• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Lütfen çok su için çok önemli diyorlar özelikle söylüyorlar birde hareket edin ki rahime kan gitsin dolaşım için tutunma için ikinci gün ben kalktım yemek yaptım
Evet guzum onu diorum ya bende ben cok su iciyorum zaten sürekli wc de oldugun icin hareket halindesin süreklii yatmamis oluyosun bol su cok önemli doktorum bana olabildigince icmelisin dediki ben zaten günlük 3 litreyiii kesin tamamliyorum. Hatta su 1bucukluk büyükler‘den aldimki biliyim kac bitirdigimi die 🙏🏻😂

Çok sevindim sizin adınıza inşallah bana da nasip olsun mutlu haberi almak 😍🤲
Ayyy Amiiiin insallah canim beniiim❤️🥹🤲🏻
Hep dualarimdasiniz kizlar bu sürec yorucu ve bi okadarda yipratici yasayan bilir gercekten lafta degil. Bu benim 4.cü denemem ve hep cift embrio neler cektigimi bi ben bi Rabbim bilir ama tabi her halimize binlerce kez Sükürler olsun vakti ve zamani varmis demekkki.. kalktim Almanyalardan taa Kayseriye memleketime geldim kac aydir buralardayim esim iznini yapti döndü. Cok sükür iyi oldunu bilince bende dönücem artik🙏🏻

Ayyy Amiiiin insallah canim beniiim❤️🥹🤲🏻
Hep dualarimdasiniz kizlar bu sürec yorucu ve bi okadarda yipratici yasayan bilir gercekten lafta degil. Bu benim 4.cü denemem neler cektigimi bi ben bi Rabbim bilir ama tabi her jalimoze binlerce kez Sükürler olsun vakti ve zamani varmis demekkki..
Çok haklısınız çok zor bir süreç hem maddi hem manevi yıpratıcı ama inşallah sonucu güzellikle olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin burda isteyen dua eden herkese nasip olsun bende dahil hayırla sağlıkla inşallah 😍😍🤲🤲

Çok haklısınız çok zor bir süreç hem maddi hem manevi yıpratıcı ama inşallah sonucu güzellikle olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin burda isteyen dua eden herkese nasip olsun bende dahil hayırla sağlıkla inşallah 😍😍🤲🤲
Aminnn insallah canim bu bizlerin hep imtihani Rabbim saga saglim gecebilmeyi nasip eylesin❤️🤲🏻
Sabrimiza Sabir katsin Gönlümüze Ferahlik versin.

Evet canim keseden sonra 15gün sonra icin cagiriyo doktor zaten suan ben 4haftaligi yeni bitirmisim 5se girmisim. Cok minicik susam tanesi kadar cok net bile gözükmedi yani. Ve 29 agustosta transferim oldu.
Transferim 21.ci günü kese icin cagirdi ve en sonra 15.ci günümde betam 1310 idi.
Simdide 3 Ekime kalbini dinleme icin termin verdi ❤️
Mm o zaman bende ilk muayene de kese göreceğim sonra kalp atışı. Anladım şimdi 🥰🙏🏻

Keşke hiç yapmasaydık
Evet bende de pişmanlık var ağlamama engel olamadım ,hiç belirtide yok zaten ,böyle beklemiyordum ,çoğu kişi 5. Günden idrarda pozitifi görüyor ,olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama bi umut beklicem cuma günü 10. Günde vericem

Back