- 12 Mart 2019
- 14.869
- 34.265
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.601
Belirsiz geçiyo bende de ya tuhaf tuttumu tutmadımı bilemiyorum hissetmiyorumEee sende ne var ne yok nasıl geçiyor bizim çoğu bitti azı kaldı sonucu öğrenmek için çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirsiz geçiyo bende de ya tuhaf tuttumu tutmadımı bilemiyorum hissetmiyorumEee sende ne var ne yok nasıl geçiyor bizim çoğu bitti azı kaldı sonucu öğrenmek için çok şükür
Bunu 5. Kez yaşayan biri olarak hepsinde aynı bu his hiç geçmiyorİçim içime sığmıyor,Nasıl bir süreç bu böyle.
Yarın test günü olanlar kimlerdi hanımlar inşallah kan sonuçlarınız çok güzel gelir ve pozitif haberlerle sabah bizi de mutlu edersiniz
Bız bu akşamdan yaptık testi cunku eşimin işi geregı yarın işi var diye tek vermek istemedik testimin sonucu pozitif kızlar Allah hepimizin kucagını doldursun demekki belırtılerım dogruymus en cokta gogsumde cıkan damarlar sızlama ve kasık agrısı batmalar şükürler olsun rabbimeYarın test günü olanlar kimlerdi hanımlar inşallah kan sonuçlarınız çok güzel gelir ve pozitif haberlerle sabah bizi de mutlu edersiniz
Tebrik ederim darısı başımıza inşallahBız bu akşamdan yaptık testi cunku eşimin işi geregı yarın işi var diye tek vermek istemedik testimin sonucu pozitif kızlar Allah hepimizin kucagını doldursun demekki belırtılerım dogruymus en cokta gogsumde cıkan damarlar sızlama ve kasık agrısı batmalar şükürler olsun rabbime
Amin inş hepiniz pozitiflenirsinzTebrik ederim darısı başımıza inşallah
Allahım bi daha yaşatmasın ,kalıcı şifalar versin ,imtihan dünyasındayız Rabbim imtihanlarımı kolaylaştırsın merhamet etsin annemde ocak ayından beri kanaması varmış bize söylememiş üzülmeyelim diye,ağustosta tam olarak teşhis alıp başladı 7 mm imiş yarası , ilk ışın dediler sonra bitince ameliyat olursun dediler ,inşallah kemoya gerek kalmaz da çabucak toparlanırvücudunun başka yerlerine sıçramamış çok şükür tedaviye yanıt veren bi hastalık olduğunu duyduğumda içim ancak öyle rahatlamıştı ama rabbim kimseyi sevdikleriyle ,sağlığıyla sınamasınAllah’ım razı olsun Ben 2020 yılında 25 yaşında öğrendim. Gençlerde çok nadir olan bir türdü. Radyoterapi artı kemoterapi ve ameliyat oldum. Hamd olsun diyorum. Bugünleri görmek benim için mucize. Asla tam eskisi gibi olunmuyor ama hastalık peygamber imtihanıdır diyip kalbimi teselli ediyorum. Rabbim anneciğine sağlık sıhhat afiyet versin Kaçıncı evre bu arada?
Çok sevindim canımmm hayırlı olsun darısı bize inşallahBız bu akşamdan yaptık testi cunku eşimin işi geregı yarın işi var diye tek vermek istemedik testimin sonucu pozitif kızlar Allah hepimizin kucagını doldursun demekki belırtılerım dogruymus en cokta gogsumde cıkan damarlar sızlama ve kasık agrısı batmalar şükürler olsun rabbime
Cok tşkler şükürler olsun Rabbim sizede nasip etsinÇok sevindim canımmm hayırlı olsun darısı bize inşallah
Rabbim annenizi sizlere bağışlasın Baya erken farketmiş şükürler olsun ben farkettiğimde 3. evreydi ve 5 cm büyüklüğünde bir tömür vardı. 7 mm için koruyucu kemo verirler en fazla o da daha hafif oluyor. Benim 16 cm rektum ve bağırsaktan aldılar açıkçası hayat kalitem sıfır bile olmayacak kadar kötü olabiliyor ama iyi günlere sarılıyorum. Umut ediyorum ilk teşhis alınca yaşaman mucize yaşasan bile çocuğun asla olamaz deniliyordu. Ama hamd olsun yendim şimdide diğer mucizem için savaşıyorumAllahım bi daha yaşatmasın ,kalıcı şifalar versin ,imtihan dünyasındayız Rabbim imtihanlarımı kolaylaştırsın merhamet etsin annemde ocak ayından beri kanaması varmış bize söylememiş üzülmeyelim diye,ağustosta tam olarak teşhis alıp başladı 7 mm imiş yarası , ilk ışın dediler sonra bitince ameliyat olursun dediler ,inşallah kemoya gerek kalmaz da çabucak toparlanırvücudunun başka yerlerine sıçramamış çok şükür tedaviye yanıt veren bi hastalık olduğunu duyduğumda içim ancak öyle rahatlamıştı ama rabbim kimseyi sevdikleriyle ,sağlığıyla sınamasın
Aynı gün transfer olmuşuz sonuç neydi ben yapmamak içşn kendimi zor tutuyorumBende dayanamadım,testi bugün yaptım . 14.de transfer ,3. Gün embriosu, bugün 5.gün.
İdra negatif :) gerçekten cok erken ama :)Aynı gün transfer olmuşuz sonuç neydi ben yapmamak içşn kendimi zor tutuyorum
Evet canim maglesef gecmek bilmiyo onu düsünmemeye calis kendine yapicak bisiler bul ac bi film saatlerce bak filan kafan dagilsin sürekli düsünüp strese girme Ne kadar rahatsin okadar iyiZaman geçmek bilmiyor sizde de öyle mi. Daha 2 gün oldu. Pozitif gören arkadaşlarım en erken belirtileriniz nasıl oldu -kuzeyildizi- Kubii38
Tebrikler canim gözün aydinn olsunKızlaaarr 8 eylülde çift embriyo transfer olmuştum benim 20 Eylül test günümdü yani bugün ben 19 Eylül gece saat 23 00 da dayanamayıp kan verdim veee değerimm 1264 çok heyecanlıyımmm rabbim isteyen dileyen herkese en güzelini en iyisini en sağlıklısını versinnn
Değerim nasıl kızlar sizce çoğul gebelik olma ihtimali var mıı
Cok cok erken yapiyorsunuz kizlar testi ve bosuna kendinizi yipratiyosunuz bence hic geregi yok daha hic bisey belli dilken kendinizi kasiyorsunuz..Bugün 5. Günümdü. Erken gebelik testinde negatifi gördüm. Daha da yapmam test. Doktoruma göstermek için mecbur kan vereceğim ama malesef benim olmadı. Sizin inşallah olur.
Bulanti haplarindanda olabilir canim cok erken daha bulanti olmamasi gerek bildim kadariylaaKızlar 4cü günüm ama midem bulanıyor psikolojik mi anlamadım
Daha cok erken ya erkenden yapip kendinizi üzmeyinBende dayanamadım,testi bugün yaptım . 14.de transfer ,3. Gün embriosu, bugün 5.gün.
Maglesef dayanmaliyiz kizlar bos yere durduk yerde caninizi sikiyorsunuz daha günlerinizde cok erken maglesef idrara bu kadar günde gecmiyordur.Dayanamadım yaptım keske yapmasydım