgım şimdi sana bol bol
Bence var hayırlı uğurlu olsunAmin bnmde 6.günüm varmı sizce arkadaşlar
Başka embriyon var mıydı ,ben bu sefer doğal transfer düşünüyorum bi tane kaldı ,onda da tutmazsa tüp bebek defterimi kapatıyorum ,elimi ayağımı çekicem her yerden unutmaya çalışıcamSağol canım ama silik bile degil gözle zor gözukuyor kuruma cizgisi gibi... valla bende sok oldum olmayınca olmuyor demek ki
Hayır canım yok senin kaçıncı denemendiBaşka embriyon var mıydı ,ben bu sefer doğal transfer düşünüyorum bi tane kaldı ,onda da tutmazsa tüp bebek defterimi kapatıyorum ,elimi ayağımı çekicem her yerden unutmaya çalışıcam
kacıncı günde kac geldı ben de sonux beklıyprım ıkısı de tutundu mı dıe ;( bugun transfer dahil 10.günüm kaclarda olması lazım ıkız ıcınBen verdim değerim çoğul gebelik seviyesinde geldi. Ama dün kahverengi lekelenmem oldu devam edip kırmızı olcak diye aklım çıkıyor. Rabbim tamamına erdirsin hepimizi. Güzel kardeşim benim
inşallah kanda çıkar olumsuz düşünmeyelmSağol canım ama silik bile degil gözle zor gözukuyor kuruma cizgisi gibi... valla bende sok oldum olmayınca olmuyor demek ki
Benim bi aşılama, 1. Tüp bebekte embriyolar 5. Güne gidemedi, transfer iptal oldu, 2. Tüp bebeğim şimdi 2 tane 5. Gün embriyosu oldu ,kalitesi şuankinin iyiydi ama 7. Gün negatif gördüm ,hevesim kırıldı ,cuma günü bide kanda baktırıcam , senin durumun nasıl kaçıncı tedavinHayır canım yok senin kaçıncı denemendi
neden 5.beklıyorlar ki ? yumurta çoksa mı beklenıyor.3.gün neden transfer etmedılerBenim bi aşılama, 1. Tüp bebekte embriyolar 5. Güne gidemedi, transfer iptal oldu, 2. Tüp bebeğim şimdi 2 tane 5. Gün embriyosu oldu ,kalitesi şuankinin iyiydi ama 7. Gün negatif gördüm ,hevesim kırıldı ,cuma günü bide kanda baktırıcam , senin durumun nasıl kaçıncı tedavin
Gittiğim 2 merkezde 5. Gün şartı arıyor ,3. Gün tutma ihtimali düşük diye ,sağlıklı olsa zaten 5. Güne ilerler bu şartlarda diyorlarneden 5.beklıyorlar ki ? yumurta çoksa mı beklenıyor.3.gün neden transfer etmedıler